Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Wesley Adema? Als jij jezelf dit afvraagt zit je hier goed. In dit artikel gaan we namelijk in op het vermogen van deze ondernemer, zijn salaris en hoe hij zijn geld verdient.

De naam Wesley Adema zal je wellicht niet direct iets zeggen, maar de Bredase ondernemer heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Dankzij een gezonde ambitie om alles uit het leven te halen is de jonge ondernemer nu financieel onafhankelijk.

Dat is hem naar eigen zeggen niet aan komen waaien. Zo verliet hij al op jonge leeftijd het ouderlijk huis en is dus letterlijk met niks begonnen. Inmiddels is zijn vermogen flink gegroeid en is het einde nog lang niet in zicht.

Benieuwd naar het Vermogen van Wesley Adema? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


vermogen wesley adema

De ondernemer verruilde een verblijf in zijn luxe villa voor een eenvoudig onderkomen in het Friese Gorredijk. Hierdoor zagen we ook wat hij en zijn gezin normaal te besteden hebben. Het wekelijkse budget is namelijk € 2750,-.

De inwoner van Breda is getrouwd met een Poolse vrouw bij wie ook sprake is van een aangeboren talent om zaken te doen. Het verdienen van geld zit dus in de genen.

Zo heeft Wesley Adema verschillende bedrijven opgericht en deze weer verkocht. De rode draad in het zakelijke succes is het onroerend goed en inmiddels is de verkoop van zowel appartementen, penthouses en villa’s op bijzondere locaties in Spanje de hoofdactiviteit geworden.

In tegenstelling tot wat je wellicht zou denken is Breda nog altijd de uitvalsbasis voor het gezin. Hier woont hij in een luxe villa, net buiten het stadscentrum, samen met zijn vrouw en kinderen.

Wesley Adema is in 2022 voor het eerst op televisie te zien in het SBS6-programma Steenrijk, straatarm. Daarin ruilt het rijke gezin van woning met een Fries gezin dat in financiële problemen verkeert. De Bredanaars leven een week lang van 90 euro, ten opzichte van hun eigen weekbudget van 2750 euro.


Waar heeft Wesley Adema zijn vermogen aan verdient?

Wesley Adema is ooit begonnen met het opzetten van bedrijven om deze vervolgens te verkopen. In de zijlijn was hij destijds al bezig met het investeren in onroerend goed

Dit laatste bleek een gouden greep te zijn en inmiddels heeft de ondernemer een uitgebreid dienstenpakket voor iedereen die graag een (tweede) woning wenst te kopen aan de Spaanse Costa Blanca.

Het gaat hierbij vooral om bijzonder aantrekkelijke objecten, variërend van appartementen tot luxe villa’s.

Dankzij de ruime ervaring kan Wesley het hele traject begeleiden waarbij ook aandacht is voor het financiële gedeelte. Indien gewenst kan er zelfs een beroep worden gedaan op een Spaanse advocaat om het aankoopproces vlot te laten verlopen.


Hoeveel verdient Wesley Adema per maand?

Als succesvol ondernemer zal Wesley Adema een behoorlijk inkomen hebben. Hoeveel hij exact verdient, is moeilijk in te schatten vanwege het ontbreken van actuele gegevens.

Gezien het wekelijkse budget van € 2750,- kunnen we ervan uitgaan dat ze het financieel goed voor elkaar hebben.

Zoals Wesley het zelf zegt: “Als we morgen naar Dubai willen vliegen, dan kan dat gewoon. We hoeven niet te controleren of we ons dat kunnen veroorloven”. Het Wesley Adema salaris blijft dus een goed bewaard geheim.


Wat is het vermogen van Wesley Adema

Vanzelfsprekend is het interessant om te weten wat het vermogen van de Bredase ondernemer exact is. Dat de vastgoedondernemer er warm bij zit, zul je niet verbazen.

Het blijft echter onbekend wat zijn exacte vermogen is. Dat hij miljonair is weten we in ieder geval wel: zijn eerste miljoen verdiende hij zo’n vijftien jaar nadat hij de ouderlijke woning had verlaten.

Leuke weetjes over Wesley Adema

  • Wesley Adema deed mee met het programma Steenrijk, Straatarm, hierbij had hij een wekelijks budget van 2750 euro. 
  • Wesley Adema investeert in vastgoed, voornamelijk in de Costa Blanca regio in Spanje

Naam

Wesley Adema

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Vastgoed investeerder

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vastgoed


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wesley Adema?

Het exacte vermogen van Wesley Adema is onbekend. 

Wat is het salaris van Wesley Adema?

Helaas is het salaris van Wesley Adema niet openbaar en bekend. Wel weten we dat hij bij het programma 'Steenrijk, Straatarm' een weekbudget van 2750 euro had.

Is Wesley Adema miljonair?

Er zijn verschillende geruchten die bevestigen dat Wesley miljonair is. Of dit daadwerkelijk zo is weten wij niet.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>