Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Sven Mislintat? In dit artikel zullen we het hebben over Sven Mislintat, een voormalig voetballer en huidige voetbaldirecteur die bekend staat om zijn werk als scout en technisch directeur bij verschillende topclubs in Europa.

We zullen ingaan op zijn carrière, prestaties en bijdragen aan het voetbal, evenals zullen we ingaan op Sven Mislintat vermogen.

Lees verder om meer te weten te komen over deze invloedrijke persoon in de voetbalwereld.

Naam

Sven Mislintat

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

05-11-1972

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Technisch directeur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Sven Mislintat?

Hoewel er geen officiële cijfers beschikbaar zijn, wordt er geschat dat Sven Mislintat zijn vermogen enkele miljoenen euro's bedraagt.

Als scout en technisch directeur bij clubs als Borussia Dortmund en Arsenal heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het aantrekken van verschillende topspelers, waardoor hij mogelijk lucratieve deals kon sluiten en een aanzienlijk inkomen kunnen verdienen.

Leuke weetjes over Sven Mislintat

  • Svens bijnaam is de 'Diamantoog', vanwege zijn vermogen om diamanten te herkennen in de voetbalwereld
  • Sven Mislintat heeft zelf geen ervaring als voetballer op hoog niveau

Wie is Sven Mislintat?

Zoals reeds vermeld is Sven Mislintat een voormalig voetballer en gaat hij tegenwoordig door het leven als voetbaldirecteur. Hij staat bekend om zijn werk als scout en technisch directeur bij verschillende topclubs in Europa.

Mislintat begon zijn carrière bij Borussia Dortmund, waar hij als hoofdscout werkte en verantwoordelijk was voor het aantrekken van enkele van de beste spelers die de club kende.

Later werkte hij bij Arsenal en VfB Stuttgart, voordat hij in 2021 werd benoemd tot technisch directeur van VfL Wolfsburg.

Voor zover bekend is er geen informatie beschikbaar over de vriendin van Sven Mislintat of zijn eventuele dochters of zoons. Mislintat is over het algemeen erg privé als het gaat om zijn persoonlijke leven en heeft weinig informatie vrijgegeven over zijn familie.

Waar Sven Mislintat woont, is daarnaast ook niet volledig bekend. Het is geweten dat hij in Duitsland woont en vermoedelijk een gigantisch huis bezit, maar er zijn geen details te vinden over de locatie, grootte of waarde van zijn woning.

Mislintat staat erom bekend erg terughoudend te zijn als het gaat om zijn privéleven, dus het is niet verrassend dat er weinig bekend is over zijn familieleven, noch over zijn woonomstandigheden.


Waar heeft Sven Mislintat zijn vermogen mee verdiend?

Sven Mislintat heeft vermoedelijk zijn vermogen verdiend met zijn werk als scout en technisch directeur bij verschillende topclubs, zoals hierboven reeds vermeld.

Als scout was Mislintat verantwoordelijk voor het ontdekken van talentvolle spelers en het aanbevelen van aankopen aan de club.

Hij heeft bij clubs als onder andere Borussia Dortmund, Arsenal en VfB Stuttgart een uiterst cruciale rol gespeeld bij het aantrekken van enkele van de beste spelers die de wereld gekend heeft, waaronder Pierre-Emerick Aubameyang, Ousmane Dembélé, Robert Lewandowski en Shinji Kagawa.

Mislintat staat bekend om zijn oog voor talent en zijn vermogen om jonge, opkomende spelers te ontdekken en naar topclubs te leiden.

Hij heeft een groot netwerk aan contacten in de voetbalwereld en is in staat om potentiële sterren te identificeren, al voordat ze bekend zijn bij het grote publiek.

Door zijn werk bij verschillende topclubs heeft Mislintat mogelijk een aanzienlijk inkomen verdiend.

 Zoals eerder vermeld zijn er geen exacte cijfers bekend over zijn exacte inkomen, maar er wordt gespeculeerd dat zijn vermogen enkele miljoenen euro's bedraagt.


Hoeveel verdient Sven Mislintat per maand?

Informatie over Sven Mislintat salaris, is nergens openbaar beschikbaar. Aangezien Mislintat een prominente voetbaldirecteur is en heeft gewerkt bij verschillende topclubs, is het aannemelijk dat hij een zeer comfortabel inkomen heeft.

Echter, voetbalclubs zijn doorgaans zeer terughoudend in het openbaar maken van salarisgegevens van hun werknemers, waaronder directieleden en technische stafleden.

 Bovendien is Mislintat erom bekend privé te zijn over zijn persoonlijke leven en financiën, dus het is onwaarschijnlijk dat er binnenkort informatie beschikbaar komt over Sven Mislintat salaris of zijn exacte inkomen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sven Mislintat?

Het vermogen van Sven Mislintat wordt boven de miljoen geschat, maar is niet volledig sluitend bekend. 

Wat is het salaris van Sven Mislintat?

Helaas is het huidige salaris van Sven Mislintat onbekend.

Is Sven Mislintat miljonair?

Hoewel Svens vermogen onbekend is, is het zeer aannemelijk dat Sven Mislintat wel degelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>