• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld
  • /
  • Het vermogen van Simon Keizer [2024 update]
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Nick en Simon: wie kent ze niet? Ondanks dat het duo reeds uit elkaar is gegaan komt Simon nog regelmatig voorbij in het nieuws. Benieuwd naar het Simon Keizer vermogen? Dan ben je hier op de juiste plek. In dit artikel bespreken we zijn vermogen. En dat niet alleen: we gaan ook in op interessante details uit zijn leven!

Naam

Simon Keizer

Geschat vermogen

€4.4 miljoen

Geboortedatum

16-05-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator / zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Tv- en muziekwereld


Wat is het vermogen van Simon Keizer?

Allereerst zijn we op zoek gegaan naar het Simon Keizer vermogen. Volgens de Quote is dit ongeveer 4,4 miljoen. Zeker niet verkeerd dus! Maar hoe komt hij aan dit vermogen? Daar vertellen wij je later in dit artikel nog meer over. Lees je gauw verder?

Leuke weetjes over Simon Keizer

  • Voor de televisieserie die Simon Keizer samen met Nick Schilder en Kees Tol naar Amerika bracht om Simon & Garfunkel te 'vinden', behaalde het programma zo'n 1.5 miljoen kijkers per aflevering. 
  • Simon Keizer is een van 's Nederlands meest succesvolle artiesten

Wie is Simon Keizer?

Je kan Simon kennen van het bekende zangduo: Nick en Simon. De twee waren enorm beroemd in Nederland en gaven talloze concerten. Maar goed: wie is Simon, los van Nick? Laten we beginnen bij het begin.

Simon is geboren in het mooie Volendam, op 16 mei 1984. Al vanaf jonge leeftijd was hij erg bezig met muziek. Zo kreeg hij op zijn elfde al zijn eerste gitaar. Toen hij 16 jaar oud was schreef hij zijn eerste nummer. Dit was ter ere van zijn overleden vader. Nick was één van Simons schoolvrienden.

Zo is hun muzikale carrière samen ook begonnen. Ze hebben het nummer samen ingezongen. Sinds 2002 is het duo samen. Simon trad ook alleen op, onder andere met Kees Tol en Jan Smit. verder heeft Simon (tevergeefs) meegedaan aan Idols 2.

Simon en Nick zijn ook samen een tijdje coach geweest bij The Voice of Holland. Simon is in zijn privéleven getrouwd met Annemarie Hoek. Samen hebben ze twee kinderen: een jongen en een meisje.


Waar heeft Simon Keizer zijn vermogen aan verdiend?

Simon is voornamelijk bekend van het duo Nick en Simon. Ze hebben samen behoorlijk wat singles uitgemaakt. Daarnaast hebben ze ook veel opgetreden. En als muzikant kan je daar behoorlijk wat geld mee verdienen. Dit is dus ook hoe hij aan dit Simon Keizer vermogen van een paar miljoen is gekomen.


Hoeveel verdient Simon Keizer per maand?

Naast de Simon Keizer net worth zijn we ook op onderzoek uitgegaan naar zijn salaris per maand. Hoeveel verdien je als muzikant? Helaas valt hier weinig over te zeggen. Simon en Nick zijn onlangs uit elkaar gegaan als muzikaal duo. Hierdoor is hij ook wat minder te zien op de buis.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Simon Keizer?

Het vermogen van Simon Keizer wordt geschat op €4.4 miljoen.

Wat is het salaris van Simon Keizer?

Het is helaas onbekend hoe hoog het salaris van Simon Keizer nu precies is.

Is Simon Keizer miljonair?

Met een geschat vermogen van €4.4 miljoen is Simon Keizer zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>