Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 12/11/2021

Ben jij een beginnende of ervaren crypto belegger? Dan is deze X10 met crypto challenge echt iets voor jou.

Met deze X10 met crypto challenge is het de bedoeling dat jij binnen één jaar je portfolio vertienvoudigd. Maar hoe ga je dit doen?

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte  hebben hun uiterste best gedaan om een kwalitatief sterke cursus te ontwikkelen en niet zonder succes. De cursus bevat namelijk heel veel praktische informatie en handige tools die jou hierbij gaan helpen.

In deze x10 met crypto review gaan we je van alles vertellen over de X10 met crypto cursus. Al benieuwd? Lees dan gauw verder!

Direct naar de X10 met Crypto actie pagina?


Wat is X10 met crypto?

X10 met crypto is het online crypto leerprogramma van  Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Het doel van deze crypto cursus is om jouw crypto aandelen x10 te laten gaan binnen één jaar. Door jou onder andere te leren hoe je nieuwe en relatief onbekende cryptomunten opspoort moet dit binnen één jaar gerealiseerd worden.

Je leert hierbij hoe je in een korte tijd mooie winsten kunt pakken en hoe je moet handelen. In dit artikel vertellen wij jou of dit pure marketing praatjes zijn of dat het daadwerkelijk een waardevol programma is.

x10 met crypto screenshot


Het uitgebreide programma van de X10 met crypto cursus leert jou dus hoe je succesvol in cryptocurrencies kunt handelen. De X10 met crypto challenge bestaat uit verschillende programma's, cursussen en aanvullende bonussen. Ook krijg je toegang tot enkele handige tools zoals 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders en 2 jaar Vip-toegang op de Mijn Beleggen Community.

Verderop in dit artikel worden alle bijbehorende producten benoemd. Ook geven wij een uitgebreide X10 met crypto review zodat jij precies weet wat de cursus inhoudt. Andere onderwerpen waar wij op in gaan zijn bijvoorbeeld: voor wie is X10 met crypto geschikt? De voor- en nadelen van X10 met crypto en onze ervaringen met X10 met crypto. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

GRATIS HANDLEIDING VAN DRS. HARM VAN WIJK
Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

 •  5 handleidingen en een gratis online training!
 • Ontdek in de training hoe je portefeuille rendeert
 • NIEUW e-book: "Expert kansen voor 2022"

Wie zitten er achter X10 met crypto

Nu je ongeveer weet wat de X10 met crypto cursus is, is het belangrijk om te weten wie er achter de cursus zitten. Een goede cursus is ontwikkeld door echte experts. Bij deze cursus is dat ook zeker het geval. De twee heren achter de X10 met crypto cursus zijn namelijk bekende namen in de online wereld van beleggen. De cursus is namelijk ontwikkeld door de heren Harm van Wijk & Jan Robert Schutte.

Het feit dat deze twee heren de X10 met crypto cursus ontwikkeld hebben maakte mij meteen een stuk nieuwsgieriger. Wetende dat deze twee heren echte vakexperts zijn en hun krachten gebundeld hebben, moet het programma haast wel succesvol maken. Maar er kunnen geen conclusies getrokken worden voor er met een kritische blik naar het volledige programma is gekeken. Voor wij je alles gaan vertellen over het X10 met crypto programma willen wij je eerst wat meer vertellen over de twee experts.

Wie is Harm van Wijk?

Nu je precies weet wie Jan Robert Schutte is, is het tijd om kennis te maken met de heer Harm van Wijk. Harm van Wijk is ook een van de grotere namen in de beleggingswereld. Voor de mensen die hem niet kennen. Harm van Wijk is de grondlegger van de Binck Bank en SNS FundCoach. Ook heeft hij verschillende financiële functies uitgevoerd bij bedrijven zoals ABN AMRO, De Financiële Telegraaf, ING Bank en de SNS Bank.

Er kan dus met zekerheid gezegd worden dat de heer Harm van Wijk al aardig wat ervaring heeft opgedaan. Zo is hij ook bij meerdere programma's te gast geweest zoals Netwerk, EenVandaag en Businessclass. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring in het beleggen in aandelen en opties is Harm maakt Wijk een echte beleggingsexpert. Hij beheert onder andere websites zoals Beleggen.com en Deslimstebelegger.nl. Op deze websites leert hij mensen technieken aan om goede beleggers te worden en treffen beleggers elkaar.

Ook heeft Harm van Wijk verschillende boeken uitgebracht. Een succesvol boek van Harm van Wijk is bijvoorbeeld In 10 stappen succesvol beleggen. Met deze boeken begeleidt en ondersteund hij beginnende en gevorderden beleggers. Dit doet hij omdat hij het helpen en ondersteunen van beginnende beleggers soms nog wel leuker vind dan het zelf beleggen.

Hieronder een screenshot te zien van de LinkedIn pagina van Harm van Wijk. Zoals je kunt zien heeft hij flink wat volgers.

Wie is Jan Robert Schutte?

Ben jij nog niet heel bekend met de online wereld van beleggen? Dan zegt de naam Jan Robert Schutte jou misschien helemaal niks. Geen probleem! Wij gaan je namelijk eerst duidelijk uitleggen wie deze man precies is. Ook vertellen wij wat zijn expertises zijn en waar hij momenteel al bekend van is.

Jan Robert Schutte is de medeoprichter van OptieAcademy en de CryptoAcademy. Hierbij heeft hij al duizenden beleggers weten te helpen bij het beter, verantwoord en slimmer handelen. Door zijn ervaring als internationaal spreker op het gebied van Initial Coin Offerings en Crypto Currency Trading weet hij precies waar hij het over heeft. Van het jaar 2000 tot en met 2004 was Jan Robert Schutte werkzaam bij de BinckBank waar hij zich heeft weten te specialiseren in Crypto Currency Trading.

De CryptoAcademy waar Jan Robert medeoprichter van is, is een van de grootste academies in Nederland als het gaat om cryptocurrencies. Daarnaast hebben zij al honderden Trading en Initial Coin Offerings Seminars georganiseerd met grote internationale sprekers. De ervaring die Jan Robert Schutte door de loop der jaren heeft opgedaan maakt hem dus de geschikte persoon voor het opzetten van een crypto programma.


Wat krijg je wanneer je de x10 met cryptocursus koopt?

Zoals eerder benoemd zijn er verschillende producten waar je toegang tot krijgt na het aanschaffen van de X10 met crypto cursus.

Wij gaan je precies uitleggen welke producten je ontvangt en wat je er aan hebt. Je krijgt namelijk toegang tot verschillende handige tools en producten die jij kan gebruiken tijdens het vertienvoudigen van je cryptocurrencies. Uiteraard kan dit niet ontbreken in deze x10 met crypto review. 

6-weekse online beginnerscursus

Het X10 met crypto programma van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte begint met een beginnerscursus van 6 weken. Deze beginnerscursus bevat 10 video's waarin de basis van cryptocurrencies en gerelateerde onderwerpen worden uitgelegd.

Dit vormt de basis van jouw kennis waarna je kunt beginnen met het analyseren en handelen. Ook wordt er hierbij een e-book over het verdienen met Ethereum en Bitcoin beschikbaar gesteld.

Onderzoeksrapporten

Daarnaast ontvang je bij de aanschaf van de X10 met crypto cursus verschillende onderzoeksrapporten met concrete posities. Dit zijn analyses van cryptomunten waar zij goede verwachtingen over hebben. Deze analyses delen zij met jou zodat jij je portfolio uit kunt breiden en sneller kunt vertienvoudigen.

Live Q&A's van experts

Ook worden er live Q&A's gegeven waarbij experts vragen van jou of andere cursisten zal beantwoorden. De experts, Harm en Jan Robert, nemen hierbij uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zij bieden deze mogelijkheid voor de cursisten die hierin geïnteresseerd zijn.

Trading updates en kansen

Een andere handige tool die beschikbaar wordt gesteld voor cursisten is de mogelijkheid tot het ontvangen van updates en kansen. Dit zijn notificaties via e-mail, telegram of whatsapp waarin signalen worden gegeven over een munt die gekocht moet worden.

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn zelf natuurlijk ook erg actief met het traden. Wanneer zij een investering zien met een grote kans van slagen laten zij dit door middel van een signaal weten aan de cursisten. Zij kunnen hierbij beslissen of zij ook gaan investeren in de munt of het voorbij laten gaan.

12 Maanden Premium Crypto Coaching Service (t.w.v. € 1197)

Zoals eerder benoemd in dit artikel krijg je bij de X10 met crypto challenge ook toegang tot de 12 Maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders.

Door deze coaching service weet je zeker dat je voorzien wordt van de beste begeleiding en tips. Harm en Jan Robert besteden namelijk erg veel aandacht aan het goed begeleiden van cursisten en het geven van handige tips.

2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com (t.w.v. € 696)

Nog een handige tool die beschikbaar wordt gesteld bij het aanschaffen van het X10 met crypto programma is 2 jaar VIP toegang tot Mijn.Beleggen.com.

Deze website, beheert door Harm van Wijk, is een forum waarbij dagelijks gesprekken worden gevoerd door ervaren crypto traders. Hierbij worden er bijvoorbeeld waardevolle tips gegeven maar ook signalen over munten waarin zij potentie zien. Hier kan jij dus mooi van mee profiteren.

12 maanden toegang tot 3 Crypto Portefeuilles

Als je dacht dat dit het wel was heb je het fout. Bij aanschaf van het X10 met crypto programma ontvang je namelijk ook nog eens 12 maanden toegang tot 3 verschillende crypto portefeuilles.

Deze portefeuilles kun je naast je eigen portfolio volgen om hier profijt uit te halen. Zo kan je trades overnemen om er voor te zorgen dat je nog hogere winsten weet te behalen.

Toegang Telegram Groep: Live Crypto Trading

Zoals eerder benoemd beschikt het X10 met crypto programma over een eigen Telegram groep. In deze Telegram groep kom je live in contact met andere traders en experts zoals Harm en Jan Robert. Op deze manier kan je eenvoudig vragen stellen en wordt je op de hoogte gesteld van updates en signalen. Ook worden er vaak hele handige tips gedeeld.

Toegang tot CryptoAcademy Membership site

Als laatste ontvang je bij de aanschaf van het X10 met crypto programma toegang tot de CryptoAcademy Membershipsite. Dit is misschien wel de belangrijkste tool omdat je hierbij toegang krijgt tot bizar veel informatie dat jou gaat helpen je portfolio te vertienvoudigen. Zo leer je handige trading technieken en krijg je toegang tot Live Trading Webinars.


Hoe is het X10 met crypto programma opgebouwd?

Bij het aanschaffen van het X10 met crypto programma krijg je toegang tot 2 verschillende cursussen. Je krijgt namelijk toegang tot de cursus 'Geld verdienen met crypto van het platform Beleggen.com' en de cursus 'De CryptoAcacemy cursus van de CryptoAcademy'. 

Bij het aanschaffen van deze cursussen ontvang je veel bruikbare informatie. Ook voor beleggers die nieuw zijn binnen de crypto wereld zijn de cursussen goed te volgen. Om je wat meer informatie te geven over de inhoud van deze cursussen, hebben we hieronder per cursus de modules uitgeschreven.

GRATIS HANDLEIDING VAN DRS. HARM VAN WIJK
Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

 •  5 handleidingen en een gratis online training!
 • Ontdek in de training hoe je portefeuille rendeert
 • NIEUW e-book: "Expert kansen voor 2022"

Geld verdienen met Bitcoin (Beleggen.com)

De Geld verdienen met Bitcoin cursus bestaat uit 8 verschillende modules. Bij deze modules worden er 10 lessen gegeven waarin jij voorzien wordt van alle praktische informatie die je nodig hebt. De eerste lessen zijn inleidend om er voor te zorgen dat beginnende beleggers goed geholpen worden.

Hierbij wordt bijvoorbeeld een sheet meegeleverd waarin de beste brokers (Lees onze bitvavo review voor de beste broker) staan zodat jij je kunt gaan inschrijven bij de gewenste broker. Ook wordt er een handleiding 'Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum' meegeleverd waarin je informatie terug kunt vinden over de diverse cryptomunten.

In deze x10 met crypto review behandelen we ook de modules. De cursus bestaat uit de volgende moduelles:

Module 1: Handelen in Bitcoins

Voor een beginnende crypto belegger wordt het sterk aangeraden om module 1 'Handelen in Bitcoin' goed door te lezen. Hierbij worden er veel belangrijke termen uitgelegd en helpt deze module bij het beter begrijpen van cryptocurrencies.

Zo wordt de handleiding 'Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum' in deze module meegeleverd. Ook wordt het starten met crypto bestand meegeleverd waarin alle basis informatie over cryptocurrencies gegeven wordt.

Module 2: Altcoins

In module 2 'Altcoins' is er een video over altcoins, ook wel alternatieve munten, opgenomen. Hier ontdek je welke altcoins naast de Bitcoin interessant zijn om in te investeren. Harm & Jan Robert zijn namelijk constant op zoek naar altcoins waar zij potentie in zien.

Verder ontdek je wat de voor- en nadelen van deze altcoins zijn en waarom zij zijn gestegen. Zo kan de stijging van de ene munt namelijk schadelijk zijn voor de stijging van andere munten. In deze module verbreedt je dus weer je basiskennis.

Module 3: De basis van Bitcoin

Om je basiskennis nog verder uit te breiden wordt er in module 3 'De basis van Bitcoin' dieper ingegaan op de Bitcoin. Hierbij leer je alles over de oorsprong van de Bitcoin en wat een Bitcoin nou precies is. Ook worden er termen uitgelegd zoals wat blockchain, SegWit, Pow/PoS/Pol en lighting network zijn. Vooral voor een beginnende crypto belegger is dit hele handige informatie.

Module 4: Platforms en wallets

Module 4 'Platforms en wallets' leert jou alles over de verschillende platformen en wallets. Dit is een belangrijk onderdeel omdat jij jouw cryptocurrencies wel ergens moet opslaan.

Zonder een platform of wallet kun jij namelijk geen cryptomunten aanschaffen. Er zijn verschillende wallets met verschillende voor- en nadelen. In deze module worden de verschillende wallets uitgebreid besproken. Zo zijn er bijvoorbeeld mobiele wallets, hardware wallets, papieren wallets en online wallets maar ook wallets die deze wallets combineren.

Module 5: Techniek

In module 5 'Techniek' wordt er meer verteld over de Bitcoin techniek. Hierbij wordt er bijvoorbeeld uitgelegd wat de koers van Bitcoin de afgelopen jaren gedaan.

De Bitcoin is namelijk een aantal keer flink in waarde gestegen, maar heeft ook meerdere momenten gehad waarbij het flink in waarde is afgenomen. Ook leer je dingen over het Nederlandse betalingsverkeer, de Bitcoin transacties en hoe de controle over deze transacties verloopt.

Module 6: Wetgeving en regulatie

Module 6 'Wetgeving en regulatie' gaat, zoals je waarschijnlijk al had verwacht, in op de wetgeving en regulatie omtrent de cryptocurrencies. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk of je je cryptocurrencies wel of niet moet aangeven bij de belastingdienst. Ook worden er onderwerpen besproken zoals nalatenschap en innovaties door overheden.

Module 7: Vragen en antwoorden

Module 7 spreekt voor zich. Hier worden namelijk alle vragen die cursisten hebben rondom cryptocurrencies beantwoord door Harm. Zo worden de meest voorkomende vragen behandeld en enkele vragen besproken die erg handig kunnen zijn.

Module 8: Crypto rapporten

In de laatste module van de cursus leer je verschillende manieren om te profiteren van de Bitcoin. Ook krijg je de mogelijkheid om het boek 'De meest gestelde vragen over de Bitcoin' aan te vragen. Dit boek is geheel gratis waardoor je alleen de verzendkosten hoeft te betalen. Wij raden je zeker aan om dit boek aan te vragen omdat er erg bruikbare informatie in staat.

De CryptoAcademy cursus (CryptoAcademy)

De cursus van de CryptoAcademy bestaat uit minder modules namelijk 6 stuks. Deze cursus gaat wat dieper in op de stof. Zo worden er termen besproken die in de cursus 'Geld verdienen met Bitcoin' zijn uitgelegd.

Het is voor beginnende beleggers dus het beste om eerst de eerste cursus af te ronden voordat zij met de CryptoAcademy cursus beginnen. De 6 modules waar de CryptoAcademy cursus uit bestaat zijn de volgende:

Module 1: How to's

In module 1 'How to' van de CryptoAcademy cursus wordt verteld hoe je een passief inkomen kunt creëren op het platform Binance. Ook wordt er uitgelegd wat een HODL portfolio inhoudt en hoe deze gebruikt wordt voor de X10 met crypto challenge.

Daarnaast krijg je inzicht in de portfolio's van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte waardoor jij deze 1 op 1 kunt overnemen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn een uitleg over DCA portfolio en hoe je trade op Coinmerce.

Module 2: Crypto Trading on Deribit

Module 2 'Crypto Trading on Deribit' gaat over het platform Deribit. Hierbij worden er instructies gegeven over hoe je een account aanmaakt op dit platform en welke BTC futures er binnen dit platform zijn.

Verder wordt er gesproken over de Charts functionaliteit van Deribit en hoe je Bitcoin opties trade. Er wordt ook een uitleg gegeven over hoe je de Deribit Trading app download en is er een webinar te vinden over 'Starten met Deribit en Litebit'.

Module 3: English Trading Webinars

Module 3 'English Trading' is een korte module en bestaat uit één les waarin een webinar te vinden is over Day Trading voor de ambitieuze crypto trader. Deze webinar duurt 1,5 uur en focust zich volledig op de crypto markt.

Module 4: Dutch Trading Webinars

In module 4 'Dutch Trading Webinar' vind je 3 webinars. De eerste webinar is gericht op beginnende beleggers waarin de momenten van in en uitstappen in crypto's wordt besproken. Verder worden er onderwerpen besproken zoals de sideways trend, uptrend, downtrend en trading range.

Module 5: Crypto Wednesday Webinars

In module 5 'Crypto Wednesday Webinars' worden alle nieuwe webinars toegevoegd. Per e-mail ontvang je een uitnodigingslink om live mee te doen aan de webinars.

Later kunnen deze webinars in deze module teruggekeken worden. Jan Robert neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Module 6: X10 Met Crypto

In de laatste module 'module 6: X10 Met Crypto' kun je de Mastermind meetings terugvinden. Hier worden vragen van cursisten beantwoord en wordt er de ruimte gegeven voor verdere ontwikkeling. Hierdoor komen de cursisten ook zelf aan het wordt waardoor er geen sprake meer is van eenrichtingsverkeer.


X10 met crypto review

Nu je precies weet wat voor tools beschikbaar worden gesteld bij het meedoen aan de X10 met crypto challenge en wat het X10 met crypto programma inhoudt, is het tijd voor een kritische x10 met crypto review over het programma. In onze x10 met crypto review gaan wij ondere andere in op onze ervaringen met het X10 met crypto programma. Ook leggen wij uit wat je gaat leren en welke bonussen zij aanbieden.

Hoe zijn de ervaringen van andere bij X10 met crypto?

Na een tijdje het internet afgestruind te hebben, hebben wij verschillende ervaringen voorbij zien komen. Om maar meteen duidelijk te zijn, het overgrote deel van de ervaringen waren positief. Heel veel ervaringen waren er nog niet te vinden omdat de cursus relatief nieuw is. Hieronder hebben wij enkele gevonden recensies weergegeven:

"Heldere uitleg, prettige stem om naar te luisteren, veel kennis opgedaan. Mijn oude stellingen over beleggen blijken niet waar zijn (kost veel tijd, je moet altijd achter je beeldscherm zitten, verliest doorgaans veel geld, etc.)"

Ester Baars

"Ik heb me niet eerder zo relaxed gevoeld bij het handelen. Bij Beleggen.com krijg je de kennis aangereikt om te leren beleggen als een pro. Met Harm’s systeem, een uitgewerkt plan en onderbouwde visie kan ik beter anticiperen en stap ik niet telkens weer in een emotionele achtbaan."

Steffen van Assche

"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt."

Wil Bucholtz


Welke bonussen krijg je bij X10 met crypto?

In deze x10 met crypto review hebben we ook gekeken naar de bonussen. Zoals eerder beschreven in dit artikel zijn er naast de cursussen nog enkele tools die beschikbaar worden gesteld bij aanschaf van de cursus X10 met crypto.

We zullen het nog even kort opsommen zodat je precies weet welke tools je nou krijgt bij aanschaf. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot de 12 maanden Premium Crypto Coaching Service en 3 Crypto Portefeuilles. Ook krijg je 2 jaar VIP toegang tot Mijn.beleggen.com. Als laatste ontvang je toegang tot de besloten Telegram groep (Live Crypto Trading) en de CryptoAcademy Membershipsite.


Voor wie is X10 met crypto cursus geschikt?

Maar voor wie is de X10 met crypto challenge nou wel en niet geschikt? Wij denken dat de cursus voor iedereen geschikt is. Hierbij willen wij wel duidelijk aangeven dat de motivatie van de cursist hierbij voornamelijk het belangrijkste is. Het X10 met crypto programma is voorzien van andere belangrijke informatie waardoor het ook voor beginnende beleggers goed te volgen is. Echter kan het zo zijn dat mensen de cursus als te veel ervaren omdat er enorm veel tools worden aangeboden.

GRATIS HANDLEIDING VAN DRS. HARM VAN WIJK
Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

 •  5 handleidingen en een gratis online training!
 • Ontdek in de training hoe je portefeuille rendeert
 • NIEUW e-book: "Expert kansen voor 2021"

Wij verwachten dus dat een gevorderde crypto investeerder zich heel makkelijk een weg weet te banen met de tools die worden aangeboden. Beginnende crypto investeerders moeten eerst de tijd nemen om hun basiskennis te verleggen voordat zij gebruik kunnen maken van alle tools. Hierbij is de beginnerscursus het perfecte hulpmiddel. Het X10 met crypto programma is daarom voor iedereen met een affiniteit voor crypto erg geschikt.

Zoals gezegd is de X10 met crypto challenge ook geschikt voor gevorderden traders. Het programma wordt namelijk goed afgesteld op de ervaringen van de deelnemers. Ervaren traders zullen dingen waarschijnlijk sneller oppakken en eerder begrijpen. Door de enorme hoeveelheid tools die aangeboden wordt kunnen ook ervaren beleggers zich dus verder ontwikkelen. De cursus biedt ook nieuwe inzichten en laat kansen zien die andere misschien nooit gevonden hadden.

Dit maakt het X10 met crypto programma geschikt voor alle beleggers met affiniteit voor crypto. De innerlijke motivatie en leergierigheid bepaald hierbij dus voor het grootste deel het succes van de challenge.


Voor- en nadelen van X10 met Crypto

Voordelen x10 met crypto cursus
 • Ontwikkeld door beleggingsexperts: Een voordeel van de X10 met crypto challenge is dat hij bedacht is door financieel experts Harm van Wijk & Jan Robert Schut. De ervaring die zij al hebben opgedaan en de motivatie om andere te helpen hebben er voor gezorgd dat de X10 met crypto cursus een kwalitatief sterke cursus is.
 • Niet Goed Geld Terug garantie: Ben je niet tevreden met de cursus? Dan kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Hierbij hoef je niet een volledig formulier in te vullen maar kan je simpelweg een mailtje sturen om te uit te schrijven. Wettelijk gezien hoeven zij slechts een termijn van 14 dagen garantie te geven maar omdat de heren zo overtuigd zijn van hun cursus hebben zij dit termijn verlengd tot één maand.
 • Live meetings en Q&A sessies: Een ander voordeel is dat de cursus elke week meetings en live Q&A's organiseert. Hierbij krijg je de mogelijkheid om live vragen te stellen. Wanneer er geen vragen zijn wordt er meer informatie gegeven of worden er actuele hot topics besproken. De hoeveelheid live meetings en live Q&A's zijn dus zeker een groot voordeel aan de cursus x10 met crypto.
 • Enorm veel informatie en tools: De enorme hoeveelheid aan informatie en tools die aangeboden wordt is ook een groot pluspunt van de X10 met crypto cursus. Als beginner wordt je namelijk stap voor stap geholpen aan de hand van handige en informatieve video's. Ook worden er veel signalen gegeven waardoor je constant de mogelijkheid krijgt om je portfolio uit te breiden. Daarnaast hebben wij natuurlijk al besproken hoe ontzettend veel tools en bonussen je krijgt bij het aanschaffen van de X10 crypto cursus.
Nadelen x10 met crypto cursus
 • Prijs: Het is misschien een beetje een raar nadeel en het geldt ook voor lang niet iedereen. Het gaat namelijk over de prijs van de cursus. Het is namelijk geen uitgave die jij wekelijks of maandelijks zou doen. Gelukkig hoef je deze uitgave ook maar één keer te doen. De cursus kost namelijk € 997 euro. Voor sommige is dit een flinke uitgaven en voor andere valt dit mee. Hierdoor kan de prijs van de cursus voor sommige een struikelblok zijn. Toch is het belangrijk om te onthouden dat dit een investering is. Wanneer je succesvol deelneemt aan de cursus verdien je deze uitgave namelijk zowiezo terug.
 • Geen snel geld verdienen methode: De X10 met crypto cursus is erop gericht om jouw portfolio keer 10 te laten gaan. Verwacht echter niet dat dit al binnen een maand gebeurt. Er zullen namelijk niet extreem grote risico's genomen worden omdat de cursus gericht is op de langere termijn. Voor sommige beleggers kan dit namelijk niet snel genoeg gaan, zij willen binnen 1 maand al flink resultaat zien. De cursus richt zich echter meer op een langere periode waarin de waarde zal stijgen.
 • Enorme hoeveelheid informatie: Zoals eerder benoemd zijn voor- en nadelen vaak persoonlijk. Zo ervaren sommige beleggers de enorme hoeveelheid aan informatie als een pluspunt terwijl andere door de bomen het bos niet meer zien. Door de enorme hoeveelheid aan informatie is het voor sommige mensen lastig om een goed overzicht te krijgen. Hier gaat dan dus wel wat tijd in zitten.

Onze ervaringen met X10 met crypto

De X10 met crypto review is niet compleet zonder onze eigen ervaringen met de cursus toe te lichten. Omdat wij meerdere cursussen hebben gevolgd kunnen wij de verschillende cursussen goed met elkaar vergelijken. We kunnen je alvast verklappen dat onze X10 met crypto ervaring erg positief is. Dit is je waarschijnlijk al wel opgevallen tijdens het lezen van deze review.

De reden van onze positieve ervaring komt voor een groot deel door de goede begeleiding van de beleggingsexperts Harm en Jan Robert. Daarnaast waren wij erg blij met de grote hoeveelheid informatie die wij tot onze beschikking kregen. Ondanks dat wij al aardig veel ervaring hebben, hebben wij toch weer veel nieuwe dingen geleerd. De cursus heeft er ook voor gezorgd dat wij ondertussen al aardig veel rendement hebben weten te behalen. Hierbij moeten wij wel duidelijk vermelden dat het succes volledig afhankelijk is van het discipline en doorzettingsvermogen.

Wij geven de X10 met crypto cursus een dikke 9. Niets is perfect maar de cursus van Harm en Jan Robert komt wel aardig in de buurt. Wij raden de X10 met crypto cursus van Harm van wijk & Jan Robert Schutte dus zeker aan. Ook zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen met deze cursus.

We hopen dat je deze X10 met crypto review als erg informatief hebt ervaren. We hebben ons uiterste best gedaan om de cursus goed toe te lichten. Hopelijk heb je gevonden waarvoor je gekomen bent. Heb je nog vragen of eventuele opmerkingen? Laat het dan hieronder weten!

Direct naar de X10 met Crypto actie pagina?

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>