Heb jij wel eens een bekende Nederlander gezien en gedacht: hoe komen zij eigenlijk aan al dat geld? Of aan die mooie auto? Dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in het vermogen van Ruben Bontekoe! Als er namelijk één bekende Nederlander - en zijn vermogen - interessant is, is het wel Ruben Bontekoe.

In dit artikel vertellen wij je over het Ruben Bontekoe vermogen. Daarnaast bespreken we kort zijn salaris en wie hij precies is. Zo weet jij alles over het succes van Ruben en hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

Naam

Ruben Bontekoe

Geschat vermogen

25-30 miljoen euro

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

5.7 miljoen euro

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Ondernemen / mode


Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?

Laten we dit artikel beginnen met het Ruben Bontekoe vermogen. Want dit is toch wel heel erg interessant. Heb je je altijd al afgevraagd hoeveel geld deze succesvolle zakenman in zijn bezit heeft? Ga er dan maar even goed voor zitten.

Zijn vermogen wordt geschat op 25 tot 30 miljoen euro. Dat is behoorlijk wat geld! Zijn vermogen is onder andere geïnvesteerd in dure auto’s. Zo heeft Ruben een Mercedes G-klasse voor de deur staan. Deze auto kost zo’n 200.000 euro. Uiteraard zal het grootste deel van zijn vermogen in de onderneming zitten en zijn huis. Het prachtige pand in Amsterdam wordt geschat op een waarde van 6 miljoen euro.

Leuke weetjes over Ruben Bontekoe

  • Ruben Bontekoe heeft een vliegbrevet in zijn bezit.
  • Ruben Bontekoe is naast zijn ondernemingen ook actief in de mediawereld, waarbij hij onder andere heeft meegewerkt aan Dragon's Den. 

Wie is Ruben Bontekoe?

Dat Ruben erg succesvol is kunnen we met zekerheid stellen. Maar wie is deze ondernemer dan precies? Ruben is altijd al een slimme jongen geweest. Zo behaalde hij in 1993 zijn WO diploma in Automotive Business Management. Ook heeft hij in 1994 NIMA B gestudeerd. Dit is een speciale sales opleiding in het mooie Driebergen.

Na zijn studietijd heeft hij aardig wat functies mogen bekleden. Zo heeft hij gewerkt als manager bij LTF BV in Utrecht en als directeur bij Armo Nederland BV in Harderwijk. Hij had ook zijn eigen bedrijf: Axess. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het maken van liften. Helaas voor Ruben ging zijn bedrijf in 2011 failliet.

Hij is getrouwd met Nikkie Plessen. Samen beheren en runnen zij het bedrijf NP Fashion BV. Hieronder vallen de modemerken van Nikkie: Fifth House, NIKKIE, NIKANDNIK en Sustain. Dit doen ze vanuit hun prachtige huis in Amsterdam. Overigens hebben de twee ook nog kinderen: één jongen en één meisje.


Waar heeft Ruben Bontekoe zijn vermogen aan verdient?

Ruben Bontekoe heeft een behoorlijk vermogen op zijn naam staan. Maar hoe is dit Ruben Bontekoe vermogen zo ontstaan? Ofwel: hoe heeft hij dit verdiend? Het grootste deel van zijn vermogen heeft hij toch wel echt te danken aan zijn bedrijf NP Fashion BV, dat hij runt met zijn vrouw Nikkie. 

Ook heeft Ruben daarnaast nog vingers in de pap in een paar andere bedrijven. Deze aandelen leveren hem ook nog wat geld op naast zijn werk. Daarnaast bezit hij ook wat vastgoed. Dat is altijd een slimme investering, wat hem ook weer maandelijks geld oplevert. Zijn bedrijf Axess leverde hem de eerste paar miljoenen op voordat dit failliet ging.


Hoeveel verdient Ruben Bontekoe per maand?

Wij zijn op onderzoek uitgegaan naar het vermogen van Ruben. Wanneer je spiekt op de instagram van Ruben (of Nikkie) zie je dat ze graag op vakantie gaan en rondrijden in erg luxe auto’s.

Daar moet een mooi salaris bij horen. Er wordt geschat dat Ruben en Nikkie samen 5,7 miljoen euro per jaar verdienen. Dat is nogal wat! Per maand komt dit dan neer op een bedrag van maar liefst 475.000 euro. En om het dan helemaal af te maken: per week is dit meer dan een ton.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ruben Bontekoe?

Het geschatte vermogen van Ruben Bontekoe komt neer op zo'n 25 tot 30 miljoen euro.

Wat is het salaris van Ruben Bontekoe?

Het salaris van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen samen wordt geschat op 5.7 miljoen euro per jaar. 

Is Ruben Bontekoe miljonair?

Met een geschat vermogen van 25 tot 30 miljoen is Ruben Bontekoe zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>