Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Tino Martin? In dit nemen we het leven en het vermogen van deze bekende zanger van het Nederlandse levenslied eens onder de loep. 

Zo gaan we dieper in op zijn verdiensten en op zijn salaris per maand. Ook kan je wat algemene info vinden over wie Tino Martin precies is en aan wat hij precies zijn vermogen te danken heeft. Benieuwd? Lees dan verder!

Naam

Tino Martin 

Geschat vermogen

€1.3 miljoen

Geboortedatum

27-01-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger / presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Tino Martin?

Tino Martin had in 2017 een eigen vermogen van ongeveer €87.000. Maar dat vermogen is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Volgens de laatste beschikbare cijfers uit 2020 heeft de B.V. van Tino Martin namelijk een eigen vermogen van maar liefst €1.3 miljoen.

Hoewel de persoon graag snelle wagens heeft en daar ook regelmatig in investeert, blijkt hij ook een goed oog te hebben voor vastgoed. Zo heeft hij een villa gekocht, wat volgens sommigen een slimme investering is. Het is daarom niet verwonderlijk dat men deze persoon kan bestempelen als multimiljonair.

Leuke weetjes over Tino Martin

  • Op 18-jarige leeftijd deed Tino Martin mee aan de Nederlandse Soundmixshow, waarbij hij nummers van René Froger zong
  • Tino Martin geeft in verschillende interviews aan dat hij veel verdient, maar dat hij vaak net zo veel uitgeeft aan allerlei luxe producten

Wie is Tino Martin?

Tino Martin is een Nederlandse zanger en songwriter die vooral bekend is van zijn hits "Jij laat me leven", "Ik blijf bij jou" en "Zij weet het". Hij is begonnen met zingen op jonge leeftijd en heeft in de loop der jaren verschillende albums uitgebracht.

 Tino Martin is ook bekend van zijn optredens in televisieprogramma's en op festivals. Zijn emotionele en persoonlijke liedjes hebben hem een grote aanhang van fans opgeleverd.

Over Tino Martins persoonlijk leven is niet zo heel veel bekend. Hij houdt zijn privéleven graag buiten de publiciteit. Wel is bekend dat hij een vriendin heeft met wie hij samenwoont. Er zijn geen openbare gegevens bekend over eventuele kinderen of dochters/zoons die enige bekendheid genieten.

Verder is er ook weinig bekend over het huis waar Tino Martin woont. Het lijkt erop dat hij het liefst zo min mogelijk openbaarheid geeft over zijn woonomgeving en levensstijl. Het is dus moeilijk om iets te zeggen over hoe Tino Martin woont en waar hij woont.


Waar heeft Tino Martin zijn vermogen aan verdiend?

Tino Martin is een bekende zanger die de laatste jaren enorm veel successen heeft geboekt. Hij werd geboekt voor diverse optredens en begon zelfs zijn eigen concerten te geven. Zijn unieke stembanden hebben ervoor gezorgd dat hij de afgelopen jaren veel geld heeft kunnen verdienen en hij is daardoor snel miljonair geworden.

Tino's muziek is erg populair en hij heeft al verschillende hits gescoord. Hij heeft zichzelf op de kaart gezet als een geweldige zanger en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij zo succesvol is geworden.


Wat verdient Tino Martin in een maand?

Als zanger is het lastig om een vast salaris vast te plakken aan het werk. Hoe meer je optreedt, hoe meer je verdient. Naar schatting kost een optreden van Tino Martin voor de organisatie tussen de €10.000 en €12.500 per optreden.

Toch is het onbekend hoeveel Tino Martin nu exact per maand verdient met zijn werk als zanger. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tino Martin?

Het vermogen van Tino Martin wordt geschat op €1.3 miljoen. 

Wat is het salaris van Tino Martin?

Het salaris van Tino Martin is helaas onbekend.

Is Tino Martin Miljonair?

Met een geschat vermogen van €1.3 miljoen is Tino Martin zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>