Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

De meeste mensen zijn behoorlijk nieuwsgierig aangelegd. Het is natuurlijk niet zonder reden dat de vermogens van bekende Nederlanders en Vlamingen populaire zoektermen op Google zijn.

 Veel mensen zouden graag eens een inkijkje in het leven van zo'n celebrity willen krijgen, en dat begint bij het ontdekken van het vermogen van deze beroemdheid.

Zo ook bij Wout van Aert: een rijke jongeman die geniet van het leven. Maar, wat is precies Wout van Aert zijn vermogen? Dat kom je te weten in onderstaand artikel.

Naam

Wout van Aert

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

15-10-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Wielrenner

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Wielersport / vastgoed


Wat is het vermogen van Wout van Aert?

Het totale vermogen van Wout van Aert wordt geschat op zo'n €2 miljoen. Dit vermogen heeft hij opgebouwd in zijn carrière als wielrenner, maar ook vanuit sponsoring en zelfs vastgoed.

Leuke weetjes over Wout van Aert

  • Van Aert is mede-eigenaar van Heylen Vastgoed, een vastgoedbedrijf dat zich richt op de Vlaamse vastgoedmarkt
  • Wout is mede-oprichter van To Walk Again, een initiatief om op laagdrempelige wijze sport en spel aan te bieden aan mindervalide mensen

Wie is Wout van Aert?

De meeste Nederlanders zullen spontaan vraagtekens zien als ze de naam Wout van Aert horen. Dat is ook niet zo heel vreemd, aangezien Wout van Aert een Vlaamse Belgische veldrijder en wielrenner is.

Hij doet het bijzonder goed en timmert hard aan de weg. Hij maakt echter deel uit van het Nederlandse team en wordt gesponsord door Jumbo-Visma.

Hij mag daarom beschouwd worden als een ware Nederlander, en veel Nederlanders zijn enorm trots op zijn prestaties. Van Aert is geboren op 15 september 1994, en is momenteel 28 jaar oud. 

Dat betekent dat Wout van Aert in een van de meest fitte jaren van zijn leven zit, en dat is ook duidelijk te zien. Hij sleept de ene na de andere prijs in de wacht, en traint buitengewoon hard om hoog te scoren op nieuwe wedstrijden.

Hij heeft een vrouw en daarmee is hij getrouwd in 2018. Zijn vrouw heet Sarah de Bie, en samen wonen ze in een luxe huis in het plaatsje Herentals, waar hij ook geboren is.

Hij bracht echter zijn jeugd door in het Franse Lille, maar Wout van Aert besloot in het jaar 2015 terug te keren. Samen met zijn lieve Sarah geniet hij van het leven in het knusse Herentals. 


Waar heeft Wout van Aert zijn vermogen mee verdiend?

Zoals eerder vermeld, is Wout van Aert een beroemde wielrenner en veldrijder. Wout van Aert is een gerenommeerde sporter en "hard work pays off", letterlijk en figuurlijk.

Doordat hij zoveel grote wedstrijden won (en wint), heeft hij behoorlijk wat prijzengeld op zijn naam staan. Daarnaast worden topsporters ook nog eens gesubsidieerd door de overheid, en hoeven ze gelukkig niet op een houtje te bijten.

Je moet als sporter immers goed op je voeding letten, en dat is met de huidige prijzen een behoorlijk dure klus!


Hoeveel verdient Wout van Aert per maand?

Wout van Aert zijn salaris is lastig om te achterhalen, aangezien wielrennen en veldrijden een behoorlijke wisselvallige baan is, is het lastig om een vast salaris per maand op te geven.

Het is dus erg lastig om te bepalen wat Wout van Aert zijn salaris precies is, maar om tot een vermogen van 2 miljoen te komen, zal dit zeker een hoog salaris zijn!

Als je geen hoog salaris krijgt, dan kan je immers ook geen groot vermogen ontwikkelen. Al met al kunnen we stellen dat Wout van Aert niets te klagen heeft, en dat hij behoorlijk goed in de slappe was zit.

Hij kan een riant leven leiden zonder al te veel op de kleintjes te hoeven letten. Ideaal!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wout van Aert?

Het vermogen van Wout van Aert wordt geschat op €2 miljoen.

Wat is het salaris van Wout van Aert?

Het salaris van Wout van Aert is helaas onbekend.

Is Wout van Aert miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2 miljoen is Wout van Aert zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>