Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Thijs Römer? Thijs Römer is de laatste nogal vaak in het nieuws geweest. Niet altijd op een zo'n positieve manier.

Echter is het zeker wel interessant om te weten wat Thijs Römers vermogen is. Daarnaast is het interessant om te kijken wie Thijs Römer eigenlijk is.

Wat verdient Thijs Römer per maand, oftewel wat is Thijs Römers salaris? Deze zaken worden in dit artikel besproken.

Naam

Thijs Römer

Geschat vermogen

€4 miljoen

Geboortedatum

26-07-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

€4 miljoen

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Acteren en produceren


Wat is het vermogen van Thijs Römer?

Naar schatting heeft Thijs Römer een vermogen van zo'n 4 miljoen euro. Hij is bekend geworden met acteren. Dat is dan ook hetgeen waar Thijs Römer zijn vermogen mee verdiend heeft. 

Wie is hij verder precies, wat doet hij qua werk precies, en hoeveel verdient hij per maand? Antwoorden zullen hieronder volgen.

Weetjes over Thijs Römer

  • In juli 2023 moest Römer voor de rechtbank verschijnen wegens contact dat hij onderhield met minderjarige meisjes en het houden van kinderporno. Tegen hem werd een werkstraf en een dag cel geëist.
  • De familie Römer bestaat bijna volledig uit artiesten en acteurs.

Wie is Thijs Römer?

Thijs Römer is in 1978 geboren in Amsterdam. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep weten te maken, en dat is acteren. Veel mensen kennen hem van zijn rol in Moordvrouw en in Nieuwe Buren.

Het sterrenbeeld van Thijs Römer is leeuw. Thijs Römer heeft geen bevestigde relatie op dit moment. Wel is zijn ex een bekende in Nederland, namelijk Katja Schuurman. Thijs Römer is vader van Sammie.

Nu we wat meer weten over Thijs Römer, is het interessant om te bekijken waar hij zijn vermogen mee verdiend heeft.

Kortom, Thijs Römer is een bekend acteur. Hij is geboren in Amsterdam en heeft in zijn levensweg van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Met zijn beroep, acteren, heeft hij zijn vermogen van zo'n 4 miljoen euro kunnen verdienen.

Hoeveel hij per maand verdient, weten we echter niet. Maar heel weinig zal dit wellicht niet zijn, aangezien hij toch wel grote rollen in heel bekende series speelt, zijnde Moordvrouw en Nieuwe Buren.

Het is voor hem te betwijfelen of hij zijn werk mag blijven doen, aangezien hij de laatste tijd toch ook wel eens negatief in het nieuws is gekomen. En dat is eigenlijk wel terecht ook. 


Waar heeft Thijs Römer zijn vermogen mee verdiend?

Thijs Römer heeft zijn vermogen verdiend met het doen van acteerklussen. De laatste jaren leren steeds meer mensen hem kennen dankzij zijn rol in Moordvrouw en in Nieuwe Buren. Dat zijn toch wel bekende series op de Nederlandse televisie.


Hoeveel verdient Thijs Römer per maand?

Het is dus geweten dat Thijs Römer ongeveer 4 miljoen euro aan vermogen heeft en dat hij die verdiend heeft met het doen van acteerklussen.

Maar hoeveel Thijs Römers salaris is, oftewel wat hij per maand verdiend, dat is niet bekend. Het zal echter niet heel weinig zijn, aangezien hij wel rollen speelt in heel bekende series.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Thijs Römer?

Het vermogen van Thijs Römer wordt geschat op €4 miljoen

Wat is het salaris van Thijs Römer?

Het salaris van Thijs Römer is onbekend.

Is Thijs Römer miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €4 miljoen is Thijs Römer absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>