Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we het hebben over het vermogen van Tom Egbers. Tom Egbers is een bekende Nederlandse televisiepresentator en sportjournalist. Hij is vooral bekend van zijn werk als presentator van het populaire televisieprogramma Studio Sport.

Veel mensen zijn benieuwd naar het vermogen van Tom Egbers en hoe hij zijn geld verdient. In dit artikel gaan we daar dieper op in en kijken we naar zijn carrière, Tom Egbers salaris en andere inkomstenbronnen om een schatting te maken van zijn netto waarde in 2022.

Naam

Tom Egbers

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

18-10-1957

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Televisiepresentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Tom Egbers?

Er is geen duidelijke informatie beschikbaar over het exacte vermogen van Tom Egbers. Als sportpresentator en journalist is hij al vele jaren actief in de media-industrie. Hoewel het niet bekend is wat zijn exacte salaris is, wordt geschat dat hij een hoog inkomen heeft verdiend gedurende zijn carrière.

Naast zijn werk in de media heeft Tom Egbers ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma's en sportevenementen. Het is mogelijk dat hij inkomsten heeft gegenereerd uit deze andere activiteiten.

Er zijn echter geen betrouwbare bronnen die specifieke informatie verstrekken over zijn vermogen of zijn inkomsten. Het vermogen van Tom Egbers blijft daarom onbekend.

Leuke weetjes over Tom Egbers

  • In 2019 kreeg Tom Egbers een hartinfarct
  • Tom Egbers is in 2023 tijdelijk verbannen om het sport te presenteren na een onderzoek van de Volkskrant

Wie is Tom Egbers?

Tom Egbers is een bekende Nederlandse sportpresentator en journalist. Hij is vooral bekend vanwege zijn werk voor de NOS en Studio Sport, waar hij al sinds de jaren '80 regelmatig te zien is als presentator.

Egbers is geboren op 14 april 1957 in Almelo. Na zijn studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn carrière als sportjournalist bij dagblad Trouw. Later werkte hij bij verschillende omroepen, waaronder de TROS en Veronica.

Vanaf 1986 was hij verbonden aan de NOS, waar hij regelmatig te zien was als presentator van Studio Sport en andere sportprogramma's.

Naast zijn werk als presentator is Egbers ook actief als schrijver. Zo heeft hij onder andere een boek geschreven over de geschiedenis van FC Twente, zijn favoriete voetbalclub.

Er is weinig bekend over het persoonlijke leven van Egbers. Hij is getrouwd en heeft een dochter. Over zijn woning is ook weinig informatie beschikbaar. Wel is bekend dat hij enige tijd in het Italiaanse Umbrië hebben gewoond, waar hij samen met zijn vrouw een huis had.


Waar heeft Tom Egbers zijn vermogen mee verdiend?

Tom Egbers heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn carrière als presentator en journalist.

Hij begon zijn carrière bij de regionale omroep RTV Oost en werkte later voor verschillende landelijke omroepen, waaronder de NOS en de AVRO. Hij presenteerde programma's zoals Studio Sport, De Avondetappe en Andere Tijden Sport.

Daarnaast heeft hij ook verschillende boeken geschreven over sport en geschiedenis. Naast zijn werk in de media is hij ook betrokken bij verschillende goede doelen, waaronder de Johan Cruyff Foundation en het Prins Bernhard Cultuurfonds.


Hoeveel verdient Tom Egbers per maand?

Hoewel het exacte maandelijkse salaris van Tom Egbers niet openbaar bekend is gemaakt, kunnen we aannemen dat het aanzienlijk is gezien zijn professionele carrière en bekendheid.

Naast het presenteren van diverse televisieprogramma's en sportevenementen, is hij ook actief als schrijver en voice-over artiest. Zijn uitgebreide ervaring en expertise op deze gebieden suggereren dat hij zeer waarschijnlijk een hoog salaris ontvangt.

Bovendien kan hij ook verdienen aan sponsordeals en andere zakelijke ondernemingen. Al met al kan worden gezegd dat Tom Egbers een succesvolle carrière heeft opgebouwd en waarschijnlijk goed verdient.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Tom Egbers?

Het vermogen van Tom Egbers is helaas onbekend.

Wat was het salaris van Tom Egbers?

Ook het salaris van Tom Egbers is helaas onbekend.

Is Tom Egbers miljonair?

Het is helaas onbekend of Tom Egbers een miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>