Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

“Wat is het vermogen van Willem Voogd?” Dat vragen we ons allemaal wel eens af! Deze charmante acteur, bekend als de geliefde Mees Kees, heeft zeker niet stilgezeten.

In het volgende stuk verkennen we Willem’s financiële reis, van zijn eerste rollen tot aan zijn huidige succes. Duik mee in een verhaal van glimlachen, applaus en een bankrekening die gestaag groeit met elke lach!

Benieuwd naar het Vermogen van Willem Voogd? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Willem Voogd?

“Wie is Willem Voogd?” Een naam die misschien een belletje doet rinkelen, en terecht! Willem Voogd, geboren in 1984 te Zwolle, is een talentvol acteur die menig kind (en ouder) heeft doen lachen met zijn vertolkingen op het grote scherm.

Willem, altijd met een glimlach en barstensvol energie, begon zijn acteercarrière na het afronden van de toneelschool in Maastricht.

Deze creatieve duizendpoot wist al snel dat zijn hart op het podium en voor de camera lag. Hij deed ervaring op in verschillende theaterproducties, waar hij zijn acteertalenten verfijnde en een voorliefde voor komedie ontwikkelde.

Vermogen Willem Voogd

Willem’s grote doorbraak kwam toen hij de rol van Mees Kees bemachtigde in de gelijknamige filmreeks.

Als de onhandige, maar immer sympathieke leraar bracht hij kinderen en volwassenen aan het lachen. Hiermee veroverde Willem niet alleen een plek in de harten van vele jonge fans, maar ook verschillende prijzen en nominaties.

Naast zijn werk als acteur is Willem ook een toegewijde vader en partner. Hij weet hoe hij het publiek moet vermaken, maar ook hoe hij zijn gezin in het zonnetje moet zetten.

Vandaag de dag blijft Willem actief in de film- en televisiewereld, waar hij diverse rollen op zich neemt.

Zijn huidige functie? Een veelzijdige acteur die blijft zoeken naar nieuwe, uitdagende projecten. Of hij nu een leraar, vader, of een geheel ander personage speelt, Willem Voogd levert altijd een overtuigende en memorabele prestatie!

Als de onhandige, maar immer sympathieke leraar bracht hij kinderen en volwassenen aan het lachen.


Waar heeft Willem Voogd zijn vermogen mee verdiend?

“Het vermogen Willem Voogd” klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Willem, onze eigen Mees Kees, heeft zijn vermogen opgebouwd door met verve te acteren in films en op televisie.

Elke rol, groot of klein, werd met liefde en humor gespeeld, resulterend in een gestaag groeiende bankrekening en publieke bewondering.

Zijn reis begon met diverse rollen, waarbij hij als ZZP'er inkomen vergaarde. Maar de echte boost in het vermogen Willem Voogd kwam met de geliefde kinderfilmserie Mees Kees. Hiermee stal hij niet alleen de harten van de jonge kijkers, maar ook van hun portemonnee!

Hoewel exacte getallen schitteren in afwezigheid, fluistert de wandelgang dat Willem's financiële plaatje er rooskleurig uitziet. Met een geschat vermogen dat past bij zijn talent en inzet, kan Willem lachend door het leven gaan, en terecht!


Hoeveel verdient Willem Voogd per maand?

Het “salaris Willem Voogd” is een raadsel dat velen intrigeert! Exacte bedragen zijn topgeheim, maar het gerucht gaat dat hij voor zijn rol als Mees Kees een mooie duit heeft ontvangen.

Tja, onderwijzen betaalt misschien niet altijd goed, maar acteren als leraar blijkbaar wel!

Willem’s salaris komt vooral uit zijn acteerwerk, en gezien zijn talent en de vreugde die hij brengt, lijkt elk bedrag ons meer dan verdiend. Smiles for miles, en voor euro’s!


Wat is het vermogen van Willem Voogd?

“Wat is het vermogen van Willem Voogd?”

Goede vraag!

Deze sympathieke acteur, bekend als Mees Kees, heeft in films en series gespeeld en geniet nu van de vruchten van zijn acteerwerk.

Hoewel details van het Willem Voogd vermogen en salaris goed bewaard blijven, kunnen we aannemen dat zijn charmante vertolkingen en constante werk in de entertainmentindustrie hem een comfortabele en welverdiende financiële positie hebben opgeleverd. Applaus en kassa!

Leuke weetjes over Willem Voogd

  • Willem Voogd heeft niet alleen op het witte doek geschitterd als Mees Kees. Naast acteren heeft hij een passie voor surfen. Wanneer hij niet voor de camera staat, vind je hem vaak op zijn surfplank, genietend van de golven en de oceaan.
  • Willem Voogd doet in 2023 mee aan het programma Expeditie Robinson.

Naam

Willem Voogd

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

16-12-1988

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie- en filmwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Willem Voogd?

Het vermogen van Willem Voogd is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Willem Voogd?

Ook het salaris van Willem Voogd is helaas onbekend.

Is Willem Voogd miljonair?

Het is onduidelijk of Willem Voogd daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>