Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Een verlegen vlegel zo werd hij genoemd door vrienden. Een persoonlijkheid die alles uit het leven haalde. Hij was een dandy die menig vrouw verslond. Een van de succesvolste presentatoren van Nederland. Bekende Nederlander in hart en nieren.

We hebben het over niemand minder dan Willibrord Frequin. Altijd al geïnteresseerd geweest in het vermogen van een Bekende Nederlander, wil je jezelf laten inspireren door de levens en de rijkdom van anderen of vraag je jezelf enkel af: Wat verdient Willibrord Frequin?

Laat ons je dan meenemen in het vermogen van dé tv-persoonlijkheid van de jaren negentig.

Naam

Willibrord Frequin

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

geb. 06-10-1941 / overl. 26-05-2022

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Journalist / presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Tv-wereld


Wat was het vermogen van Willibrord Frequin?

Zijn exacte vermogen is onbekend, maar het is aannemelijk dat het bescheiden was. Dit kan geconcludeerd worden uit het feit dat Willibrord een koophuis in het Gooi kocht voor minder dan 300.000 euro.

Ter vergelijking: huizen worden in het Gooi voor gemiddeld €569.000 verkocht. Na Frequins dood is zijn huis door weduwe Gesina verkocht voor €595.000. Willibrord Frequins salaris heeft door de jaren heen wel een vlucht genomen. Zo begon hij bij publieke omroep KRO, maar wist hij uiteindelijk zijn weg te vinden naar de commerciële tv-zenders.

Leuke weetjes over Willibrord Frequin

  • In 2001 en 2002 is Willibrord Frequin meerdere keren aangehouden door de politie vanwege ludieke acties in zijn journalistiek
  • Over Willibrord Frequin werd het boek Willibrord. Verlegen vlegel geschreven

Wie was Willibrord Frequin?

Willibrord was een presentator die vooral in de jaren 90 actief was. Hij werd bekend met programma's zoals Brandpunt en De Week van Willibrord. Frequin was een vaak norse verschijning die er genoegen uithaalde mensen het vuur aan de schenen te leggen.

Hoewel hij kortgeleden is overleden, was Frequin tot het einde van zijn leven een populaire verschijning met een actieve carrière. Zo was hij drie jaar geleden nog te zien in het RTL-programma Beter Laat Dan Nooit.


Waar heeft Willibrord Frequin zijn vermogen mee verdiend?

Willibrord's inkomsten kwamen vooral uit zijn BV genaamd 'Willibrord Frequin Producties' dat in Laren gevestigd is. Na het overlijden van Frequin heeft zijn weduwe Gesina Frequin het bedrijf overgenomen. Of er nog producties gaan komen door deze BV is nog onbekend. 

Wel valt er uit een interview met Peter Faber - Willibrord's co-ster in Beter Laat Dan Nooit - op te maken dat Willibrord Frequin's salaris voor elke aflevering van het programma €2000 bedroeg. Aangezien er zes afleveringen waren per seizoen, heeft Willibrord per seizoen €12.000 gekregen.


Hoeveel verdiende Willibrord per maand?

Aangezien Frequin's carriere door de jaren heen een aantal dipjes heeft gekend en Frequin bij meerdere omroepen en zenders heeft gewerkt is het moeilijk duidelijk te krijgen hoeveel Frequin precies per maand verdiende.

Net als de totaliteit van Willibrord Frequin's vermogen valt helaas ook niet te achterhalen met welke bedragen hij dit precies bij elkaar gesprokkeld heeft. Wat verdient Willibrord Frequin? Is dan ook een vraag waar helaas nooit meer een gedetailleerd antwoord op zal komen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Willibrord Frequin?

Het vermogen van Willibrord Frequin is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Willibrord Frequin?

Het salaris van Willibrord Frequin bij Beter laat dan ooit kwam neer op zo'n €12.000 per seizoen.

Was Willibrord Frequin miljonair?

Het is onduidelijk of Willibrord Frequin daadwerkelijk miljonair was.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>