Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Susanna Klibansky? In dit artikel gaan we dieper in op wie Susanna Klibansky precies is, wat haar vermogen op dit moment is en hoe ze haar geld heeft verdiend en nog steeds verdiend.

Ook kijken we hoe haar dagelijkse werkzaamheden eruitzien die geld in het laatje brengen en hoe zij te zien is in de serie The Real Housewives of Amsterdam.

Benieuwd? Lees dan heironder verder! 

Benieuwd naar het Vermogen van Susanna Klibansky? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Leuke weetjes over Susanna Klibansky

  • Susanna Klibansky is CEO van Rize Gallery, Klibansky Designs en Bonnet / Vander Sluis Gallery.
  • Susanna is geboren in Zuid-Afrika
  • Susanna is deelneemster van het programma The Real Housewives of Amsterdam

Wie is Susanna Klibansky?

Susanna Klibansky is de schoonzus van de bekende kunstenaar Joseph Klibansky. Zij werken dan ook nauw samen waarbij Susanna de sales en de marketing regelt in dit familiebedrijf.

Ze is op het moment 38 jaar en woont in een prachtig huis in 't Gooi samen met haar man, waar ze inmiddels ruim 21 jaar een relatie mee heeft. Samen hebben Susanna Klibansky en haar man twee prachtige dochters.

Susanna Klibansky is de laatste tijd steeds vaker te zien op onder andere social media en op tv. Dit komt doordat deze artdirector te zien is in de serie: 'The Real Housewives of Amsterdam'.

Hier kun je haar leven, en het leven van andere rijke dames, volgen en zien wat zij iedere dag doen. Je krijgt een kijkje achter de schermen van haar gezin en haar werk.

Naast dat Susanna Klibansky bekend is als schoonzus van de bekende kunstenaar, is ze ook een groot liefhebber van kunst. Hier ligt dan ook haar passie. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor alles wat met mode en beauty te maken heeft.

Zelf heeft Susanna Klibansky ook een aantal zaken waar zij de CEO of de owner is zoals: Rize Gallery, Klibansky Designs en Bonnet /Vander Sluis Gallery.

Susanna heeft gestudeerd aan de Bonnet /Vander Sluis Gallery Vrije Universiteit van Amsterdam.


Waar heeft Susanna Klibansky haar vermogen aan verdiend?

Susanna Klibansky heeft haar vermogen verdiend aan de werkzaamheden die ze uitvoert in het familiebedrijf. Als art director van de bekende kunstenaar, en tevens haar zwager, Joseph Klibansky, stroomt het geld binnen.

Zijn kunstwerken worden verkocht voor enorme bedragen waar Susanna ook haar bijdragen aan heeft. Daarnaast zal de nu ook geld verdienen als realityster in de serie: 'The Real Housewives of Amsterdam'.


Hoeveel verdient Susanna Klibansky per maand?

Het Susanna Klibansky salaris is niet helemaal duidelijk. Er zijn geen concrete getallen te vinden over hoeveel Susanna Klibansky per maand verdiend.

Gezien haar werkzaamheden en haar leefsituatie zal Susanna Klibansky echter niet veel te klagen hebben als het om haar inkomen gaat.


Wat is het vermogen van Susanna Klibansky?

De kunstwerken van haar zwager, Joseph Klibansky, gaan als zoete broodjes over de toonbank voor enorme bedragen.

Je kunt je voorstellen dat dit ook de jackpot is voor Susanna. Over het exacte Susanna Klibansky vermogen is helaas niet veel bekend.

Gezien het feit dat ze in 't Gooi woont in een prachtig huis kun je hier wel een goed beeld bij schetsen. 

Naam

Susanna Klibansky

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Kunstwereld


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Susanna Klibansky?

Het totale vermogen van Susanna Klibansky is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Susanna Klibansky?

Ook het salaris van Susanna Klibansky is helaas onbekend.

Is Susanna Klibansky miljonair?

Het is helaas onbekend of Susanna Klibansky miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>