Vasco Rouw is één van de minder bekende miljonairs in Nederland. Toch is zijn verhaal het lezen waard. Daarom gaan wij jou in dit artikel vertellen over het Vasco Rouw vermogen.

En dat niet alleen! We gaan ook in op zijn achtergrond én hoe hij zo vermogend is geworden. Wat is zijn geheim? Je leest er in dit artikel alles over wat je wil weten.

Naam

Vasco Rouw

Geschat vermogen

€3 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

€140.000

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Game-industrie / ondernemen


Wat is het vermogen van Vasco Rouw?

Dat Vasco Rouw vermogen, hoeveel is dat precies? Laten we dit artikel maar beginnen met het meest interessante stukje informatie. Het vermogen van Vasco wordt geschat op circa 3 miljoen euro. Behoorlijk wat geld dus. Zeker als je je bedenkt dat Vasco nooit zijn middelbare school heeft afgemaakt! Daarover later meer.

Leuke weetjes over Vasco Rouw

  • Vasco Rouw was één van de eerste Nederlanders die in NFT's investeerde.
  • Vasco Rouw voert elke vakantie een activiteit uit die hij eigenlijk niet durft. 

Wie is Vasco Rouw?

Het Vasco Rouw vermogen is een onderwerp dat veel aan bod komt de laatste tijd. Maar wie is de man achter al dit geld? Wij hebben het voor je uitgezocht. Vasco is geboren in 1988 in Emmen, Drenthe. Al vanaf jongs af aan wist Vasco dat hij veel geld wilde verdienen later.

En daarvoor vond hij school niet zo belangrijk. Toen hij nog maar dertien jaar oud was ontwikkelde hij al winstgevende video games. Hij richtte het bedrijf Vasco Games op en kreeg van de leerplichtambtenaar zelfs toestemming om school te verlaten.

Zijn ouders, beide ondernemers, hebben hem goed weten te begeleiden in deze eerste jaren als jonge ondernemer. Het succes van zijn games nam ook alleen maar toe. Zelfs tot het punt dat meer dan honderdduizend mensen zijn spelletjes speelden!

Rouw verdiende op jonge leeftijd behoorlijk wat geld. Omdat hij nog thuis woonde kon hij een aardig bedrag hiervan opzij zetten. Verder hield hij enorm veel van uitgaan en was hij regelmatig te vinden op de dansvloer. Dit leven als feestbeest zorgde ervoor dat hij op zijn 19e al vader werd.

Om zijn gezin te kunnen onderhouden ging hij zich vanaf dat punt meer richten op de groei van zijn bedrijf. Zijn échte succes kwam toen hij een online Bingo-spel had ontwikkeld. Hier maakte hij op een bepaald punt zelfs een ton per maand mee. Veel van dit vermogen kon hij zelf achter de hand houden. Met dit geld richtte hij zich op het ontwikkelen van flash games (eenvoudige spelletjes). Op zijn hoogtepunt bracht hij zelfs 60 games per maand uit!

Daarnaast is Vasco ook gewoon een goede man. Zo doneert hij maar liefst 5000 euro per maand aan goede doelen. Dat geld kan hij dan ook prima missen met al zijn inkomstenbronnen. Tegenwoordig is hij ook te vinden op YouTube, waarin hij vertelt over zijn leven en gezin.


Waar heeft Vasco Rouw zijn vermogen aan verdiend?

Het Vasco Rouw vermogen is in slechts een paar jaar uitgegroeid tot een enorm bedrag. Hoe doet hij dit toch? Zijn eerste bedrijf, Vasco Games, leverde hem al aardig wat geld op. Het grootste gedeelte van de winst kon hij door zijn jonge leeftijd opzijzetten.

Daarnaast verdiende hij ook behoorlijk wat geld met zijn populaire bingo-spel en met zijn verschillende flash games. Ook heeft hij The Millionaires Club opgericht. In deze club deelt hij zijn succes strategie met andere ondernemers, in ruil voor geld.

Al deze bedrijfjes en spelletjes hebben ervoor gezorgd dat hij vandaag de dag zo vermogend is. Hij spaart ook behoorlijk wat geld, iets wat altijd verstandig is. Hij investeert tegenwoordig ook in vastgoed om zo een passief inkomen te kunnen creëren.


Hoeveel verdient Vasco Rouw per maand?

Dat het Vasco Rouw vermogen een riant bedrag is, kunnen we niet omheen. Maar wat verdient zo’n business tiger als Vasco per maand? Zijn salaris per maand komt neer op zo’n, houd je vast, 140.000 euro. Behoorlijk wat geld dus. De Vasco Rouw net worth zal dan naar onze schatting alleen nog maar toenemen komende jaren.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Vasco Rouw?

Het geschatte vermogen van Vasco Rouw is €3 miljoen.

Wat is het salaris van Vasco Rouw?

Het salaris van Vasco Rouw ligt zo rond de €140.000 per maand.

Is Vasco Rouw miljonair?

Met een geschat vermogen van €3 miljoen is Vasco Rouw zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>