Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Sarah van Soelen? Ze kwam in het nieuws als de nieuwe vriendin van André Hazes in het jaar 2021, we hebben het natuurlijk over niemand minder dan Sarah van Soelen.

André Hazes heeft flink wat geld op de bank, dat staat als een paal boven water, maar hoe is het eigenlijk gesteld met haar bankrekening en vermogen?

Naam

Sarah van Soelen

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

03-10-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Media


Wat is het vermogen van Sarah van Soelen?

Het vermogen van Sarah van Soelen is helaas niet algemeen bekend. Haar vader Rudolf van Soelen heeft waarschijnlijk enkele miljoenen op de bank dankzij zijn bedrijf Electro-Cirkel.

Sarah heeft het waarschijnlijk ook niet slecht voor elkaar, ze werkt als model en heeft veel samenwerkingen via haar kanalen op sociale media.

Leuke weetjes over Sarah van Soelen

  • Van Soelen is verbonden aan The Agent-C, een managementbureau dat onder andere Johnny de Mol bijstaat
  • Van Soelen heeft een eigen interieurbedrijfje, dat Sarah van Soelen Palace heet

Wie is Sarah van Soelen?

Zoals eerder werd verteld, is Sarah van Soelen groot geworden in de media als de nieuwe vriendin van André Hazes. In het jaar 2021 hebben ze in april hun relatie publiekelijk gemaakt.

Ze zijn ongeveer 1,5 jaar samen geweest, en in oktober 2022 zijn ze uit elkaar gegaan.

Sarah van Soelen is een veelgevraagd model en ze is tevens ook een influencer, en op Instagram heeft ze een indrukwekkend groot bereik omdat ze meer dan 200.000 volgers heeft.

Voordat ze een relatie met André Hazes kreeg, had ze een relatie met de ex van Monica Geuze, Lars Veldwijk. Sarah van Soelen woonde tot voor kort nog bij haar ouders, maar tegenwoordig heeft ze een eigen woning in de buurt van Rotterdam.

Dit huis heeft ze zelf gekocht, dus ze zal het zeker niet slecht voor elkaar hebben en voldoende geld op de bank hebben voor een hypotheek.

Een koophuis is vandaag de dag best prijzig, dus hieruit kunnen we afleiden dat Sarah van Soelen niet te klagen heeft en een prima salaris binnenhengelt als model en influencer.

Ze heeft bovendien prachtige items in haar interieur, zoals een grote foto van Elvis Presley in het zwart-wit. Ook een funky vaas in de vorm van een ananas, en een vlinderstolp stelen de show in haar huis. 


Waar heeft Sarah van Soelen haar vermogen mee verdiend?

Iedereen zou wel willen weten hoe je zoveel geld op de bank krijgt als Sarah van Soelen heeft. Sarah van Soelen haar vermogen zal voor veel Nederlanders een voorbeeld zijn, maar hoe heeft ze dit eigenlijk voor elkaar gekregen?

Sarah werkt als influencer en als model. Ze is haar modellencarrière begonnen bij een kleinschalige Agency, maar ze krijgt tegenwoordig veel meer opdrachten.

 Zo is ze ook een van de vaste gezichten van het merk Chica's Winny & Alice. Dit is een groot bedrijf met heel veel leuke kleding.

Het is dus een modebedrijf dat online kleding verkoopt, maar ze verkopen er ook accessoires en beautyproducten. Sarah van Soelen staat op veel foto's en poseert daarop met vrolijke setjes kleding aan van Chica's Winny & Alice.

Op Instagram heeft Sarah veel volgers en post ze elke week wel een paar leuke kiekjes van zichzelf, of met een bepaald product van een merk waar ze op dat moment een samenwerking mee heeft.


Hoeveel verdient Sarah van Soelen per maand?

Sarah van Soelen haar salaris is een veel gezochte term op Google: veel mensen zouden eens een kijkje willen nemen in haar portemonnee en op haar bankrekening.

Sarah maakt het wel lastig om dit te bepalen, omdat ze hier in interviews wijselijk haar mond over houdt.

Aangezien haar vader Rudolf van Soelen niet slecht in de slappe was zit, en ze via Instagram de ene samenwerking na de ene samenwerking heeft, zal dit best een hoog salaris zijn. Haar salaris zal daarom dus ver boven het gemiddelde of modale salaris liggen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sarah van Soelen?

Het vermogen van Sarah van Soelen is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Sarah van Soelen?

Ook het salaris van Sarah van Soelen is helaas onbekend.

Is Sarah van Soelen miljonair?

Het is onduidelijk of Sarah van Soelen daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>