Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Thomas van der Vlugt? Het is een erg populaire zoekterm op Google: het salaris van een bekende Nederlander.

De meeste Nederlanders zijn dol op vergelijken, en vooral gevoelige dingen waar een taboe op heerst, worden onderling vergeleken.

Zo ook vermogens en salarissen. Een bekende Nederlander die nogal geheimzinnig doet over zijn vermogen, is Thomas van der Vlugt.

Als je wat dieper onderzoek doet, komen er toch interessante dingen bovendrijven. Want, hoe is het daadwerkelijk gesteld met het vermogen en de bankrekening van Thomas van der Vlugt? 

Naam

Thomas van der Vlugt

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Geboortedatum

08-05-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Social Media Creator / Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media


Wat is het vermogen van Thomas van der Vlugt?

Het vermogen van Thomas van der Vlugt is niet algemeen bekend. Hij is namelijk behoorlijk discreet over zijn salaris en vermogen, en hangt liever niet aan de grote klok wat hij precies verdient.

Maar, als we wat beter zoeken, dan vinden we diverse websites die een schatting plaatsen. Volgens verschillende websites wordt zijn vermogen op ruim 1,5 miljoen euro geschat.

Hij is erg bekend in de televisiewereld en op sociale media, en dat werpt duidelijk de vruchten af. Thomas van der Vlugt zijn vermogen is dus behoorlijk aan de maat.

Leuke weetjes over Thomas van der Vlugt 

  • Van der Vugt is verbonden aan het fitnesskauwgummerk First Energy Gum, dat hij samen met de schaatser Mark Tuitert runt
  • Thomas stond op de cover van Men's Health

Wie is Thomas van der Vlugt?

De meeste mensen (op leeftijd) zullen zich wel even achter hun oren krabben als ze de naam Thomas van der Vlugt horen. Het is dan ook niet heel ondenkbaar dat zij niet weten wie hij is, omdat hij vooral actief is op het internet.

Thomas mag tegenwoordig onder het kopje influencers genoemd worden, die vooral zijn geld via het internet verdient. Hij is in 2012 een beroemd YouTubekanaal begonnen met zijn goede vrienden Stefan Jurriens en Giel de Winter.

Op dit kanaal doen ze de meest bizarre opdrachten die zijn ingestuurd door kijkers. Denk hierbij aan streaken in het openbaar, of aan het verplaatsen van A naar B met een vreemd dier (een zwaan of een biggetje).

Thomas is ook op de televisie te zien als backstage-presentator van het bekende programma We want more. Op deze manier is hij ook met een ander publiek in aanraking gekomen.

Thomas raakte bovendien pas echt in opspraak toen hij als Bachelor meedeed aan de Bachelor in het jaar 2022. In het programma kwam hij naar voren als een ware gentleman, maar later bleek dat hij zich toch niet zo netjes had gedragen naar de winnares van het programma, Merel Beks.

Na het programma schijnt Thomas de relatie op een brute wijze te hebben verbroken, en Merel bleef achter met een gebroken hart. Thomas woont dan ook in z'n eentje in het luxe Gooi in een prachtige woning van alle gemakken voorzien.


Waar heeft Thomas van der Vlugt zijn vermogen mee verdiend?

Thomas heeft met heel veel verschillende dingen zijn vermogen opgebouwd. Hij is niet alleen een gerenommeerd presentator, maar hij heeft ook een boek geschreven, 'De tien geboden van Thomas'.

Dit boek was behoorlijk populair en werd door veel mensen gelezen. Thomas heeft zelfs als acteur in een serie gespeeld, genaamd Spotlight. Hierin speelde Thomas een kleine rol, maar hij heeft zichzelf wel op de kaart gezet.


Hoeveel verdient Thomas van der Vlugt per maand?

Thomas van der Vlugt zijn salaris is ook een term die vaak op Google ingetikt wordt. De meeste mensen zijn toch erg nieuwsgierig, en een maandelijks salaris zegt toch meer over iemands welvaart dan een vermogen.

Het is ook gemakkelijker te vergelijken onderling. Helaas is over Thomas van der Vlugt zijn salaris weinig bekend.

Zijn vermogen is dan uitgelekt, maar het is in de wereld waarin hij werkt behoorlijk wisselvallig. Het is dan ook lastig om een vast salaris aan zijn naam te linken. Aan Thomas van der Vlugt zijn vermogen te zien, is het waarschijnlijk een salaris dat bovengemiddeld is.

Anders had Thomas nooit de kans gekregen om zo'n gigantisch vermogen op te bouwen in zijn eentje!

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Thomas van der Vlugt?

Het vermogen van Thomas van der Vlugt wordt geschat op €1.5 miljoen

Wat is het salaris van Thomas van der Vlugt?

Ook het salaris van Thomas van der Vlugt is helaas onbekend. 

Is Thomas van der Vlugt miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.5 miljoen is Thomas van der Vlugt zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>