Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Theo Maassen? In dit korte blog bespreken wij het vermogen van Theo Maassen en wie deze bekende Nederlander is (wie kent deze persoonlijkheid nou niet?).

Wat is er over hem bekend (achter de schermen) en waar werd hij bekend door? Wat weten wij over zijn privéleven en wat is zijn levensgeschiedenis?

Wij lopen er graag even met je doorheen!

Naam

Theo Maassen

Geschat vermogen

€4.6 miljoen

Geboortedatum

08-12-1966

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Cabaretier / tekstschrijver

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Theater / televisie


Wat is het vermogen van Theo Maassen?

Volgens taddlr.com is het Theo Maassen zijn geschatte vermogen € 4.6 miljoen.

Deze informatie is niet zeer recent dus wij kunnen ervan uitgaan dat Theo Maassen inmiddels al wat vermogender is geworden. Zo gaat dat nu eenmaal met de puissant rijken onder ons

Leuke weetjes over Theo Maassen

  • Peter Pannekoek is een van de initiatiefnemers om The Roast naar Nederland te halen, waarna hij Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol, Famke Louise, Ali B en Hans Klok roastte. 
  • Peter Pannekoek de Neerlands Hoop-prijs voor zijn cabaretvoorstelling 'Later was alles beter'

Wie is Theo Maassen?

Theo Maassen werd geboren in Oegstgeest op 8 december 1966. Hij is als comedian al sinds 1990 actief.

Hij werd toen lid van de Comedytrain en won het zeer prestigieuze cabaretfestival “Cameretten”. Met zijn eerste avondvullende cabaretshow “Bepaalde Dingen” ging hij in 1994 het toneel op.

Theo Maassen is bekend geworden als Nederlands cabaretier, presentator, regisseur en acteur.

Hij staat vooral bekend om zijn harde humor, maatschappijkritiek en grapdichtheid. Terugkerende thema's in zijn cabaretshows zijn de commercialisering, conformisme en als last but not least de hypocrisie van de mens.

Hij heeft een reeks shows op zijn naam staan, waaronder “Ruwe Pit”, “Neuk het Systeem” en “Functioneel Naakt”. Hij speelde daarnaast ook in een bescheiden aantal films waaronder “TBS”, “Minoes”, “Doodslag” en “Het Geheim”.

Er zijn online geen bronnen te vinden over zijn eventuele partner en kinderen, al houwel deze wel vaak de revue passeren in zijn shows.

Zijn humor is veelal uit het leven gegrepen en zodoende komen ook sketches in zijn shows voor waar hij grappige situaties over- en problemen met zijn vrouw en kinderen bespreekt.

Het is niet vreemd dat er over zijn privéleven weinig bekend is. Veel bekende persoonlijkheden doen maar al te graag hun best hun privéleven strikt buiten de schijnwerpers te houden. 

Soms wil nog wel een partner in beeld komen, maar in veel gevallen worden zeker de kinderen buiten de media gehouden. Dat is ook toch niet gek?


Waar heeft Theo Maassen zijn vermogen mee verdiend?

Theo Maassen zijn vermogen heeft hij vooral te danken aan de inkomsten, gewonnen uit kaartverkoop van zijn zeer succesvolle shows. Hij trekt immers al sinds jaar en dag volle zalen in de grote theaters dat ons land kent.


Hoeveel verdient Theo Maassen per maand?

Over Theo Maassen zijn salaris is niks bekend en wij gaan hier zeker niet naar gissen zonder juiste bronnen.

Voor zover ons blog over Theo Maassen. Hopelijk hebben wij je van wat nuttige informatie kunnen voorzien.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Theo Maassen?

Het vermogen van Theo Maassen wordt geschat op €4.6 miljoen.

Wat is het salaris van Theo Maassen?

Het salaris van Peter Pannekoek is helaas onbekend.

Is Theo Maassen miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €4.6 miljoen is Theo Maassen zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>