Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Wim Kieft? Denk je aan voetbal talkshows dan denk je onder andere aan Wim Kieft. De ex-profvoetballer en nu voetbal analist is elke week wel op tv te zien. 

Maar wat is het vermogen en salaris van Wim Kieft? Wij vertellen je er alles over in dit artikel. Zo gaan we in op het Wim kiest vermogen en hoe hij dit zo voor elkaar heeft gekregen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Naam

Wim Kieft

Geschat vermogen

€1,1 miljoen

Geboortedatum

12-11-1962

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetbal analist

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetballen, TV


Wat is het vermogen van Wim Kieft?

Het vermogen van Wim Kieft is moeilijk te bepalen. Er is namelijk geen inzicht in zijn maandelijkse salaris en bijvoorbeeld sponsor deals. Volgens bepaalde bronnen zou zijn vermogen echter rond de €1,1 miljoen moeten liggen. 

Leuke weetjes over Wim Kieft

  • Wim Kieft won met PSV in 1988 de eerste Europacup 1 in de clubhistorie
  • Wim Kieft won het EK met het Nederlands elftal in 1988

Wie is Wim Kieft?

Wim Kieft is een ex-profvoetballer. Wim Kieft begon zijn carrière bij Ajax, waar hij zijn debuut in het eerste elftal maakte toen hij nog geen 18 jaar was. Hij speelde voor zowel Ajax als PSV en voor een aantal clubs in Italië en Frankrijk. Wim Kieft was ook Oranje-international en maakte deel uit van de selectie die het EK van 1988 won. 

Wim Kieft is nu een voetbal analist. Hij is tegenwoordig bij verschillende voetbal talkshows te bewonderen.


Waar heeft Wim Kieft zijn vermogen aan verdiend?

Wim Kieft heeft als ex-profvoetballer hier natuurlijk aardig wat aan verdiend. De salarissen van voetballers lagen echter niet zo verbazingwekkend hoog vroeger zoals vandaag de dag. Wim Kieft heeft echter het grootste deel van zijn vermogen verdiend met zijn werk op TV als voetbal analist. 


Hoeveel verdient Wim Kieft per maand?

Het is niet bekend hoeveel Wim Kieft nou daadwerkelijk per maand verdiend. Wim Kieft heeft een contract bij Talpa, dit is jammer genoeg voor ons geen openbare informatie.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wim Kieft?

Het geschatte vermogen van Wim Kieft bedraagt €1,1 miljoen.  

Wat is het salaris van Wim Kieft?

Het salaris van Wim Kieft is onbekend.

Is Wim Kieft miljonair?

Met een geschat vermogen van €1,1 miljoen is Wim Kieft waarschijnlijk miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>