Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Walid Benmbarek? Walid Benmbarek is een Nederlandse acteur, die bekendheid heeft verworven in zowel de film- als de televisie-industrie.

Deze bekendheid komt door zijn diverse rollen en indrukwekkend acteertalent. Met zijn unieke manier van acteren heeft hij de aandacht getrokken van het publiek.

Naast zijn carrière in de entertainmentwereld heeft Benmbarek ook een afbouwbedrijf. Ontdek in dit artikel het vermogen van Walid Benmbarek, achtergrondinformatie en hoeveel hij maandelijks verdient.

Naam

Walid Benmbarek

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

25-01-1980

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Filmwereld


Wat is het vermogen van Walid Benmbarek?

Het vermogen van Walid Benmbarek is het resultaat van zijn succesvolle carrière als acteur en daarnaast zijn onderneming in de bouwsector.

Hoewel er geen specifieke cijfers bekend zijn over zijn totale vermogen, kunnen we aannemen dat zijn inkomsten relatief hoog zijn.

Dit gezien zijn lange staat van dienst in de entertainmentindustrie, in combinatie met de inkomsten van zijn bedrijf.

Leuke weetjes over Walid Benmbarek 

  • Walid wordt gemanaged door Solid Base Management
  • Inmiddels heeft Walid al in meer dan 20 Nederlandse films gespeeld

Wie is Walid Benmbarek?

Op 25 januari 1980 is Walid Benmbarek geboren. De Nederlandse acteur van Marokkaanse afkomst is geboren in Amsterdam.

Zijn carrière begon toen hij werd benaderd voor een rol in de film Loverboy in 2002. Hoewel hij aanvankelijk geen ambities had om acteur te worden, besloot hij toch om deze uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan de audities.

Dit markeerde het begin van zijn carrière in de Nederlandse entertainmentindustrie. In 2007 leerde Walid Benmbarek zijn vrouw, Mouna Laroussi, kennen.

Ze deden een casting voor hetzelfde theaterstuk en kwamen op deze manier met elkaar in contact. Mouna Laroussi is een artiest en het creatieve brein achter de producties van Stichting Mouna Mix.

Het stel woont samen in Amsterdam en heeft 2 kinderen, genaamd Nayla en Dounya.


Waar heeft Walid Benmbarek zijn vermogen mee verdiend?

Walid Benmbarek heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn acteercarrière. Hij heeft in verschillende films en televisieseries gespeeld, waaronder Goede tijden, slechte tijden, Onderweg naar Morgen en Mocro Maffia.

Films en series waar de meeste Nederlanders wel van gehoord hebben. Naast zijn acteerwerk heeft Benmbarek ook zijn eigen afbouwbedrijf.

Hoewel er geen details bekend zijn over de financiële prestaties van zijn bedrijf, kunnen we aannemen dat het bijdraagt aan zijn totale vermogen en een bron van inkomsten is naast zijn acteercarrière.

In de afgelopen jaren is er een enorme gekte op de huizenmarkt geweest, waardoor de kans groot is dat Benmbarek genoeg klussen heeft gehad.


Hoeveel verdient Walid Benmbarek per maand?

Over de precieze maandelijkse inkomsten van Walid Benmbarek zijn geen exacte gegevens beschikbaar, maar gezien zijn ervaring en succes kun je stellen dat Benmbarek bovengemiddeld verdient.

Het inkomen van acteurs kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort project, de populariteit van de productie en de onderhandelingen over het salaris.

In de Nederlandse filmindustrie is er vaak een beperkt budget, dus het is mogelijk dat Walid Benmbarek niet altijd hetzelfde salaris ontvangt als acteurs in bijvoorbeeld Amerika, Frankrijk of Duitsland.

Toch heeft zijn veelzijdige carrière en betrokkenheid bij verschillende projecten hem waarschijnlijk een stabiel inkomen opgeleverd en zal Walid Benmbarek zijn salaris bovengemiddeld zijn.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Walid Benmbarek?

Het vermogen van Walid Benmbarek is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Walid Benmbarek?

Ook het salaris van Walid Benmbarek is helaas onbekend.

Is Walid Benmbarek miljonair?

Het is helaas onbekend of Walid Benmbarek miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>