Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Ze is een bekende TV-personality van Duitsland en Nederland, maar ook model, actrice, zakenvrouw en gewoon moeder.

We hebben het over Sylvie Meis.

De van oorsprong Brabantse presentatrice beschikt volgens sommige bronnen over een aardig vermogen. Maar is dit wel echt zo?

Naam

Sylvie Meis

Geschat vermogen

€17 miljoen

Geboortedatum

13-04-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

€2.4 miljoen

Beroep

Presentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisiewereld / kledingwereld


Wat is het vermogen van Sylvie Meis?

De getallen lopen nogal uiteen als het gaat om het vermogen van Sylvie Meis. Er zijn diverse bronnen op internet die hier uitspraken over doen. We komen bedragen tegen die beginnen bij vier en eindigen bij zeventien miljoen.

De Quote maakte een schatting van een vermogen van €17 miljoen.

Leuke weetjes over Sylvie Meis

  • Sylvie Meis heeft een eigen sieraden- en lingerielijn
  • Sylvie Meis' televisiecarrière begon al in 1999

Wie is Sylvie Meis?

Sylvie Meis wordt op 13 april 1978 geboren in Breda. De bloedmooie Brabantse met Indische roots begint haar tv-carrière in 1999 als presentatrice van het kinderprogramma Fox Kids.

Al snel maakt ze naam in de tv-wereld en gaat ze bij de muziekzender TMF werken. Ook start ze een carrière als actrice en speelt ze in films als Costa en Pista. Daarbij werkt ze ook als model voor bedrijven als Hunkemöller en L’Oréal.

In 2003 krijgt Sylvie Meis een relatie met de bekende topvoetballer Rafael van der Vaart. Het stel verhuist naar Hamburg, omdat Van der Vaart gaat voetballen bij de plaatselijke profclub HSV. Dit betekent voor haar de doorbraak op de Duitse tv.

Ze presenteert onder andere het programma ‘Deutschland sucht den Superstar’. Ze wordt in 2006 moeder van een zoon: Damian.

In 2009 wordt bij Meis borstkanker ontdekt. Na een zware periode van ziek zijn wordt ze uiteindelijk genezen verklaard. In 2013 scheidt Sylvie Meis van Rafael van der Vaart. Ze bouwt haar tv-werk af en begint een eigen bedrijf: Meis Enterprise. Ze zet een eigen lingerie- en parfumlijn op.

Sylvie Meis trouwt in 2020 met de drie jaar oudere Niclas Costello, een Duitse kunstenaar. Castello is geboren in Oost-Berlijn en woonde onder meer in Parijs en New York. Hij is op dit moment woonachtig in Zwitserland. Sylvie Meis woont nog steeds in Hamburg, toch probeert het tweetal elkaar zoveel mogelijk te zien.

De zoon van Sylvie Meis, Damian van der Vaart (geboren in 2006), is een talentvolle voetballer. Hij speelt in de jeugd van de Deense profclub Esbjerg fB. Hij is ook al opgeroepen voor het Nederlands Elftal onder zestien jaar.


Waar heeft Sylvie Meis haar geld mee verdiend?

Het grootste deel van haar vermogen heeft Meis verdiend met haar werk als presentatrice en actrice Zowel in Nederland als Duitsland steeg haar populariteit tot grote hoogten, waardoor ze steeds betere contracten af kon sluiten bij tv-zenders. Dit leverde haar een flink inkomen op.

Daarnaast komt een groot deel van haar vermogen uit modellenwerk. Ze sluit zeer lucratieve deals met merken als BMW, The Phone House en Gillette. Daarbij krijgt een bepaald percentage van de producten die verkocht worden waar haar naam op staat. Volgens Quote verdient ze hier zeker enkele tonnen per jaar mee.

Eveneens genereert Sylvie Meis een inkomen uit haar eigen lingerielijn, die onder meer bij supermarktketen Aldi te koop is. Ze heeft ook een eigen parfumlijn, die ze in samenwerking met het lingeriemerk Hunkemöller op de markt brengt.

Tot slot kreeg Meis nog een flink bedrag mee door de scheiding van Rafael van der Vaart. Volgens het blad Quote gaat het hier om 4,5 miljoen euro.


Hoeveel verdient Sylvie Meis per maand?

Volgens diverse bronnen, waaronder Quote, ligt het jaarsalaris van Meis op ongeveer twee ton. Dit zou betekenen dat Sylvie Meis haar salaris bijna zeventienduizend euro per maand is.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sylvie Meis?

Het totale vermogen van Sylvie Meis wordt geschat op €17 miljoen.

Wat is het salaris van Sylvie Meis?

Het salaris van Sylvie Meis wordt geschat op €200.000.

Is Sylvie Meis miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €17 miljoen is Sylvie Meis miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>