• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Waarom kleding bedrukken voor bedrijven een waanzinnig goed idee is!

De meeste bedrijven vinden het leuk om hun medewerkers eens in de zoveel tijd te verwennen met een exclusief geschenk. Als medewerker zet je je dag in dag uit in voor een bepaald bedrijf. Je voelt je verbonden met het bedrijf en eigenlijk zie je je collega’s bijna vaker dan je eigen partner of gezin. Kortom: voor veel mensen maakt het bedrijf waar ze werken best een groot deel uit van hun leven. Het is dan ook essentieel dat er in het bedrijf een goede sfeer heerst. Als er spanning in de lucht zit en als collega’s elkaar niet kunnen luchten of zien, dan is het helemaal niet leuk om te werken.

Veel bedrijven zitten met hun handen in het haar als de feestdagen er weer aan komen, want wat geef je trouwe medewerkers nou die al vrij lang aangesloten zijn bij het bedrijf? Het blijft een lastige kwestie, maar steeds meer bedrijven kiezen vandaag de dag voor het laten bedrukken van hoodies, om deze vervolgens aan de trouwe medewerkers uit te delen. Kleding van goede kwaliteit die er mooi uitziet, maar waar ook het logo van het bedrijf op afgebeeld staat, om de samenhorigheid te vergroten. Maar wat zijn de voordelen van het laten bedrukken van kledij? Dat lees je hier!

Herkenbaarheid vergroten

Allereerst zal je merken dat je betrouwbaarheid gelijk omhoog gaat als je medewerkers bedrukte sweaters dragen met de naam van het bedrijf erop. Het bedrijf oogt gelijk een stuk professioneler als de werknemers zulke kleding aan hebben, maar ook is het een goede reclame voor het bedrijf. Je zal merken dat steeds meer mensen jouw bedrijf herkennen en daardoor zaken willen doen met jouw bedrijf. Ideaal!

Zichtbaarheid vergroten

Het is een feit dat het logo van jouw bedrijf overal te zien zal gaan zijn dankzij de bedrukte kleding. Dat is voor het vergroten van de klantenkring en zichtbaarheid van het bedrijf vaak bijzonder goed. Als jouw medewerkers namelijk ook in hun vrije tijd de bedrijfskleding dragen, dan zullen steeds meer mensen jouw bedrijf opmerken, omdat het logo waarschijnlijk vrij prominent op het kledingstuk staat afgedrukt. Dat betekent wel dat de kleding van goede kwaliteit is en er ook nog eens mooi uitziet, zodat de werknemers ook daadwerkelijk de kleding in hun vrije tijd zouden willen dragen. Als een collega bijvoorbeeld even naar de supermarkt gaat in een bedrukte sweater, dan zien gelijk een stuk of 30 mensen jouw bedrijfsnaam. Ideaal!

Je medewerkers blij maken

Veel medewerkers vinden het geweldig om een persoonlijk geschenk te ontvangen van het bedrijf waar ze werken. Op deze manier voelen ze zich gewaardeerd en gezien, iets wat bijdraagt aan een positieve werkcultuur. Een hoodie bedrukken, een sweater bedrukken of toch een basic trui bedrukken: deze keuze is reuze. Misschien is het leuk om de medewerkers zelf te vragen welk kledingstuk zij het liefst zouden ontvangen, zodat zij ook nog een stem in dit proces krijgen. Op deze manier zal de werknemer zich nog meer gehoord voelen dan normaal.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>