Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Ryan BabelIn dit artikel zal meer verteld worden over Ryan Babel. Met name wat zijn vermogen is, wie deze persoon eigenlijk precies is, waar hij zijn vermogen mee verdiend heeft en tot slot hoeveel Ryan Babel per maand verdient.

Naam

Ryan Babel

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

19-12-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld / vastgoed


Wat is het vermogen van Ryan Babel?

Ryan Babel heeft veel geld. Niet alleen door zijn succesvolle voetbalcarrière, maar ook door wat hij na die carrière gedaan heeft. Wat hij na zijn voetbalcarrière gedaan heeft, is het investeren in vastgoed.

Met zijn voetbalcarrière heeft Ryan Babel een groot vermogen opgebouwd, maar hoeveel dat precies is, is niet bekend.

Naast voetballen, waarmee Ryan Babel eerst zijn geld verdiende, is hij succesvol geworden met het investeren in vastgoed. Met het investeren in vastgoed heeft Ryan Babel eveneens een groot vermogen opgebouwd, maar ook hoeveel dat precies is, is niet bekend.

Leuke weetjes over Ryan Babel

  • Babel speelde in zijn carrière al bij 12 profclubs
  • Naast voetballer is Ryan Babel ook rapper, onder de naam Rio

Wie is Ryan Babel?

Ryan Babel is een oud-voetballer. Hij heeft gespeeld bij clubs als Ajax en Liverpool en heeft ook gespeeld voor het Nederlands Elftal.

Naast het feit dat hij bekend is door zijn voetbalcarrière, heeft Ryan Babel aan het einde van/na zijn voetbalcarrière een slimme zet gedaan door passief inkomen te willen generen door te gaan investeren in vastgoed.

Hij heeft vele appartementen en huizen gekocht, zowel in Nederland zelf als in het buitenland. Doordat hij is gaan investeren in vastgoed, en een groot vermogen heeft weten op te bouwen, is Ryan Babel ook een stuk bekender nog geworden dan dat hij was met zijn voetbalcarrière alleen.

Ryan Babel heeft bijvoorbeeld vele appartementen in een toren in Amsterdam gekocht, die hij nu verhuurt. Die toren wordt ook wel de Toren van Babel genoemd, juist door het feit dat Ryan Babel zoveel appartementen in eenzelfde toren in zijn bezit heeft.

Ook zoiets als dit levert hem heel wat extra bekendheid op.


Waar heeft Ryan Babel zijn vermogen mee verdiend?

Ryan Babel heeft zijn vermogen verdiend met voetballen en ook met het investeren in vastgoed. Met het investeren in vastgoed is hij zo’n 10 jaar geleden begonnen en dit doet hij nog steeds vandaag de dag.

Zo bezit hij vele appartementen en huizen in Nederland zelf maar ook in het buitenland. 


Hoeveel verdient Ryan Babel per maand?

Het is niet bekend wat het exacte bedrag dat Ryan Babel per maand, oftewel wat Ryan Babel salaris moet zijn, is. Het zal alleszins niet weinig zijn.

Naast zijn rijke voetbalcarrière is hij nu rijk door het investeren in vastgoed; dit zowel in Nederland zelf als in het buitenland. Het was dan ook een slimme keuze van Ryan Babel zo’n 10 jaar geleden.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ryan Babel?

Het vermogen van Ryan Babel is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Ryan Babel?

Het salaris van Ryan Babel is ook helaas onbekend.

Is Ryan Babel miljonair?

Het is niet duideijk of Ryan Babel miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>