Wij vertellen je op deze pagina alles over het vermogen van Sander Schimmelpenninck. Zo bespreken we hoe Sander aan dit vermogen is gekomen en hoe hoog dit vermogen is. En geloof ons: dat wil je weten.

Ook vertellen we uiteraard wie Sander is en iets over zijn achtergrond. Zelfs zijn maandsalaris hebben wij uitgepluisd. Wil je meer weten over het Sander Schimmelpenninck vermogen? Scrol dan gauw verder!

Naam

Sander Schimmelpennick

Geschat vermogen

<1 miljoen euro

Geboortedatum

26-06-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

€8400 per maand

Beroep

Presentator / redacteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Quote500 redacteur / presentator


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Sander Schimmelpenninck?

Dus: wat is het Sander Schimmelpenninck vermogen nou precies? Wij hebben dit voor je uitgezocht. Hij beweert zelf geen miljonair te zijn, maar naar verluidt moet dit gaan om minstens een paar ton. Hoeveel euro de Sander Schimmelpenninck net worth precies is kunnen we dus niet zeggen.

Leuke weetjes over Sander Schimmelpennick

  • Sander Schimmelpennick is officieel een graaf, waarbij zijn vader kasteel Twickel in Twente in beheer had. 
  • Ondanks zijn liberale standpunten maakt Sander Schimmelpennick veel opinieprogramma's voor de publieke omroep, de VPRO, waarin hij bijvoorbeeld het heeft over armoede en de gevolgen van politieke beslissingen. 

Wie is Sander Schimmelpenninck?

Misschien vraag je je nu wel af: ‘’Wie is Sander Schimmelpenninck nou eigenlijk?’’ Daarom willen wij hier ook nog even wat aandacht aan besteden in dit artikel. Sander kan je bijvoorbeeld kennen als de hoofdredacteur van de Quote. Ja, dat blad over rijke mensen, ja.

Daarnaast is hij ook nog presentator van het programma Dragon’s Den, Op1 en presenteert hij een podcast. Sander is geboren in Hengelo en heeft rechten gestudeerd in zowel Milaan als Rotterdam. Hij heeft na zijn opleiding drie jaar gewerkt als advocaat in Amsterdam. 

Tevens is hij ook nog eigenaar geweest van een pizzarestaurant voor hij redacteur werd bij de Quote. Hij woont samen met zijn vriendin Lotte Klemming in Göteborg en zelf ook in Amsterdam.


Waar heeft Sander Schimmelpenninck zijn vermogen aan verdiend?

Sander is dus nog steeds een aardig vermogen aan het opbouwen. Ook hoopt hij zelf de miljoen aan te tikken, nog voor zijn veertigste. Een deel van zijn vermogen heeft hij opgebouwd met zijn baan als advocaat. En zoals je waarschijnlijk weet verdienen advocaten over het algemeen een aardig zakcentje.

Maar het grootste deel van zijn vermogen komt uit zijn baan als hoofdredacteur bij de Quote. Hier heeft hij aardig wat geld mee binnen geharkt. Ook is hij dus presentator van meerdere programma’s, waar hij ook aardig wat geld voor krijgt. Doet ‘ie goed!


Hoeveel verdient Sander Schimmelpenninck per maand?

Tot slot zijn we ook op onderzoek uitgegaan naar het salaris van Sander Schimmelpenninck. Hij heeft in een eerder interview al verklapt dat hij een ton per jaar verdient.

Dit komt neer op een salaris van zo’n 8.300 euro per maand. Ondanks dat dit niet zoveel is als de grootverdieners uit de Quote is dit alsnog meer dan prima.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Sander Schimmelpennick?

Het vermogen van Sander Schimmelpennick wordt geschat op een aantal tonnen. Het is onduidelijk hoeveel hij precies heeft, maar hij wil nog wel voor zijn veertigste miljonair zijn. 

Wat is het salaris van Sander Schimmelpennick?

Het salaris van Sander Schimmelpennick komt neer op €8300 per maand.

Is Sander Schimmelpennick miljonair?

Volgens ons onderzoek is Sander Schimmelpennick nog geen miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>