• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Vertcoin Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2024-2030]

Wist je dat Vertcoin is opgericht door vrijwilligers en volledig draait op donaties? Waar andere cryptocurrencies vaak zijn opgericht door rijke zakenlieden en investeerders is Vertcoin een cryptocurrency dat volledig ontwikkeld is door vrijwilligers. Het gehele Vertcoin project is hierbij gefinancierd door donaties. Vertcoin is een crypto munt dat net als Bitcoin gebruikt wordt als betaalmiddel.

In dit artikel gaan we dieper in op de Vertcoin verwachtingen en de toekomst van deze cryptomunt. Verder gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

REACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Vertcoin (VTC)?

Voordat we je alles gaan vertellen over de Vertcoin verwachting willen wij jou eerst meer vertellen over het Vertcoin project. Vertcoin is een cryptocurrency wat erg lijkt op de welbekende crypto Bitcoin. Net als de Bitcoin dient Vertcoin namelijk als een betaalmiddel. Ook zijn beide projecten open-sources waardoor iedereen ter wereld mee kan werken aan het project.

De Vertcoin munt is een klassieke munt en is al in 2014 opgericht. De ontwikkelaars achter de crypto munt Vertcoin vonden dat het minen van Bitcoin's te centraal was. Om dit meer te decentraliseren richten zij een munt op waar geen Asic-miners op gezet kunnen worden. Grote bedrijven zetten vaak dure apparaten in om coins te minen om de koers van de coin te kunnen bepalen. Doordat Vertcoin ASIC-resistant is kunnen grote bedrijven niet alle coins minen en blijft de munt gedecentraliseerd.

Doordat de ontwikkelaar van Vertcoin vrijwilligers zijn zetten zij zich ook extra hard in om andere te helpen. Zo zijn zij goed bereikbaar via social media en helpen zij je bij al je vragen. Ook bieden ze een roadmap aan waarop je kan aflezen wat zij in de toekomst willen bereiken en wat zij al bereikt hebben.

Omdat Vertcoin volledig draait op donaties hebben zij in het verleden nooit een ICO, Airdrop of premine gedaan. Hierdoor is er niemand die vanaf het begin veel Vertcoins heeft kunnen bemachtigen maar zijn alle huidige Vertcoins gemined en gekocht. Verderop in dit artikel vertellen wij je meer over de Vertcoin verwachtingen.

Koers Vertcoin

Op zoek naar de actuele koers van Vertcoin? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van VTC te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin een flinke stijging gehad in 2018. Daarna is de koers weer flink gedaald maar er zit nog altijd veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Andere crypto coins:

- StormX
Tron

Crypto brokers vergelijken

Historische Koers Vertcoin

Hierboven in de grafiek is de historische koers van de Vertcoin te zien. Vertcoin ging in 2014 live en bleef de eerste paar jaar aardig stabiel qua koers. Tijdens de eerste crypto hype in 2017 kwam er meer fluctuatie in de koers van VTC. Tijdens het hoogtepunt van de crypto hype eind 2017 bereikte VTC zijn hoogtepunt.

De all time high van Vertcoin was daarbij in December 2017 en bedroeg €8,59. Dit is ontzettend hoog als je je beseft dat de koers van Vertcoin in het dieptepunt van 2015 slechts €0,0045 bedroeg. In een korte periode is deze munt dus flink gestegen wat een heel mooi rendement met zich mee bracht.

Na de crypto hype in 2017/2018 is de koers van Vertcoin weer flink ingestort. Dit is logisch omdat de gehele crypto markt na de hype een set back heeft gekregen. Doordat de Bitcoin flink in waarde was gedaald, daalde de waarde van Vertcoin ook flink. Momenteel is de Vertcoin munt redelijk stabiel en zijn er weinig pieken en dalen te zien.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Vertcoin kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Vertcoin koers verwachting

Wat is de Vertcoin koers verwachting? Wat gaat er gebeuren met het Vertcoin project in de toekomst? Welke stappen zet Vertcoin in 2022, 2023 en 2024? Dit zijn allemaal vragen waar wij moeilijk antwoord op kunnen geven, we kunnen namelijk niet in de toekomst kijken.

Toch denken wij dat de toekomst verwachtingen voor Vertcoin erg positief zijn. Ook denken wij dat Vertcoin opnieuw zijn all time high zal gaan bereiken. Dit gebeurt niet op korte termijn maar wanneer er gekeken wordt naar een groter tijdsframe is er af te lezen dat Vertcoin in een stijgende beweging zit.

Waarom de toekomst van Vertcoin positief is? Als wij terugkijken naar 2018 zien wij dat er in een korte periode een flinke koers stijging kan plaatsvinden. Dit heeft verband met wat de rest van de crypto markt doet. Vaak is het zo dat wanneer de Bitcoin stijgt de alt coins er later achter aan komen. De bitcoin heeft opnieuw zijn all time high bereikt en de verwachting is daarom ook dat andere coins deze trend volgen.

Doordat het concept achter Vertcoin erg veel steun krijgt omdat het beter gedecentraliseerd en transparanter is, is de verwachting dat er meer aandacht gaat komen voor deze coin. De coins zijn namelijk nog lang niet allemaal gemined waardoor er nog veel te halen valt. Al met al denken wij dat Vertcoin nog wat positieve ontwikkelingen gaat doormaken.

Vertcoin prijsvoorspelling 2023 – 2028

De Vertcoin coin verwachting voor de toekomst is goed. Wij voorspellen dat de beste cryptocurrency de komende jaren flink zullen gaan stijgen. Aangezien de volledige crypto markt in een opwaartse trend verkeerd is er te zien dat Vertcoin met deze beweging mee gaat. De voorspellingen voor Vertcoin zijn daarom erg goed gezind.

De ontwikkelaars achter Vertcoin stoppen er veel moeite in om de coin groter te maken. Daarnaast groeit de interesse in een meer gedecentraliseerde app ook flink. Dit is af te lezen in onderstaande grafiek. Hierbij zijn er door verschillende crypto kenners en crypto critici gekeken naar de voorspellingen van Vertcoin. Dit om een zo duidelijk en goed mogelijk beeld te creëren bij de VTC voorspellingen.

Uit de grafiek is af te lezen dat de koers van VTC de komende jaren nog zal blijven stijgen. Hierbij zie je dat de voorspelling is dat de koerswaarde in 2026 is verdubbeld ten opzichten van de huidige koerswaarde. Cryptocurrency zijn erg fluctueel, het is daarom verstandig om naar investeringen op de lange termijn te kijken. Over een groter tijdsframe is namelijk een constante stijging te zien van de koerswaarde.

Zoals eerder benoemd is het voordeel dat Vertcoin heeft ten opzichten van andere crypto munten, dat zij ASIC-resistant zijn. Vergelijkbare cryptocurrency die ook dienen als betaalmiddel hebben dit vaak niet waardoor de koers makkelijker te manipuleren is door grote bedrijven. Dit kan ook een belangrijke reden zijn dat de voorspelling is dat Vertcoin de komende jaren nog flink zal gaan blijven groeien.

vertcoin verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Verticoin??

Waarom stijgt Vertcoin eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Vertcoin nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra VTC positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Vertcoin nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Vertcoin kopen of niet?

Vertcoin kopen of niet? Dit is een vraag waar moeilijk antwoord op te geven is. Wij weten namelijk niet zeker wat de koers van VTC in de toekomst gaat doen. Wel denken wij dat Vertcoin interessant is om in de gaten te houden omdat zij de potentie hebben om nog flink te gaan groeien. 

Als jij twijfelt om te investeren in Vertcoin raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen voordat je investeert. Wij geven in dit artikel geen advies en doen enkel een voorspelling over de VTC koer. Wij denken hierbij dat Vertcoin een goed project is wat erg interessant kan zijn voor investeerders.

Verder verwachten wij dat de cryptomarkt in de toekomst steeds relevanter gaat worden. Hier kunnen crypto munten veel profijt van hebben. Wij verwachten dat Vertcoin hiervan kan gaan profiteren.

Via onderstaande grafiek kun je direct de Vertcoin kopen met iDeal.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>