Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Van hoedjes tot hits en sapjes tot sappige roddels, Yvonne Coldeweijer - aka "Keet" - heeft een carrière die meer bochten heeft dan een achtbaan.

Maar laten we het hebben over de rit naar haar vermogen! We duiken in de kleurrijke reis van deze veelzijdige ster en ontdekken hoe ze niet alleen hoeden, maar ook euro's heeft verzameld.

Meer weten? Je leest het in dit artikel over het vermogen van Yvonne Coldeweijer!

Naam

Yvonne Coldeweijer

Geschat vermogen

€1 - €2 miljoen

Geboortedatum

21-12-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

€480.000

Beroep

Opiniemaker/ juicekanaalhost

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social media / mode


Leuke weetjes over Yvonne Coldeweijer

  • Yvonne Coldeweijer, bekend als "Keet," heeft niet alleen gepresenteerd en gezongen, maar ook geacteerd in Nederlandse series zoals "SpangaS"
  • Naast haar entertainmentcarrière is Yvonne nu bezig met het runnen van een eigen juice-kanaal

Wie is Yvonne Coldeweijer?

Yvonne Coldewijer, geboren in 1986, groeide op in Tilburg en studeerde psychologie aan de Universiteit en volgde een dramaopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten.

Beide opleidingen zijn niet afgerond. Tussen 2010 en 2013 speelt ze de personage Keet in het televisieprogramma Telekids, te zien op RTL8. 

In 2012 neemt de hoofdrol in de musical 'Wicked' over van Chantal Janzen en in 2013 is ze te zien in de musical 'The Little Mermaid', waarin ze de rol van Ariël vertolkt.

Daarnaast heeft ze rollen in de kinderfilm' De club van Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter'. In 2014 is ze jurylid bij het Junior Songfestival en in 2017 is ze een van de deelnemers in 'Wie is de Mol'.

Yvonne Coldewijer start in 2015 haar eerste YouTubekanaal onder de naam 'Life of Yvonne'. Na een korte pauze start ze in 2020 een nieuw kanaal dat zich steeds meer richt op roddels en schandalen van bekende Nederlanders. 

Dit zogenaamde juicekanaal krijgt steeds meer bekendheid, waardoor ongeveer 700.000 abonnees dit kanaal regelmatig bekijken. Sinds 2022 presenteert Coldeweijer een podcast 'De Juice Show', samen met journalist Mark Koster.

Ze maakt voor het verkrijgen van informatie gebruik van tipgevers, die ze zelf 'spionnen' noemt. Door de inhoud van de roddels heeft ze enkele keren voor de rechter gestaan en is tot twee keer toe veroordeeld tot rectificatie.

Na eerdere relaties met DJ Nicky Romero, zanger Ben Saunders en de Australische rugbyspeler Nathan Daly, woont Yvonne momenteel samen met haar vriend Max Vieleers. Ze maakte in juni 2023 bekend zwanger te zijn van haar eerste kind.

Samen wonen ze in haar appartement in de Amsterdamse Pijp. Ze kocht dit tweekamerappartement voor 457.500 euro. In september 2023 verhuizen ze naar een grotere woning in Muiden, waar meer ruimte is voor de babykamer. 


Yvonne Coldeweijer loopbaan

Yvonne Coldeweijer, alias "Keet," heeft een boeiende carrière vol veelzijdigheid en creativiteit. Haar reis begon als presentatrice bij RTL Telekids, waar ze niet alleen de harten van kinderen veroverde, maar ook menig wenkbrauw deed optrekken met haar onvoorspelbare en kleurrijke hoedencollectie.

Want laten we eerlijk zijn, wie kan zulke accessoires rocken terwijl ze kinderprogramma's host?

Haar artistieke honger bracht haar verder naar de muziekwereld, waar ze de microfoon greep als zangeres en onvergetelijke hits lanceerde die stiekem nog steeds in ons hoofd ronddwalen.

Alsof dat niet genoeg was om haar handen vol te hebben, liet Yvonne haar acteertalent schitteren in Nederlandse series zoals "SpangaS" en "Danni Lowinski." Van hoedjes naar hitlijsten, en van de set naar het scherm - ze heeft het allemaal gedaan.

Maar wacht, er is meer nieuws onder de zon! Op dit moment is Yvonne druk bezig met haar eigen juice-kanaal, waar ze haar passie voor gezonde sappen deelt.

Ja, je leest het goed - van hoedjes naar juice, een logische stap toch? En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze haar aandacht ook gericht op het sausen van de sappigste roddels. Ze blijft ons vermaken met haar eigenzinnige humor terwijl ze allerlei spannende en onverwachte verhalen deelt.

Kortom, Yvonne Coldeweijer bewijst dat een carrière vol wendingen en een snufje humor de sleutel kunnen zijn tot succes in de entertainmentwereld. Van presentatrice en zangeres tot actrice en juicekoningin, ze heeft het allemaal gedaan met een unieke stijl en een glimlach die je niet kunt negeren.


Waar heeft Yvonne Coldeweijer haar vermogen mee verdiend?

Yvonne Coldewijer heeft haar geld verdiend als actrice, presentator en zangeres. Het grootste deel van haar vermogen is afkomstig via haar YouTubekanaal. In een interview gaf ze aan in de toekomst een kledingwinkel te willen beginnen. 


Hoeveel verdient Yvonne Coldeweijer per maand?

Krijgt Yvonne Coldewijer salaris? Ze is eigen baas en heeft hierdoor geen vast maandsalaris. Zakenblad Quote schat haar inkomsten via haar YouTubekanaal momenteel op 40.000 euro per maand.


Wat is het vermogen van Yvonne Coldeweijer?

Het bekende zakenblad Quote heeft zich verdiept in de inkomsten van Yvonne Coldewijer. Volgens dit blad verdient ze met haar sociale media-activiteiten ruim 40.000 euro per maand.

Op jaarbasis kom je hiermee uit op ruim 1 miljoen euro. Haar populaire juicekanaal start in 2020, waardoor haar vermogen geschat tussen de 1 - en 2 miljoen euro uitkomt. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Yvonne Coldeweijer?

Het geschatte vermogen van Yvonne Coldeweijer komt neer tussen de €1 en €2 miljoen.

Wat is het salaris van Yvonne Coldeweijer?

Het salaris van Yvonne Coldeweijer wordt geschat op €40.000 per maand. 

Is Yvonne Coldeweijer miljonair?

Ja, met een geschat vermogen tussen de €1 en €2 miljoen is Yvonne Coldeweijer zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>