Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Vincent van der Voort? Vincent van der Voort is een Nederlandse darter. Bij het grote publiek staat hij bekend als 'The Fastest Player in the World' of 'The Dutch Destroyer' 

Maar is het darten lucratief of niet? Om daar achter te komen hebben wij onderzoek gedaan naar het vermogen van Vincent van der Voort. In dit artikel vertellen wij je alles over zijn vermogen? Ben jij benieuwd naar het vermogen van Vincent van der Voort? Lees dan snel verder! 

Naam

Vincent van der Voort 

Geschat vermogen

€1.2 miljoen

Geboortedatum

18-12-1975

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Darter

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Darten


Wat is het vermogen van Vincent van der Voort?

Het vermogen van Vincent van der Voort wordt geschat op zo'n €1,2 miljoen. Hij is al sinds 2002 actief als darter. Bij het WK darts heeft hij drie keer in de kwartfinale gestaan. Echt grote prijzen heeft hij nooit gewonnen. Wel kunnen we aannemen dat hij er toch een leuk zak centje mee verdiend. 

Leuke weetjes over Vincent van der Voort 

  • Zijn opkomstnummer is Give it up – KC & The Sunshine Band
  • Op dit moment staat hij op plaats 30 van de wereldranglijst darters

Wie is Vincent van der Voort?

Vincent van der Voort is geboren op 18 december 1975 in Purmerend. Hij is sinds 2002 actief als darter op het hoogste niveau. Helaas heeft Vincent van der Voort tot op heden nog geen grote prijzen gewonnen. Wel is hij nog steeds actief als darter dus wat niet is kan nog komen. 

Naast het darten schuift hij ook regelmatig aan bij Viaplay als analist bij uitzendingen van dart wedstrijden. Ook is Vincent van der Voort in te huren als spreker voor interactieve clinics, workshops en presentaties. 


Waar heeft Vincent van der Voort zijn vermogen aan verdiend?

Vincent van der Voort heeft een groot deel van zijn vermogen verdiend met darten. Vincent van der Voort is nog steeds actief als darter dus hij zal zijn geld op deze manier blijven verdienen. Ook is hij in te huren als spreker voor evenementen, clinics en workshops. 


Hoeveel verdient Vincent van der Voort per maand?

Hoeveel Vincent van der Voort per maand verdient is helaas niet bekend. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal dart wedstrijden en hoe vaak hij wordt ingehuurd als spreker. Wel kunnen we aannemen dat hij met een vermogen van €1.2 miljoen een aardige boterham verdiend. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Vincent van der Voort?

Het geschatte vermogen van Vincent van der Voort bedraagt €1,2 miljoen.

Wat is het salaris van Vincent van der Voort?

Het salaris van van Vincent van der Voort is helaas niet bekend. 

Is Vincent van der Voort miljonair?

Met een geschat vermogen van €1,2 miljoen is Vincent van der Voort zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>