Altijd al meer willen weten over het vermogen van Tatjana Simic? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Deze ex-actrice van het Nederlandse programma Flodder heeft namelijk aardig goede zaken gedaan.

Hoe dat precies zit hebben we haarfijn voor je uitgezocht. In dit artikel vertellen wij je meer over het Tatjana Simic vermogen, wie Tatjana is, hoe ze aan haar vermogen komt én hoeveel zij per maand verdient. En geloof ons: dat wíl je weten!

Naam

Tatjana Simic

Geschat vermogen

>10 miljoen

Geboortedatum

09-06-1963

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Actrice / model

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Acteerwerk


Wat is het vermogen van Tatjana Simic?

Laten we beginnen bij het Tatjana Simic vermogen. Want hoe vermogend is ze eigenlijk? Het vermogen van Tatjana is eigenlijk niet bekend. En dan denk je misschien: hoe kan dat?

Nou, Tatjana heeft zelf natuurlijk wel wat geld verdiend. Maar het meeste van haar geld komt toch voort uit haar relaties met rijke mannen. Ze heeft een Bentley en een huis van 10 miljoen in Monaco. Haar vermogen is dus minstens 10 miljoen, en waarschijnlijk wel meer.

Leuke weetjes over Tatjana Simic

  • Tatjana Simic heeft samen met Gerard Joling een single opgenomen in 1992 - Can't Take My Eyes Off you.
  • Tatjana Simic heeft een kookboek geschreven voor studenten met allerlei recepten uit haar thuisland, Kroatië.

Wie is Tatjana Simic?

“Buurman, wat doet u nu?’’ Iedereen die vroeger televisie keek kent de hitserie Flodder waarschijnlijk ook wel. En hierin speelde Tatjana natuurlijk de niet zo slimme Kees.

Tatjana is geboren in Kroatië en samen met haar familie in 1979 verhuisd naar Nederland. Toen woonde ze in Rotterdam.

De dame heeft onder andere een modellenwedstrijd gewonnen, wat een goede start is geweest van haar carrière. Zo heeft ze maar liefst 12 keer in de Playboy Nederland gestaan en 4 keer in de Playboy Duitsland.

Ze heeft óók in de FHM gestaan. Tatjana heeft heel wat rijke mannen verslonden, waaronder maar liefst twee miljardairs. Momenteel heeft ze geen relatie en woont ze in het mooie Monaco.


Waar heeft Tatjana Simic haar vermogen aan verdient?

Ja: dat Tatjana Simic vermogen. Hoe komt ze aan dat geld? Ze heeft zelf een aardig bedrag weten binnen te harken met het bekende Flodder. Dit programma is overigens nu nog op televisie, wat betekent dat ze hier tot op de dag van vandaag nog geld mee verdient. Daarnaast heeft ze dus ook door haar carrière als model aardig wat geld weten te verdienen.

Maar goed: het grootste deel van haar vermogen heeft ze zeer waarschijnlijk afgetroggeld van haar voormalige partners. Hiervan waren maar liefst twee miljonair, en eentje multimiljonair. Dat doet ze toch goed.


Hoeveel verdient Tatjana Simic per maand?

Tot slot willen we nog ingaan op het salaris van Tatjana. De Tatjana Simic net worth is niet bekend, en met haar salaris is dit helaas net zo. Er is weinig over te lezen. Wat we wel kunnen zeggen is dat ze dus nog steeds een bedrag krijgt voor haar acteerwerk in Flodder. Maar goed, met een huis in Monaco zal dit maandbedrag wel goed zitten.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tatjana Simic?

Het geschatte vermogen van Tatjana Simic is onbekend, maar is hoogstwaarschijnlijk meer dan 10 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Tatjana Simic?

Het salaris van Tatjana Simic is onbekend. 

Is Tatjana Simic miljonair?

Het is onbekend of Tatjana Simic miljonair is of niet. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>