Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Willeke Alberti? Willeke Alberti heeft een prachtige carrière achter de rug. Zo is ze in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. In 2020 ontving Willeke Alberti een Edison voor haar gehele oeuvre. 

Om die reden hebben wij onderzoek gedaan naar het vermogen van de ambassadeur van het Nederlandse levenslied, Willeke Alberti. Ben jij benieuwd naar het vermogen van Willeke Alberti? Lees dan gauw verder!

Naam

Willeke Alberti 

Geschat vermogen

€8 miljoen

Geboortedatum

03-02-1945

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zangeres, actrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Zingen, acteren


Wat is het vermogen van Willeke Alberti?

Het vermogen van Willeke Alberti wordt geschat op €8 miljoen. Er zal niet heel veel meer bijkomen, Willeke Alberti geniet op dit moment lekker van haar welverdiende pensioen. 

Haar vermogen heeft ze opgebouwd door middel van al haar verkochte albums en haar acteerklussen. 

Leuke weetjes over Willeke Alberti

  • Ze is het oudste kind van zanger Willy Alberti 
  • In 2015 ontving zij de Frans Banninck Cocqpenning voor haar verdiensten voor Amsterdam
  • Ze is drie keer getrouwd geweest

Wie is Willeke Alberti?

Willeke Alberti is geboren op 3 februari 1945 in Amsterdam. Ze is de oudste dochter van zanger Willy Alberti. Op 11-jarige leeftijd maakte Willeke Alberti haar debuut in de musical 'Duel om Barbara'. Op 13-jarige leeftijd bracht ze haar eerste single uit getiteld Zeg pappie ik wilde u vragen. Dit nummer zong ze samen met haar vader. 

In de jaren 60 was Willeke Alberti vooral bekend als zangeres. Ook had ze in de periode van 1965 tot 1969 een televisie show samen met haar vader. In 1970 had ze een rol in de televisieserie 'De kleine waarheid'. 

In 1987 keerde ze weer terug in de schijnwerpers en ontving ze een aantal gouden platen. Ook het acteerwerk pakte ze weer op. In 2020/2021 vierde ze haar 75-jarige verjaardag met de jubileumtour 'De show van mijn leven.'


Waar heeft Willeke Alberti haar vermogen aan verdiend?

Willeke Alberti heeft haar geld verdient met zingen en acteren. Vanaf haar elfde is zij actief geweest als zangeres en musical ster. Ook heeft ze rollen gehad in verschillende films en televisieseries. 

Op dit moment geniet Willeke Alberti van haar welverdiende pensioen. Wel maakt ze af en toe nog haar opwachting in een tv-programma of tijdens een concert zoals De Toppers in Concert. 


Hoeveel verdient Willeke Alberti per maand?

Willeke Alberti geniet op dit moment van haar welverdiende pensioen. Er zal daarom niet heel veel geld binnen komen. Hooguit de inkomsten uit de streamingdiensten. Maar nou kunnen wij ons goed voorstellen dat ze er met een geschat vermogen van 8 miljoen prima bij zit op haar oude dag. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Willeke Alberti?

Het geschatte vermogen van Willeke Alberti bedraagt €8 miljoen.

Wat is het salaris van Willeke Alberti?

Op dit moment is Willeke Alberti met pensioen. Haar enige inkomsten komen op dit moment uit streamingdiensten

Is Willeke Alberti miljonair?

Met een geschat vermogen van €8 miljoen is Willeke Alberti zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>