Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Sunnery James? Voetbaltalent zit in de familie bij Sunnery James. Hij is namelijk de neef van de Surinaamse bondcoach. Hoewel Sunnery bij Ajax en Chelsea speelde, is hij nooit profvoetballer geworden.

Helaas moest hij na een zware enkelblessure noodgedwongen stoppen. Toch heeft Sunnery James het goed voor elkaar. Hij vormt namelijk nu al meer dan 10 jaar een wereldberoemd dj- en producersduo met Ryan Marciano. Maar hoeveel verdient hij nu eigenlijk? Je ontdekt het in dit artikel!

Naam

Sunnery James

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

29-03-1981

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Leuke weetjes over Sunnery James

  • Het muzieklabel van Sunnery James, SONO MUSIC, is een sublabel van de grootheid in de DJ-wereld Armin van Buuren
  • De tracks van Sunnery James worden lang niet alleen op Spotify gesreamd, maar ook bij muziekservices als Amazon Music, Deezer, Beatport en Tidal

Wie is Sunnery James?

Sunnery James, oorspronkelijk Sunnery Gorré, is geboren op 29 maart 1981 in Amsterdam. Hij heeft Surinaamse roots, want zijn vader was ooit de bondscoach van het Surinaamse elftal.

Sinds 2009 is de dj en producer samen met het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. In 2010 zijn ze getrouwd.

Sunnery en Doutzen hebben samen twee kinderen: zoontje Phyllon, geboren in 2011 en dochter Myllena Mae, geboren in 2014. En, het zal niemand verbazen, de kinderen zijn al net zo knap als hun beroemde ouders!

Het stelheeft een huis gekocht in het Gooi, namelijk in Huizen, de plek waar onder andere ook Linda de Mol en Nance wonen. Het bescheiden stulpje van zo'n 210 vierkante meter heeft maar liefst negen kamers (waarvan zes slaapkamers) en een zwemvijver. De kosten bedragen iets meer dan 1,6 miljoen euro, met een hypotheek van 2,5 miljoen euro. Verder hebben Sunnery en Doutzen nog een huis in New York.Waar heeft Sunnery James zijn vermogen aan verdiend?

Sunnery Gorré en Ryan (Marciano) De lange ontmoetten elkaar in hun tienerjaren in de sportwinkel waar Sunnery al enige tijd werkte als manager. Er was klik en een gezamenlijke interesse. Uiteindelijk zijn ze beiden gestopt met werken in de winkel om samen muziek te produceren. Dit gebeurde toen nog op de slaapkamer van De Lange. 

Sunnery James & Ryan Marciano vormen al meer dan 10 jaar een Nederlands dj- en producersduo. Ze reizen samen de hele wereld over om op te treden. Er zijn weleens jaren geweest dat de mannen 140 shows per jaar gegeven hebben. Dan verdien je natuurlijk wel flink wat centen.

Daarnaast heeft Sunnery zijn eigen holding, waar hij inkomsten uit genereert. Hij heeft samen met Ryan Marciano SONO MUSIC gestart, een sublabel van Armada Music, wat onder andere is opgezet door Armin van Buuren.


Hoeveel verdient Sunnery James per maand?

Vanwege de onregelmatigheid van het optreden als DJ is het helaas onbekend hoeveel Sunnery James aan salaris per maand verdient. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sunnery James?

Het vermogen van Sunnery James wordt geschat op €1 miljoen. 

Wat is het salaris van Sunnery James?

Het salaris van Sunnery James is helaas onbekend. 

Is Sunnery James miljonair?

Met een geschat vermogen van €1 miljoen is Sunnery James net miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>