Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Tim Snapking? Tim van Teunenbroek, bekend als DieTim en Snapking, geboren 22 oktober 1996, is een Nederlandse YouTuber en influencer.

In dit artikel gaan we in op de hoogte van zijn vermogen, waar we hem van kennen, hoe hij zijn vermogen heeft opgebouwd en wat Tim Snapking aan salaris verdient.

Naam

Tim SnapKing

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

22-10-1996

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Supplementen


Leuke weetjes over Tim SnapKing

  • Tim is verbonden aan het supplementenmerk KillTrition
  • Tim SnapKing probeerde in 2018 een imagoverandering in gang te zetten door zijn naam te veranderen in DieTim - tevergeefs, want in datzelfde jaar kreeg hij een taakstraf van 40 uur voor het beledigen van een verstandelijk beperkte gehandicapte supermarktmedewerker

Wie is Tim SnapKing?

Tim van Teunenbroek is ook bekend onder zijn artiesten namen DieTim en Snapking. Hij is een Nederlandse YouTuber en influencer. Hij heeft zijn bekendheid onder meer te danken aan het opzoeken en provoceren van ethische en sociaal geaccepteerde grenzen.

In 2014 startte Tim van Teunenbroek onder de naam Snapking op Snapchat. Hij toonde zijn dagelijks leven en dit vond de kijker op Snapchat interessant.

De Snapking zet dit sinds 2015 ook op YouTube voort en voegde hier sketches, in scène gezette grappen, en filmpjes over het lastigvallen van mensen in openbare ruimtes aan toe. Hij sloot zich aan bij RTL MCN om zijn videocontent te kunnen uitbreiden en exploiteren

In 2016 nam zijn bekendheid toe door de omstreden YouTube sketches en filmpjes, deze haalde zelfs het Nederlandse nieuws.

Zijn volgers en andere kijkers stonden niet achter de inhoud van de provocerende filmpjes. Hij vertrok van het platform RTL MCN en stopte met het maken van deze filmpjes voor zijn YouTube kanaal.

In 2017 kwam Tim Snapking wederom in het nieuws door zijn volgers, op dat moment 350.000, en de kijkers van zijn YouTubekanaal aan te zetten om te bellen naar een (betaald) 0900-nummer.

De belkosten van één euro per minuut had hij niet bekendgemaakt, ook niet dat er überhaupt kosten voor het bellen gerekend zouden worden. Door de Autoriteit Consument en Markt werd bepaald dat alle kosten aan de bellers terugbetaald moesten worden.

Om af te rekenen met zijn aangetaste imago veranderde Snapking in 2018 de naam van zijn YouTubekanaal naar DieTim.

Hij wilde een positieve en maatschappelijk verantwoorde herstart maken, maar ontving in hetzelfde jaar een taakstraf voor het beledigen van een verstandelijk gehandicapte supermarktmedewerker. Wederom kwam Tim van Teunenbroek hierdoor negatief in het nieuws.

Van 2015 tot 2018 had Tim van Teunenbroek, DieTim Snapking, een relatie met vlogger en zangeres Famke Louise.

In 2019 werd hij veroordeeld voor misdrijven uit de jaren 2013 en 2014. Hij kreeg drie maanden jeugddetentie voor het mishandelen en stalken van zijn ex-vriendin en voor het verspreiden van een (zonder toestemming gemaakte) seksfilm met zijn toenmalige minderjarige vriendin.

In 2019 kwam hij tevens in opspraak door het promoten van een product om af te vallen, maar dit product bleek oplichting te zijn.

De laatste keer dat DieTim Snapking tot nu toe in het nieuws en de belangstelling van het grote publiek stond, was in 2020 toen hij door vier aanvallers op brute wijze overvallen werd. Sindsdien is de YouTuber en influencer nog actief op YouTube, maar zijn persoonlijkheid is uit de belangstelling geraakt.


Waar heeft Tim SnapKing zijn vermogen mee verdiend?

Tim Snapking heeft zijn vermogen opgebouwd met zijn YouTube filmpjes. Per duizend views ontvangt de YouTuber en influencer tussen de 0,001 en 0,01 cent.


Hoeveel verdient Tim SnapKing per maand?

Het is niet bekend wat Tim Snapking zijn salaris per maand is. Het is ook niet duidelijk of hij andere inkomsten heeft naast zijn YouTubekanaal.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tim SnapKing?

Het vermogen van Tim SnapKing is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Tim SnapKing?

Het salaris van Tim SnapKing is onbekend.

Is Tim SnapKing miljonair?

Nee, Tim SnapKing is geen miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>