Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Wout Weghorst? Die vraag spookt vast door het hoofd van menig voetbalfan.

In dit stuk duiken we in het leven van deze Nederlandse voetbalheld om te ontdekken hoe hij zijn fortuin vergaarde.

Van zijn bescheiden begin tot zijn huidige status als een van de meest gevreesde spitsen, laten we eens kijken hoe Wout Weghorst zijn salaris en vermogen heeft opgebouwd!Benieuwd naar het Vermogen van Wout Weghorst? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Wout Weghorst?

Wie is Wout Weghorst? Nou, laten we een kijkje nemen in het leven van deze Nederlandse voetbalster die een flinke impact heeft gemaakt op en buiten het veld.

Geboren op 7 augustus 1992 in Borne, Nederland, begon Wout zijn reis naar voetbalsucces op de lokale velden, waar hij al snel indruk maakte met zijn doelpunteninstinct.

Na een aantal jaren in de jeugdopleiding van FC Emmen te hebben doorgebracht, brak Wout uiteindelijk door in het eerste team.

Maar laten we even terugspoelen naar zijn tienerjaren - terwijl andere tieners misschien druk waren met het perfect krijgen van hun Instagram-filters, werkte Wout keihard aan zijn techniek.

Vermogen Wout Weghorst

Zijn doorzettingsvermogen loonde, want na een succesvolle periode bij FC Emmen maakte Wout de overstap naar Heracles Almelo, waar hij zijn stempel drukte als een van de meest gevreesde spitsen in de Eredivisie. Doelpunten? Dat is zijn middle name.

Maar laten we niet vergeten dat Wout ook zijn talenten over de grenzen heeft laten zien. Na zijn tijd bij Heracles Almelo vertrok hij naar Duitsland, waar hij speelde voor clubs als AZ Alkmaar en VfL Wolfsburg.

Tegenwoordig schittert Wout Weghorst als een sleutelspeler bij TSG Hoffenheim op huurbasis en vertegenwoordigt hij ook trots het Nederlands elftal. Met zijn doelgerichte spel en zijn vermogen om kansen te creëren, is Wout een force to be reckoned with op het veld.

Dus, wie is Wout Weghorst? Hij is niet alleen een doelpuntenmachine, maar ook een inspiratie voor jonge voetballers over de hele wereld.

Na een aantal jaren in de jeugdopleiding van FC Emmen te hebben doorgebracht, brak Wout uiteindelijk door in het eerste team.


Waar heeft Wout Weghorst zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Wout Weghorst zijn vermogen vergaard? Nou, laten we eens kijken naar zijn carrière op het groene gras. Met een sterk doelpunteninstinct en een dosis doorzettingsvermogen heeft Wout niet alleen doelpunten gemaakt, maar ook flink wat geld verdiend langs de zijlijn.

Door zijn succesvolle periode bij clubs in Nederland en Duitsland heeft hij niet alleen zijn voetbaltalent laten zien, maar ook zijn bankrekening laten groeien.

En laten we eerlijk zijn, met al die doelpunten en assists, heeft hij zeker zijn vermogen verdiend - goal after goal!


Hoeveel verdient Wout Weghorst per maand?

Als basisspeler bij Hoffenheim verdient Wout Weghorst zo'n € 2.1 miljoen per jaar.

Dit komt neer op een maandsalaris van zo'n  176.000 per maand. 

Dit salaris bestaat natuurlijk uit allerlei onderdelen, zoals sponsordeals en basissalaris bij Hoffenheim. Daardoor kan dit salaris nog wel eens hoger of lager liggen, afhankelijk van de prestaties van Weghorst.   


Wat is het vermogen van Wout Weghorst?

Door de jaren heen heeft Weghorst aardig wat verschillende t-shirts aangetrokken van Europese clubs. En niet de minste: Manchester United, Beşiktaş, Wolfsburg en Hoffenheim. 

In al zijn jaren als voetballer heeft hij een vermogen van zo'n € 15 miljoen opgebouwd als voetballer.

Dat komt met name door zijn verschillende verhuurcontracten, waarbij er flink geld werd neergelegd voor deze boomlange spits. 


Leuke weetjes over Wout Weghorst

  • Weghorst is exact 2 meter lang. 
  • Weghorst heeft op 18 maart 2024 een totaal doelpuntenaantal van 178 uit 461 wedstrijden op zijn naam staan. Dat komt neer op het maken van een doelpunt in 39% van de wedstrijden. 

Naam

Wout Weghorst

Geschat vermogen

€ 15 miljoen

Geboortedatum

7 augustus 1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 2.1 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wout Weghorst?

Het vermogen van Wout Weghorst wordt geschat op € 15 miljoen. 

Wat is het salaris van Wout Weghorst?

Het salaris van Wout Weghorst wordt geschat op € 2.1 miljoen per jaar. 

Is Wout Weghorst miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van € 15 miljoen is Wout Weghorst zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>