Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Tristan Tate?

Tristan Tate, de broer van de omstreden Amerikaanse influencers, Andrew Tate, blijkt zelf ook niet een lieverdje.

Hoe ze het lukt, is een mysterie, maar deze twee broers zijn allebei aardig vermogend geworden met hun bijzonder manier van het inzetten van social media. 

Benieuwd naar het vermogen van Tristan Tate? Lees dan verder!

Naam

Tristan Tate

Geschat vermogen

€100 miljoen - €500 miljoen 

Geboortedatum

15-06-1988

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

'Influencer'

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Tristan Tate?

Online wordt er veel gezocht op de zoektermen Tristan Tate salaris. Er wordt gezegd dat Tristan Tate ongeveer 10 miljoen dollar waard is, maar sommige bronnen beweren dat hij 100 miljoen dollar waard is. 

Een andere bron claimt dat het vermogen van Tristan Tate ongeveer 160 miljoen dollar is en nog een andere beweert dat hij 500 miljoen dollar heeft

Wat al deze schattingen gemeenschappelijk hebben, is dat het onbevestigde cijfers zijn. Via TikTok maken ze bekend dat ze miljonair zijn en schuwen niet om bedragen te noemen over verdiensten en inkomsten.

Weetjes Tristan Tate

  • Tristan Tate is officieel verbannen van Instagram
  • Zowel Andrew als Tristan Tate zijn meerdere keren gearresteerd vanwege verkrachting en mensenhandel

Wie is Tristan Tate?

Tristan Tate is een Brits-Amerikaanse influencer en televisiepersoonlijkheid. In de wereld van vechtsporten is hij het best bekend als tweevoudig wereldkampioen kickboksen voor de International Sport Karate Association.

Tristan Tate heeft een naam voor zichzelf gemaakt buiten de sport, aangezien hij recentelijk een beruchte internetberoemdheid is geworden samen met zijn broer Andrew Tate

Als je de afgelopen jaren op sociale media bent geweest, is de kans groot dat je de Tate-broers op je feed hebt gezien die levensadvies geven en typisch controversiële opinies uiten.

Andrew en Tristan Tate hadden een enorme volgeling verworven, vooral op TikTok voordat Andrew Tate van het platform werd gegooid.

Hun controversiële standpunten over sociale kwesties zijn niet zonder gevolgen geweest, aangezien Andrew Tate al op meerdere sociale mediaplatforms is verbannen.


Waar heeft Tristan Tate zijn vermogen aan verdiend?

Andrew Tate beweerde recentelijk (in december 2022) in een interview met Piers Morgan dat hij 1 miljard dollar waard was met een maandelijks inkomen van 10 miljoen dollar.

Toch kon zijn specifieke inkomsten niet aan Forbes-magazine uitleggen, die natuurlijke (terecht) geïnteresseerd was in het in kaart brengen van Tristan Tate en zijn claims.

En we weten het nog steeds niet.

De Tate-broers begonnen bedrijven en gingen binnen een korte periode viraal dankzij hun tonen van rijkdom en houding ten opzichte van het leven. 


Hoeveel verdient Tristan Tate per maand?

Er wordt online veel gezocht op de termen 'Tristan Tate salaris'.

Wat we weten is dat het salaris van Tristan Tate’s komt van zijn bedrijven die hij samen heeft met zijn broer Andrew Tate.

Ze hebben samen een podcast, een TikTok account waar ze reclame maken voor hun affiliate-programma, maken tv-optredens en runnen een managementbureau en webcamstudio's.

 Zijn broer Andrew Tate heeft een vermogen (ongeconfirmeerd) van ongeveer 350 miljoen dollar met een maandelijks inkomen van 10 miljoen dollar.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tristan Tate?

Het vermogen van Tristan Tate wordt geschat tussen de €100 miljoen en €500 miljoen, maar dit bedrag ligt zo uiteen dat de realiteit hoogstwaarschijnlijk een veel lager bedrag is.

Wat is het salaris van Tristan Tate?

Tristan Tate beweert zelf dat zijn salaris €10 miljoen per maand bedraagt, maar dat is nergens te achterhalen.

Is Tristan Tate miljonair?

Ondanks onduidelijkheid over Tristan Tate's vermogen, is de kans wel degelijk groot dat hij miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>