Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Roy Beszelsen of Royalistiq? Het is een van de bekendste en meest populaire Youtubers van Nederland maar hoeveel verdient Royalistiq nu eigenlijk?

In dit artikel duiken we in de financiën van Royalistiq. Hoe rijk is Royalistiq? En wat verdient Royalistiq per maand? Je ontdekt het hier! 

Naam

Royalistiq

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

03-12-1997

Jaarlijks inkomen / salaris

€7000,- en €15.000

Beroep

Vlogger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Youtube


Wat is het vermogen van Royalistiq?

Het exacte vermogen van Royalistiq is helaas niet bekend. Wel weten we dat hij maandelijks tussen de 7000 en 15.000 euro verdient met zijn Youtube kanaal. Dit is uitgerekend op basis van zijn gemiddelde views en wat Youtube uitbetaald per 1000 views.

Verder weten we dat Royalistiq onlangs een flinke villa kocht met een waarde van rond de 1 miljoen euro. Ook bezit Royalistiq momenteel een Tesla. 

Leuke weetjes over Royalistiq

  • Royalistiq uploadt elke dag om 15:30 een nieuwe video op zijn Youtube-kanaal
  • De grote doorbraak van Royalistiq was in het jaar 2018 dankzij het populaire spel Fortnite.
  • Royalistiq heeft een van de grootste Youtube kanalen in Nederland op het gebied van gaming.

Wie is Royalistiq?

Royalistiq ook wel bekend als Roy Beszelsen, is geboren in het jaar 1997. Sinds 2014 is hij begonnen met het uploaden van gaming video's op Youtube. 

Roy maakt voornamelijk video's op het gebied van gaming. Zo is hij een bekend Fortnite speler en speelt hij regelmatig Fifa.

Samen met bijvoorbeeld Enzo Knol, Milan Knol en Kwebbelkop is hij een van de grotere kanalen op het gebied van gaming binnen Nederland.


Hoe verdient Royalistiq geld?

Nu vraag je jezelf misschien af hoe Royalistiq zijn geld verdient. Het antwoord op deze vraag is lastiger dan je zou denken. Royalistiq verdient namelijk op meerdere manieren geld.

In onderstaande sectie gaan we in op de verschillende inkomstenbronnen die Royalistiq heeft. 

Youtube Inkomsten:
Allereerst verdient Royalistiq natuurlijk geld met zijn Youtube kanalen. Youtube betaalt elke creator een vaste fee per 1000 views. De advertenties die je ziet tijdens de video's van Royalistiq zorgen ervoor dat Roy inkomsten ontvangt uit zijn YouTubevideo's.

Het is lastig te zeggen wat Roy hier precies mee verdient, maar wanneer we de views terugrekenen naar de gemiddelde uitbetalingen van Youtube dan zou Roy tussen de 7000 en 15.000 euro per maand verdienen. 

Merchandise
Naast zijn Youtube-inkomsten verdient Roy ook een aardig zakcentje aan de merchandise die hij verkoopt. Zo verkoopt hij verschillende kledingstukken zoals Sweaters en T-shirts voor een leuk bedrag in zijn eigen webshop. Veel trouwe volgers lopen in zijn kleding rond.

Focus Drink
Samen met zijn broertje en Don de Jong is Royalistiq eigenaar van Focus Drink. Dit is een suikervrije drank gemaakt voor gamers. Het doel van deze frisdrank? Zoals de naam al doet vermoeden: het verbeteren van de focus.

Het merk Focus drink lijkt aardig goed te lopen en is tegenwoordig al in de meeste supermarkten verkrijgbaar. We kunnen ons dan ook voorstellen dat Royalistiq hier aardig wat geld mee verdient.

Royalistiq crypto
Roy is niet gek en investeert een gedeelte van zijn vermogen in cryptocurrency. Zo heeft hij verschillende investeringen gedaan in bijvoorbeeld Cardano. In video's heeft hij aangegeven hier flink mee gecasht te hebben. 


Hoeveel verdient Royalistiq per maand?

Het exacte salaris van Royalistiq is helaas niet bekend. Wel is bekend dat hij met Youtube tussen de 7000 en 15.000 euro verdient.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Royalistiq?

Helaas is het geschatte vermogen Royalistiq niet bekend.

Wat is het salaris van Royalistiq?

Met Youtube verdient Roy tussen de tussen de 7000 en 15.000 euro.

Is Royalistiq Knol miljonair?

Helaas is het niet bekend of Royalistiq miljonair is. Wel weten we dat hij een huis in zijn bezit heeft met een waarde van bijna 1 miljoen euro. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>