Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 28/03/2024

Wat is het vermogen van Roy Donders? Roy Donders is een Nederlandse ondernemer, kapper, stylist en volkszanger. 

Hij is bekend geworden door zijn realityserie "Stylist van het Zuiden" en heeft zich sindsdien ontpopt als de 'koning van de pailletjes en glitters'. Maar wat weten we over zijn vermogen en inkomen?

Naam

Roy Donders

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

28-02-1991

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer / zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld / kleding


Wat is het vermogen van Roy Donders?

Het exacte vermogen van Roy Donders is onbekend. Er zijn schattingen die het op ongeveer 1 miljoen euro plaatsen, maar deze zijn niet bevestigd.

Donders heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn kledinglijn, waarvan zijn huispakken een groot succes waren.

Leuke weetjes over Roy Donders

  • Donders wist in 2013 met zijn "juichpakken", die hij in samenwerking met supermarktketen Jumbo verkocht, ongeveer €500.000 te verdienen.
  • De kwaliteiten van Roy als kapper werd door The Rolling Stones op de hak genomen, toen Mick Jagger tijdens een concert in het Nederlands aan zijn gitarist, Ron Wood, vroeg of hij geknipt was door Roy Donders

Wie is Roy Donders?

Roy Donders is een geboren Tilburger, geboren op 28 februari 1991. Hij begon zijn carrière met een kledingwinkel in Groenewoud.

Later ging hij ook aan de slag als kapper en stylist. Hij richtte zich vooral op vrouwen uit volksbuurten en woonwagenkampen en probeerde ook een carrière op te bouwen als volkszanger.

In 2013 kreeg hij zijn eigen realityserie genaamd "Stylist van het Zuiden", waarmee hij nationale bekendheid verwierf. De vriendin van Roy is de 28-jarige Michelle.

Toen het nieuws naar buiten kwam dat de twee een stel waren, zorgde dit voor de nodige commotie. Voorheen ging Roy namelijk door het leven als homoseksueel.

Dat hij ook op vrouwen kon vallen was ook voor hem een behoorlijke verrassing. De twee zijn inmiddels al een aardig poosje samen en zijn in maart dit jaar ouders geworden van hun eerste kindje.


Waar heeft Roy Donders zijn vermogen mee verdiend?

Roy Donders heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn kledinglijn en de verkoop van zijn huispakken.

Daarnaast heeft hij geld verdiend met zijn carrière als volkszanger en met activiteiten op nationale televisie. Over het algemeen wordt aangenomen dat zijn vermogen voornamelijk afkomstig is van zijn werkzaamheden in de mode-industrie.

H=Sinds de rechtzaak tegen de SEC blijven mensen speculeren; kan Ripple 100 euro waard worden?

Hoeveel verdient Roy Donders per maand?

Het exacte Roy Donders salaris is niet bekend. Er zijn schattingen die het op ongeveer €150.000,- per jaar plaatsen, maar dit is niet bevestigd.

Donders heeft de afgelopen jaren minder op televisie te zien, wat zou kunnen betekenen dat zijn inkomen lager is dan in het verleden.

Hoewel zijn inkomen niet bekend is, is het aannemelijk dat hij nog steeds een goed inkomen heeft uit zijn verschillende activiteiten.

Al met al is het duidelijk dat Roy Donders een harde werker is die door toewijding en inzet een succesvolle carrière heeft opgebouwd.

Ondanks zijn minder prominente aanwezigheid op televisie in de afgelopen jaren, blijft hij een populaire persoonlijkheid in Nederland en zullen we ongetwijfeld nog veel van hem horen in de toekomst.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Roy Donders?

Het vermogen van Roy Donders is helaas onbekend, maar wordt geschat op zo'n €1 miljoen.

Wat is het salaris van Roy Donders?

Het huidige salaris van Roy Donders is helaas onbekend, maar wordt door verschillende partijen geschat op zo'n €150.000 per jaar.

Is Roy Donders miljonair?

Het is onduidelijk of Roy Donders daadwerkelijk miljonair is, maar de kans is vanwege zijn geschatte vermogen van €1 miljoen wel groot. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>