Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Tonny Loorbach, de Amsterdamse ondernemer, investeerder en online marketing specialist die zijn tijd ver vooruit was? Als je geïnteresseerd bent in online zakendoen of investeren in een webshop, is Tonny Loorbach een bron van inspiratie voor je. Alles over zijn vermogen en salaris lees je in dit artikel!

Naam

Tonny Loorbach

Geschat vermogen

€5 - €10 miljoen

Geboortedatum

13-03-1987

Jaarlijks inkomen / salaris

€11 miljoen

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Tonny Loorbach?

Tonny Loorbachs vermogen in 2023 wordt door verschillende bronnen geschat op ongeveer 5 tot 10 miljoen euro. Dit vermogen komt onder andere doordat hij één van de voorlopers was van online marketing in Nederland. Met zijn bedrijf IMU BV regelde hij de online verkoopzaken van enorme bedrijven, ver voordat de wereld het begrip ‘online marketing’ kende.

Leuke weetjes over Tonny Loorbach

  • Tonny Loorbach heeft inmiddels meerdere kleinere bedrijven, waaronder de Tonny Loorbach Foundation en Loorbach Investeringen, waardoor hij meerdere inkomensstromen heeft.
  • Tonny Loorbach schreef een van de meest gelezen boeken over online marketing, De Online Marketing Tornado

Wie is Tonny Loorbach?

Tonny Loorbach is een bekende Nederlandse ondernemer, investeerder en vooral online marketing specialist uit Amsterdam. Hij is de medeoprichter van het bedrijf IMU BV, dat jonge ondernemers helpt om online te groeien.

Bijzonder is dat Tonny dit al doet sinds 2010; toen was online ondernemen relatief nieuw en wisten maar weinig mensen hoe je een goed draaiende webshop kon opzetten en onderhouden.

Tonny Loorbach wordt daarom vaak gezien als een voorvechter van online ondernemen, en is één van de eersten geweest die zich in Nederland bezighoudt met online conversies en internetmarketing. Dit heeft hem door de jaren heen dan ook veel geld opgeleverd.

Met zijn eerste bedrijf IMU BV, waar later allerlei andere organisaties bijkwamen, hielp hij duizenden organisaties met het opzetten van een goed converterende website. Dingen als SEO, online marketing en conversie-optimalisatie zijn dingen waar Tonny altijd al goed in is geweest, en het heeft hem dus zeker veel opgeleverd. Als je benieuwd bent naar online marketing of zelf een webshop wil beginnen, dan is Loorbach een goed voorbeeld om van te leren.


Waar heeft Tonny Loorbach zijn vermogen aan verdiend?

Tonny Loorbach heeft zijn gigantische vermogen verdiend door al sinds het begin van online marketing, way back in 2010, alles te weten te komen over hoe je een goed lopend bedrijf opzet. Internet marketing, SEO en reclame maken op websites waren zijn specialiteiten, en die gebruikte hij om duizenden klanten te helpen met hun online-aanwezigheid.


Hoeveel verdiende Tonny Loorbach per maand?

Tonny Loorbachs wekelijkse salaris is helaas niet bekend. We denken ook niet dat hij een vast bedrag per maand krijgt toegespeeld, aangezien hij oprichter en eigenaar is van het succesvolle online bedrijf IMU BV.

Wel weten we dat dat bedrijf een maandelijkse omzet draait van ruim een miljoen euro, soms zelfs richting de twee miljoen euro - hoeveel daarvan daadwerkelijk naar Loorbach gaat weten we niet.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tonny Loorbach?

Het vermogen van Tonny Loorbach wordt geschat tussen de €5 en €10 miljoen. 

Wat is het salaris van Tonny Loorbach?

Het salaris van Tonny Loorbach is helaas onbekend.

Is Tonny Loorbach miljonair?

Met een geschat vermogen tussen de €5 en €10 miljoen is Tonny Loorbach absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>