Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Televisiesterren staan er om bekend dat ze goed betaald worden. Dat is inmiddels wel gebleken.

Zo ook de bekendste boerin van Nederland: Yvon Jaspers. Yvon Jaspers is een bekende Nederlander die je ongetwijfeld op de TV voorbij hebt zien komen. 

Maar hoeveel verdient ze en wat is haar vermogen?

Naam

Yvon Jaspers

Geschat vermogen

€2.7 miljoen

Geboortedatum

20-03-1973

Jaarlijks inkomen / salaris

€201.000

Beroep

Presentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Yvon Jaspers?

Taddlr.com schat dat Yvon Jaspers een vermogen heeft van 2.7 miljoen euro. Waar dit vermogen uit bestaat, is niet helemaal bekend. Het huis waarin Yvon woont heeft ze gekocht in 2010 voor € 1.285.000.

Leuke weetjes over Yvon Jaspers

  • Yvon Jaspers heeft 5 keer de Zilveren Telivizier-ster gewonnen voor haar werk bij de KRO-NCRV
  • Yvon Jaspers heeft meerdere kinderboekreeksen gepubliceerd, waaronder Sluup & Aria en Ties & Trijntje

Wie is Yvon Jaspers?

Yvon José Jaspers is een 49-jarige vrouw en is geboren in Boxtel, een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Van beroep is Yvon schrijfster, presentator en actrice en is tot vandaag nog steeds actief.

Ze is in de entertainmentwereld beland nadat ze studeerde aan de theaterschool in Eindhoven en verschillende mediacursussen heeft gevolgd.

Jaspers werd echter pas bekend toen ze in 1994 te zien was bij Het Klokhuis. Ook heeft ze meegespeeld in verschillende kinderprogramma’s, waaronder Knofje (een kleuterserie van de KRO).

Buiten haar acteerwerk om presenteerde ze een aantal programma’s zoals: ZigZag, Groot Licht, Wonderen Bestaan, Nederland Te Koop, Over Mijn Lijk en Teleac/NOT. Daarnaast heeft ze ook columns geschreven in de Viva.

Je zou haar ook kunnen kennen van het bekende televisieprogramma Wie is de Mol?. In 2005 was Yvon De Mol en werd toen ontmaskerd door Marc-Marie Huijbregts, een bekende acteur, presentator en cabaretier.

Maar na haar voormalige carrière staat Yvon Jaspers toch heel erg bekend als het gezicht van het bekende en beste Nederlandse programma Boer zoekt Vrouw.

Dit programma is gestart op 21 november 2004 en is gebaseerd op het Engelse format Farmer Wants a Wife. Vanaf het begin deed Yvon mee als presentator en dit doet ze nu nog steeds.

Yvon Jaspers is getrouwd met Piter van Beukering. Het stel trouwde in 2005, waarna ze een paar maanden later haar dochter (Keesje) kon verwelkomen. Niet veel later kreeg het koppel ook een zoon (Tijl) en het gezin woont nu in een grote, aangename villa in het dorpscentrum van Loenen aan de Vecht.


Waar heeft Yvon Jaspers haar geld mee verdiend?

Yvon Jaspers heeft haar vermogen te danken aan het werk wat ze op televisie doet, en met name het bekende programma Boer zoekt Vrouw.

Deze televisiehit valt onder de publieke omroep, waardoor er een salarisplafond is van 201.000 euro.


Hoeveel verdient Yvon Jaspers per maand?

Er wordt gezegd dat Yvon Jaspers een salaris heeft van 30.000 euro per uitzending van het programma Boer zoekt Vrouw en het maximale per jaar verdient.

Dit zou gaan om 209.000 euro.

Het is onduidelijk wat Yvon precies per maand verdient, omdat ze werkt voor de televisie. Hierdoor is er wel bekend wat ze per jaar en per uitzending krijgt. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door het feit dat haar inkomen per maand niet identiek is.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Yvon Jaspers?

Het totale vermogen van Yvon Jaspers wordt geschat op €2.7 miljoen.

Wat is het salaris van Yvon Jaspers?

Het salaris van Yvon Jaspers als presentatrice bij de publieke omroep is €201.000 per jaar.

Is Yvon Jaspers miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2.7 miljoen is Yvon Jaspers zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>