Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wendy van Dijk is een dame op wie de aanduiding BN’er, of Bekende Nederlander, zonder twijfel van toepassing is.

Want: wie kent Wendy van Dijk niet?

 Op deze pagina lees je niet alleen over wie Wendy van Dijk is, maar je leest vooral over haar vermogen en inkomsten.

Naam

Wendy van Dijk

Geschat vermogen

€4 miljoen

Geboortedatum

22-01-1973

Jaarlijks inkomen / salaris

€1.1 miljoen

Beroep

Presentatrice / onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Wendy van Dijk?

Het precieze vermogen van Wendy van Dijk is niet bekend, maar uit de meest betrouwbare schattingen blijkt dat haar totale vermogen ongeveer vier miljoen euro bedraagt. 

Dit is het geschatte vermogen van Wendy van Dijk zelf.

Zij heeft een relatie met Erland Galjaard, die van beroep programmadirecteur en diskjockey is. Het vermogen van Erland Galjaard is niet meegenomen in deze schatting van vier miljoen euro.

Leuke weetjes over Wendy van Dijk

  • Wendy van Dijk heeft haar eigen tijdschrift, dat zij vanuit haar bv WENDY Multimedia beheert
  • Wendy maakte haar televisiedebuut in 1995

Wie is Wendy van Dijk?

Wendy van Dijk is een Nederlandse presentatrice en actrice. Ze heeft talentenjachten gepresenteerd, zoals X-Factor en The Voice of Holland. 

Haar succesvolste programma was misschien wel een van haar eerste programma’s, genaamd Ushi en Van Dijk. In dit programma speelde Wendy van Dijk het typetje Ushi Hiroshaki, een Japanse journaliste die beroemdheden interviewde.

Wendy van Dijk is opgeleid als danseres, zo volgde ze een dansopleiding aan de dansschool van Barry Stevens. In het begin van haar carrière heeft ze ook als danseres gewerkt, ze reisde met Haddaway de hele wereld over.

Wendy van Dijk heeft zowel een zoon als een dochter. De vader van haar zoon is Xander de Buisonjé, vader van haar dochter is Erland Galjaard. Met Erland Galjaard is ze getrouwd en heeft Wendy van Dijk nog steeds een liefdesrelatie.Waar heeft Wendy van Dijk haar geld mee verdiend?

Wendy van Dijk heeft haar vermogen verdiend met haar werkzaamheden als actrice en presentatrice.

Wendy van Dijk werkt al ruim 25 jaar voor verschillende televisieomroepen. Geruime tijd was zij één van de bekendste gezichten van RTL, maar in 2019 maakte zij de overstap naar Talpa Network van John de Mol.


Hoeveel verdient Wendy van Dijk per maand?

Wendy van Dijk haar salaris bedraagt bij Talpa Network sinds 2019 ongeveer 1,1 miljoen euro per jaar. 

Dit is ruim 90 duizend euro per maand.

In 2019 tekende zij een contract voor vijf jaar, wat betekent dat haar contract nog doorloopt tot het jaar 2024. Het is nog niet bekend of haar contract na dit jaar verlengd zal worden door Talpa Network.

In de laatste jaren heeft zij namelijk weinig succesvolle programma’s gepresenteerd. Onduidelijk is wat hierin de rol is van haar man Erland Galjaard.

Hij vervult een belangrijke functie voor Talpa Network, waarbij hij ook invloed heeft op het werk van Wendy van Dijk. Het roddelblad Weekend denkt te weten dat het contract van Wendy van Dijk niet opgezegd zal worden zolang Erland Galjaard ook voor Talpa Network werkt.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Wendy van Dijk?

Het totale vermogen van Wendy van Dijk wordt geschat op €4 miljoen.

Wat is het salaris van Wendy van Dijk?

Het salaris van Wendy van Dijk als presentatrice bedraagt €1.1 miljoen per jaar.

Is Wendy van Dijk miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €4 miljoen is Wendy van Dijk zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>