Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Sylvia Geersen? Dit Nederlandse model is al jaren aan de weg aan het timmeren in de wereld van mode en televisie, en dat levert haar aardig wat vermogen op.

Maar hoeveel precies?

In dit artikel onderzochten we voor jou het salaris en het vermogen van Sylvia Geersen!

Naam

Sylvia Geersen

Geschat vermogen

€250.000

Geboortedatum

29-10-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Model

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Modellen- en televisiewereld


Wat is het vermogen van Sylvia Geersen?

Sylvia is een Nederlands model bekend geworden met Holland's Next Top Model. Zij heeft zich ontplooit tot succesvol model na het winnen van een modellencontract ter waarde van €50.000,-. Nu wordt haar vermogen geschat op €250.000,-.

Leuke weetjes over Sylvia Geersen

  • Sylvia Geersen staat onder contract bij Boekerz, een Nederlands talentenbureau
  • Sylvia Geersen werkt bij Max Models

Wie is Sylvia Geersen?

Na het winnen van Holland's Next Top Model in 2009 werd ze het gezicht van Laura Mercier. Ze is getrouwd met Rogelio Castro Martinez. De twee gaven elkaar het ja-woord in Mexico.

Dit huwelijk had helaas geen toekomst en de emotionele schade was groter dan de financiële schade voor Sylvia. In mei 2017 vroeg Sylvia de scheiding aan.

In 2022 stond ze weer in de spotlights in de show De Alleskunner VIPS. Terug van weggeweest en weer lekker aan het verdienen dus. Zo kennen we Sylvia als een beauty met doorzettingsvermogen.

Dankzij haar eerste doorbraak kon ze deelnemen aan Fort Boyard in het team mode. In de uitzendingen waarbij ze als modekoningin de obstakels van Fort Boyard trotseerde werd de show bekeken door 930.000 kijkers (aflevering 3) en 654.000 kijkers (aflevering 5).

Deze uitzending werd op het platform Avro uitgezonden. Over de verdienste en het vermogen van Sylvia Geersen is weinig te zeggen omdat ze dit niet publiekelijk gedeeld heeft.


Waar heeft Sylvia Geersen haar vermogen aan verdiend?

Het is wel duidelijk dat Sylvia met haar bekendheid als model geld kan verdienen met de deelname aan verschillende Nederlandse en Belgische televisieprogramma's. Programma's zoals De Verraders uit het jaar 2022 trokken ruim een miljoen kijkers per aflevering.

Afgaande op de bedragen die betaald worden aan deelnemers kunnen de verdienste van Sylvia geschat worden tussen de 15.000 en 50.000 euro per show.

In totaal heeft ze aan ruim 15 verschillende tv-shows deelgenomen. Het is niet bekend hoeveel ze heeft gekregen per show, maar over de jaren zal dit zeker boven de 100.000 euro liggen. 


Hoeveel verdient Sylvia Geersen per maand?

Sylvia neemt consequent deel aan tv-shows. Ook met modellenoptredens verdient ze een aardig zakcentje. Per maand moet je denken aan tussen de 5.000 en 10.000 euro. Sylvia Geersen salaris is variabel en hangt een beetje af van de evenementen en shows waar ze voor uitgenodigd wordt. Per verschijning praten we wel over duizenden euro's gezien haar voortdurende populariteit sinds Holland's Next Top Model.

Nu staat Sylvia weer volop in de spotlights met haar rol in de Bachelorette. Als princes gaat ze de prins op het witte paard kiezen. Dit concept gaat zeker honderdduizenden kijkers trekken. H

et ziet ernaar uit dat Sylvia hier flink gaat cashen. De combinatie tussen modellenwerk voor bekende merken en het in stand houden van haar bekendheid met spelshows werkt goed voor ons Nederlandse model. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Sylvia.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sylvia Geersen?

Het totale vermogen van Sylvia Geersen wordt geschat op €250.000.

Wat is het salaris van Sylvia Geersen?

Het salaris van Sylvia Geersen wordt geschat tussen de €5.000 en €10.000 per maand.

Is Sylvia Geersen miljonair?

Nee, met een geschat vermogen van €250.000 is Sylvia Geersen geen miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>