Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Sheila Bergeik, voor veel Nederlanders een imiddels bekende naam vanwege haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam. 

Maar wat is het vermogen van Sheila Bergeik? 

In dit artikel gaan we op zoek naar het antwoord.

Benieuwd naar het Vermogen van Sheila Bergeik? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Sheila Bergeik?

Sheila Bergeik, geboren op 25 mei 1973, is bekend van de serie ‘The Real Housewives of Amsterdam’.

Deze serie is al sinds 2023 te zien op Videoland. Samen met zes andere welgestelde Hollandse vrouwen werd ze in deze realityserie gevolgd in haar doen en laten.

Bergeik is getrouwd met Erwin Kettmann. Samen hebben ze drie kinderen. Kettmann runt privékliniek Laser Surgery, gevestigd in Haarlem.

Ze zijn gespecialiseerd in haartransplantatie, ooglidcorrectie en liposuctie. Een van de bekendste klanten is Gerard Joling, die naar eigen zeggen ‘nieuw haar’ heeft gekregen.

Samen met haar man bezit Sheila Bergeik het bedrijf Cupping Aesthetics. Het is een instituut die behandelingen geeft op basis van Chinese cupping.

Daarbij wordt de huid vacuüm getrokken, zodat cellulitis verdwijnt. Sheila is CEO van het bedrijf. Naast de behandelingen worden er ook opleidingen gegeven. Het bedrijf staat bekend als de wereldwijde nummer een in cupping.

Waar het stel momenteel woonachtig is, is onbekend. Voorheen bezat het stel een appartement in Rotterdam, maar het is onbekend of ze daar nog steeds wonen.

Wel weten we dat ze een huis op Ibiza bezitten, wat al dan niet op naam van het cuppingbedrijf staat. Dit kwam aan het licht in de serie ‘The Real Housewives of Amsterdam’, waar het onderwerp zich tot een ware ruzie ontpopte.

Ruziemaken staat Sheila Bergeik na de uitzending van de reünie van de serie wel om bekend.

 Tijdens de aflevering liepen de gemoederen hoog op tussen Sheila en de andere dames. Na de reünie heeft Bergeik het contact met alle andere Real Housewives verbroken. Volgens Juicechannel op Instagram lijkt het zelfs zo erg te zijn dat de dames het volgende seizoen zonder Sheila willen produceren.


Leuke weetjes over Sheila Bergeik

  • Sheila heeft het diploma Bestuursrecht op zak
  • Het bedrijf van Sheila, Cuppining Aesthetics, doet aan TCCM, wat grofweg betekent dat zij cupping doen met behulp van chemische reacties
  • Bergeik is deelneemster aan het programma The Real Housewives of Amsterdam


Waar heeft Sheila Bergeik haar vermogen aan verdiend?

Het Sheila Bergeik vermogen is afkomstig van haar bedrijf Cupping Aesthetics en haar deelname aan ‘The Real Housewives of Amsterdam’. Cupping Aesthetics staat hoog aangeschreven als de beste wereldwijd in het vakgebied en zal daarmee een goede bijdrage leveren aan het vermogen van Sheila.

Naast haar huidige bedrijf heeft Sheila voorheen ook een bedrijf gehad onder de naam Challimar, opgericht in 2008. Dit was een accessoirelijn voor tassen en sjaaltjes. Het doel was hebberigheid uitstralen en tegelijkertijd betaalbaar zijn. Haar Challimar producten werden genoemd onder de bestverkochte producten bij Paul Warmer. Of deze producten nog in de handel zijn, is onbekend.


Hoeveel verdient Sheila Bergeik per maand?

Als CEO van Cupping Aesthetics zal het Sheila een leuk zakcentje opleveren. Hoe hoog het Sheila Bergeik salaris precies is, is echter onbekend.

Bergeiks deelname aan ‘The Real Housewives of Amsterdam’ zal ook het nodige aan euro’s binnen laten stromen. Ook dit bedrag is onbekend, maar als het in de buurt komt van de Amerikaanse series dan is het bedrag niet mis.


Wat is het vermogen van Sheila Bergeik?

Het Sheila Bergeik vermogen is niet bekend. Wel is ze CEO van een cupping bedrijf en is haar man eigenaar van een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie.

Haar deelname aan ‘The Real Housewives of Amsterdam' zal ook zijn sporen in de spaarpot achterlaten.

Naam

Sheila Bergeik

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Plastische chirurgie

 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sheila Bergeik?

Het totale vermogen van Sheila Bergeik is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Sheila Bergeik?

Ook het salaris van Sheila Bergeik is helaas onbekend.

Is Sheila Bergeik miljonair?

Het is helaas onbekend of Sheila Bergeik miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>