Ben jij benieuwd naar het vermogen van Wilfred Genee? Denk je aan Voetbal Inside (of Veronica Inside) dan denk je natuurlijk aan Wilfred Genee. De presentator is enorm bekend geworden dankzij deze baan.

Maar wat is het vermogen en salaris van deze talkshowhost? Wij vertellen je er alles over in dit artikel. Zo gaan we in op het Wilfred Genee vermogen en hoe hij dit zo voor elkaar heeft gekregen. Nieuwsgierig? Scroll dan snel verder.

Naam

Wilfred Genee

Geschat vermogen

1,2 miljoen

Geboortedatum

27-06-1967

Jaarlijks inkomen / salaris

700.000

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie / radio


Wat is het vermogen van Wilfred Genee?

Laten we dit artikel beginnen met het Wilfred Genee vermogen. Hier zijn we allemaal enorm nieuwsgierig naar! Het vermogen van de bekende talkshowhost ligt rond de 1,8 miljoen euro. 

Dat is toch een aardig bedrag als je het ons vraagt. Genee schijnt overigens vrij zuinig te zijn. Slim, want zo hou je toch aardig wat over.

Leuke weetjes over Wilfred Genee

  • Wilfred Genee heeft jarenlang columns geschreven voor bladen als de Playboy, De Telegraaf en de Margriet.
  • Samen met zijn vrouw heeft Wilfred Genee een boek geschreven over gezonde voeding, Vullen of voeden

Wie is Wilfred Genee?

Wilfred is een bekend gezicht van de televisie. Maar wat voor leven gaat er schuil achter zijn carrière? En hoe is deze carrière eigenlijk ontstaan? Allebei goede vragen.

Wij gaan je er antwoord op geven. Wilfred behaalde zonder enige moeite zijn gymnasium-diploma aan het stedelijk gymnasium in Leeuwarden. Hierna ging hij rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Genee is een echte Noorderling dus! Hier behaalde hij ook zijn diploma en was hij officieel meester in de rechten.

Toch wilde hij al sinds jonge leeftijd iets doen met sport. Hij werkte tijdens zijn studie bij OOG TV, dit is een lokale omroep in de stad Groningen. Zijn mediacarrière begon bij de sportzender Sport7.

Helaas ging deze zender al gauw uit de lucht dankzij slechte omzet. Hierna ging hij aan de slag bij SBS6. In 2001 stapte hij over naar RTL.

Hier mocht bij het programma Voetbal Inside presenteren. Dat was dan ook de doorslag voor zijn carrière. Dit deed hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp. In 2007 vertrok hij alweer, ditmaal naar Talpa. Hier presenteerde hij programma’s als Tour du Jour en VI Oranje.

Verder presenteert Genee ook het programma The Friday Move op BNR-nieuwsradio. In 2018 stapte hij wederom over naar Veronica.

Van vastigheid houdt ‘ie dus overduidelijk niet. Daar presenteert hij tot op heden het programma Veronica Inside (dit heet vandaag de dag VI Vandaag).


Waar heeft Wilfred Genee zijn vermogen mee verdiend?

Hoe is dit Wilfred Genee vermogen eigenlijk tot stand gekomen? Je kan het misschien al raden, maar zijn vermogen heeft hij te danken aan zijn carrière als presentator.

Hiermee heeft Wilfred Genee miljoenen weten te verdienen. Dat doet ‘ie keurig. In tegenstelling tot veel andere rijke mensen lijkt hij zich niet bezig te houden met investeringen in bijvoorbeeld vastgoed.


Hoeveel verdient Wilfred Genee per maand?

Dus, het Wilfred Genee vermogen is eentje om ‘u’ tegen te zeggen. Doe ons dat ook maar! Hoeveel verdient Wilfred hier eigenlijk op maandbasis mee?

Zijn salaris per jaar is ongeveer 700.000 euro per jaar. Dit komt neer op een maandbedrag van ruim 58 duizend euro. Dat is toch meer dan genoeg om riant van te kunnen leven.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wilfred Genee?

Het geschatte vermogen van Wilfred Genee komt neer op zo'n 1,8 miljoen euro.

Wat is het salaris van Wilfred Genee?

Het salaris van Wilfred Genee komt neer op zo'n 700.000 per jaar.

Is Wilfred Genee miljonair?

Met een geschat vermogen van 1,8 miljoen is Wilfred Genee zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>