• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Waltonchain Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Waltonchain is een blockchain ontwikkeld om de logistieke systemen van bedrijven te verbeteren. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met cyberaanvallen op hun supply chain. WTC biedt daarop de perfecte oplossing om dit probleem tegen te gaan. Maar hoe zit het met de Waltonchain verwachtingen? Hoe ziet de toekomst van deze cryptomunt eruit?

In dit artikel gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Waltonchain (WTC)?

Voor wij dieper in gaan op de verwachtingen rondom de Waltonchain coin willen wij je eerst wat meer vertellen over wat Waltonchain precies is. Waltonchain is een coin gericht op het verbeteren van de supply chain. Net als VeChain moet deze coin er voor zorgen dat de supply chain management van bedrijven wordt geoptimaliseerd.

Waltonchain vs VeChain? Het verschil met VeChain is dat WTC op een andere manier gericht is op het volgen van producten van beginproces tot het aflevermoment. Dit doen zij namelijk door gebruik te maken van de technologie ''Radio Frequency identification'' (RFID). RFID maakt het mogelijk om afstand informatie over een product af te lezen en op te slaan.

Bedrijven kunnen hierdoor hun voorraadbeheer beter controleren en diefstal tegengaan. Het voordeel wat Waltonchain ten opzichten van andere cryptomunten heeft is dus dat WTC gericht is op het verbeteren van een algemeen belang. Zowel consumenten als bedrijven hebben namelijk belang bij een goedlopende supply chain.

Wat Waltonchain anders maakt dan VeChain is dat er bij de RFID technologie van WTC gebruik wordt gemaakt van microchips. In sommige gevallen zijn deze chips slechts 0,01 inch welke in elk product kunnen worden geïmplementeerd.

Waltonchain is op 30 november 2016 opgericht door het bedrijf ''The Walton Foundation''. De naam van de coin is vernoemd naar Charlie Walton die de uitvinder was van de RFID technologie.

Het doel van deze coin was om de supply chain te verbeteren maar daarnaast ook transparanter te maken zodat er meer controle ontstond over waar het product vandaan komt.

Koers Waltonchain

Op zoek naar de actuele koers van Waltonchain? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van WTC te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin een flinke piek gehad in 2018. Daarna is de koers weer flink gedaald maar er zit nog altijd veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Historische Koers Waltonchain

Het hoogtepunt en de all time high van Waltonchain was tijdens de gigantische crypto hype in 2018. Eind januari 2018 was de hoogste koers die zij behaald hebben €39,21 euro. Dit is natuurlijk ongekend hoog als je je beseft dat de coin toen pas 2 jaar bestond.

Na een schandaal in 2018 waarin het bedrijf een wedstrijd organiseerde op het online platform twitter, is de koers weer flink gedaald. Tijdens de wedstrijd maakte de deelnemers kans op een prijzenpot van 565 WTC wanneer je een tweet retweeten en een tweet plaatsten met de hashtag ''Waltonchainlove''.

Nadat de winnaar bekend werd gemaakt via het officiële twitteraccount van Waltonchain, kwam er veel ophef. Iemand van hetzelfde twitter account tweette enkele minuten later een enthousiast berichtje waarin bedankt werd voor het winnen. Het bleek dus dat de wedstrijd vervalst werd door Waltonchain zelf.

Het vertrouwen hierna daalden zeer snel wat er voor zorgde dat de koers van WTC ook instortten. Op dit moment is Waltonchain weer bezig met een opmars omdat het idee achter WTC, de RFID, nog steeds een zeer aantrekkelijk project is voor bedrijven en consumenten.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Waltonchain kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Waltonchain koers verwachting

Wat is de Waltonchain koers verwachting? Wat gaat er met Waltonchain gebeuren de aankomende jaren? Wat doet Waltonchain in 2022? Het zijn lastige vragen waar niemand het exacte antwoord op heeft. Het is namelijk onmogelijk om in de toekomst te kijken.

Toch denken wij dat de Waltonchain verwachting 2022 er goed uit ziet. Ook denken wij dat WTC een mooie toekomst tegemoet komt en op nieuw zijn all time high zal bereiken (Dit is geen financieel advies).

Waarom? Dit komt doordat de RFID technologie een zeer gewilde technologie is die nog vaak gebruikt gaat worden. Ook wordt transparantie en traceerbaarheid steeds belangrijker. Bedrijven maken daarom steeds vaker gebruik van deze RFID technologie.

Andere crypto coins:

- WINK
Shiba Inu

WTC is dus een sterk project wat geleid wordt door mensen die veel verstand hebben van de supply chain. Ook hebben zij het voor elkaar gekregen om samenwerkingen aan te gaan met overheden en grote bedrijven uit de private sector. De overheid van China heeft ook geïnvesteerd in het WTC project. 

De verwachting is daarom dat de Waltonchain koers op termijn weer zal herstellen nu het vertrouwen in het project weer terugkeert. 

Waltonchain prijs voorspelling 2022 – 2028

De verwachtingen rondom Waltonchain zijn erg goed. Wij voorspellen daarom ook dat WTC de komende jaren een mooie groei zal doormaken. Vooral nu bedrijven uit de private sector en overheden geld investeren in het WTC project wordt het vertrouwen weer hersteld. 

Wat de Waltonchain koers in 2022, 2023 en 2024 gaat doen is nog onbekend, toch denken wij dat het erg interessant is om deze cryptocurrency in de gaten te blijven houden. Wij denken namelijk dat de koers van Waltonchain op de langere termijn weer een stuk hoger uit gaat pakken. Lees ook ons artikel over de beste crypto's voor lange termijn.

Er zijn meerdere signalen die aangeven dat er meer bedrijven en overheden geïnteresseerd zijn in de RFID technologie. Ook heeft WTC net als VET een voordeel ten opzichten van andere crypto munten omdat zij daadwerkelijk de maatschappij helpen. WTC is geen hype coin en is er puur op gericht om de supply chain van bedrijven te verbeteren.

Maar hoe ziet de Waltonchain koers er in 2030 bijvoorbeeld uit? En de aankomende jaren? Om hier antwoord op te geven hebben we onderzoek gedaan en verschillende prijsvoorspelling websites gecheckt. Deze prijsvoorspellingen zijn gedaan door crypto experts en zijn dus redelijk betrouwbaar. 

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat Waltonchain opnieuw bezig is aan een opmars. Of het ook echt gaat gebeuren weet niemand omdat veel cryptocurrency afhankelijk zijn van wat de rest van de markt doet. Wij verwachten dat de gehele crypto markt de komende jaren zal blijven groeien en zo dus ook Waltonchain.

waltonchain verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Waltonchain?

Waarom stijgt Waltonchain eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Waltonchain nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra Waltonchain positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Waltonchain nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Waltonchain kopen of niet?

Waltonchain kopen of niet? Het is een lastige vraag omdat je niet zeker kan weten wat de coin in de komende jaren gaat doen. Het is daarom belangrijk om voordat je in een coin gaat investeren, eerst goed onderzoek te doen naar deze coin. Zo zorg je er voor dat je niet in een shitcoin investeert.

Wij hebben Waltonchain wel in ons portfolio zitten omdat wij geloven in het project en denken dat het WTC project de komende jaren nog veel zal gaan groeien. Dit wordt gemotiveerd doordat er steeds meer bedrijven en overheden interesse tonen in de RFID technologie.

Bovendien vinden wij dat Waltonchain zich enorm onderscheid doordat ze voor zowel bedrijven als consumenten van belang kunnen zijn. Het transparant en traceerbaar maken van de supply chain is belangrijk om voorraadbeheer bij te houden en diefstal te controleren.

Via onderstaande grafiek kun je direct Waltonchain kopen met iDeal of op de site d.m.v. wtc token swap. Koop deze coin bij de beste crypto brokers van Nederland. Wij adviseren je bitvavo omdat je hier het goedkoopst uit bent.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>