Wat is het vermogen van Yolanthe Cabau? Actrice Yolanthe Cabau, bekend van een heleboel tv-series en natuurlijk haar veelbesproken relatie met voetballer Wesley Sneijder en volkszanger Jan Smit - hoeveel geld heeft zij aan al deze dingen overgehouden?

Wij hebben het voor je opgezocht! Alles over het vermogen van Yolanthe Cabau, salaris als actrice en haar financiële situatie lees je op deze pagina!

Naam

Yolanthe Cabau

Geschat vermogen

16 miljoen euro

Geboortedatum

19-03-185

Jaarlijks inkomen / salaris

75.000 euro

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Ondernemen / actrice


Wat is het vermogen van Yolanthe Cabau?

Yolanthe Cabau van Kasbergen, zoals haar volledige naam luidt, heeft een geschat vermogen van ongeveer 16 miljoen euro. Dat kwam voort uit informatie over haar scheiding met Wesley Sneijder in 2019.

Het grootste deel hiervan komt dan ook voort uit haar huwelijk in gemeenschap van goederen met de oud-voetballer van het Nederlands elfal; haar salaris als actrice ligt volgens ingewijden een stuk lager en komt dus lang niet in de buurt van haar royale vermogen.

Leuke weetjes over Yolanthe Cabau

  • Yolanthe Cabau heeft een bedrijf rondom voeding, waarin detoxprogramma's worden aangeboden.
  • Yolanthe Cabau heeft non-profitorganisatie Free a Girl opgezet, waarbij zij een bijdrage levert aan het gevecht tegen seksueel misbruik van meiden over de hele wereld.

Wie is Yolanthe Cabau?

Yolanthe Cabau van Kasbergen is geboren op Ibiza, wat een voorbode was voor haar glansrijke leven. Ze heeft dan ook een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Al op zeventienjarige leeftijd werd Yolanthe aangenomen bij De Trap, een Amsterdamse toneelschool, waar ze de kneepjes van het acteren leerde.

Inmiddels is ze te zien geweest in tientallen tv- en muziekproducties, zoals videoclips en kinderseries op de publieke omroep. Naast actrice is Yolanthe Cabau van Kasbergen vooral bekend als de ex-vrouw van voetballegende Wesley Sneijder.

Hun relatie was zeker tijdens het WK van 2010 veelbesproken in de media, toen door veel mensen voor de grap werd gezegd dat zij een positief impact had op het spel van Wesley Sneijder - kunnen we wel begrijpen!

Dit huwelijk eindigde in 2019 toen Sneijder het naar eigen zeggen had ‘verknald’. Wat er precies is gebeurd weet niemand, maar dat Yolanthe er genoeg geld aan heeft overgehouden weet iedereen.


Waar heeft Yolanthe Cabau haar vermogen aan verdiend?

Als actrice verdiende Yolanthe Cabau helemaal niet zoveel als je zou verwachten. Ze speelde in diverse videoclips, waaronder één van Charly Luske. Daarnaast waren het vooral tv-programma’s zoals Costa, Snowfever, Onderweg naar Morgen en Het Glazen Huis.

Dit waren echter niet de dikst betaalde banen binnen de tv-wereld. Het grootste deel van Yolanthe Cabau’s vermogen komt dan ook door haar slimme echtscheiding van Wesley Sneijder. Ze waren logischerwijs in gemeenschap van goederen getrouwd, waardoor Yolanthe Cabau een bedrag van meer dan 16 miljoen euro ontving van haar ex.


Hoeveel verdient Yolanthe Cabau per maand?

Het salaris van Yolanthe Cabau is erg afhankelijk van het soort productie waarin ze acteert. De ene keer ligt dit veel hoger dan anders. Zo werd gemeld dat haar salaris voor de film Turkse Chick zelfs maar 130 euro per dag was, waardoor ze met een maand filmen maar 2700 euro verdiende.

 Gelukkig heeft ze ook wel eens betere tijden gehad in haar acteercarrière, zoals de Amerikaanse remake van De Heineken Ontvoering. Daar lag haar salaris op minimaal 300 euro per dag, dus zo’n 6300 euro per maand. Niet dat ze dit geld nog nodig heeft, want het staat in schril contrast met het megabedrag dat ze kreeg door het scheiden met Wesley…


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Yolanthe Cabau?

Het geschatte vermogen van Yolanthe Cabau komt neer op zo'n 16 miljoen euro.

Wat is het salaris van Yolanthe Cabau?

Het salaris van Yolanthe Cabau wordt geschat op 6300 euro per maand.

Is Yolanthe Cabau miljonair?

Met een geschat vermogen van 16 miljoen euro is Yolanthe Cabau zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>