Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Tariq Osaro? In mei 2023 staat deze kickbokser op plaats 9 in het wereldklassement zwaargewicht - daarmee is het een naam die steeds meer in het nieuws opduikt.

Maar hoe zit het nu eigenlijk met het vermogen dat hij heeft weten op te bouwen als sporter?

Voor dit artikel onderzoeken hoe Tariq is gekomen waar hij nu is en hoeveel geld hij daarmee heeft weten te verdienen. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Benieuwd naar het Vermogen van Tariq Osaro? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Tariq Osaro?

Wie is Tariq Osaro? Osaro, geboren op 12 september 1995, is een professionele Nigeriaans-Nederlandse kickbokser, actief in de zwaargewichtdivisie van Glory.

Hij heeft ook gevochten voor Enfusion en OSS Fighters. In mei 2023 staat hij als nummer 9 gerangschikt op de wereldranglijst voor zwaargewicht kickboksers volgens Combat Press en is de huidige interim Glory zwaargewicht kampioen.

Tariq is op dit moment dus een van de sterkste boksers die actief is. 

Vermogen Tariq Osaro

Osaro groeide op in Amersfoort, waar hij tot in zijn late tienerjaren voetbal speelde, totdat hij tijdens een herstel van een blessure kickboksen ontdekte. Zijn carrière begon bij SB Gym, voordat hij in oktober 2021 overstapte naar Mike's Gym.

Tijdens Enfusion 98 op 3 oktober 2020 verloor Osaro van Martin Terpstra via een unanieme beslissing.

Hij behaalde echter een overwinning op Lazar Todev in zijn volgende gevecht en versloeg Cristian Ristea bij OSS Fighters 07 in Constanța, Roemenië.

Osaro deed mee aan Road to ONE: Utrecht, een viermans zwaargewichttoernooi in 2022. Hij stond gepland om het in de halve finale op te nemen tegen Tarik Cherkaoui.

Een blessure van Cherkaoui resulteerde in een technische knock-outoverwinning voor Osaro. In de finale versloeg hij Badr Ferdaous via een unanieme beslissing.

Op 29 april 2023 nam Osaro deel aan een viermans zwaargewichttoernooi bij Glory 85, georganiseerd om de uitdager te bepalen die tegen Antonio Plazibat zou vechten voor het interim Glory Zwaargewichtkampioenschap.

Osaro versloeg Jahfarr Wilnis met een technische knock-out in de tweede ronde, na hem viermaal neer te halen. In de toernooifinale schakelde Osaro Murat Aygun uit met een combinatie van stoten en knieën in de derde ronde.

Osaro stond gepland om Rico Verhoeven te treffen in een titel unificatiegevecht bij Glory: Collision 6 op 4 november 2023.

Tariq is op dit moment dus een van de sterkste boksers die actief is. 


Waar heeft Tariq Osaro zijn vermogen mee verdiend?

Kickboksers die bij Glory vechten, verdienen hun geld op een paar verschillende manieren. Allereerst krijgen ze een gage voor elk gevecht waar ze in uitkomen.

Dit kan variëren, afhankelijk van hoe bekend de vechter is, en kan uiteenlopen van een paar duizend euro voor nieuwkomers tot wel tienduizenden voor de meer gevestigde namen. De echte toppers kunnen zelfs nog meer vragen.

Dan zijn er nog de winstbonussen. Wanneer een kickbokser zijn of haar gevecht wint, krijgt die er een financiële beloning bovenop, wat soms een flink bedrag kan zijn.

Bovendien kunnen er prestatiebonussen zijn voor de 'Fight of the Night' of 'Knockout of the Night'.

Daarnaast verdienen vechters ook aan sponsoring en endorsements. Vechters dragen vaak merkkleding en promoten producten, wat extra inkomsten genereert.

Voor het winnen van een gevecht bij Glory zou je kunnen verwachten dat een middenklasse vechter, buiten zijn vaste gage, wellicht tussen de €2.000 en €10.000 extra verdient.

Maar dit is een schatting, en de precieze bedragen worden vaak vertrouwelijk behandeld. De grote namen met meer trekkracht kunnen substantieel meer binnenhalen, vooral als ze hoofdevenementen headlinen of titelgevechten winnen.

Voor toernooiwinnaars of kampioenen kunnen die bedragen nog veel hoger liggen, vaak in de honderdduizenden. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd; dat zijn echt de crème de la crème vechters, de jongens en meiden die bovenaan de posters staan.


Hoeveel verdient Tariq Osaro per maand?

Duik je mee in de schatkist van Tariq Osaro? 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is niet bekend hoeveel Tariq Osaro exact per maand verdiend.

Een kickbokser als Tariq verdient namelijk geld op basis van de hoeveelheid gespeelde wedstrijden. En dit varieert natuurlijk sterk.

De sport leent zich er niet voor om elke week een gevecht te hebben - dat zou fataal zijn. Een maandelijks bedrag is daarom niet te plakken op Tariq Osaro's verdiensten. 


Wat is het vermogen van Tariq Osaro?

Wat is het vermogen van Tariq Osaro? Deze kickbokser staat op nummer 9 in het klassement zwaargewichten, maar dat betekent niet meteen dat we weten hoe groot zijn vermogen is. 

Helaas weten we niet hoe groot het vermogen van Osaro is.

Leuke weetjes over Tariq Osaro

  • Tariq Osaro is naast kickbokser ook jongerencoach, waarbij hij jongvolwassen helpt te vechten tegen alcohol- en drugsverslavingen
  • Osaro's grote doel is om binnen een jaar in de top 5 Glory-vechters te staan
  • Tariqs bijnaam is 'Cookie'

Naam

Tariq Osaro

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

12-09-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Kickbokser / jongerenwerker

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Kickboksen


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Tariq Osaro?

Het vermogen van Tariq Osaro is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Tariq Osaro?

Het salaris van Tariq Osaro is helaas onbekend.

Is Tariq Osaro miljonair?

Het is onduidelijk of Tariq Osaro daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>