Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 24/04/2024

Wat is het vermogen van Roxy Dekker? Deze TikTok-ster en singer-songwriter heeft op jonge leeftijd al flink wat succes geboekt. Maar hoe heeft ze dat allemaal voor elkaar gekregen?

In dit artikel duiken we in het leven van Roxy Dekker om te ontdekken hoe ze haar fortuin heeft vergaard. Van haar opkomst op TikTok tot haar hitlijstsuccessen, we gaan op zoek naar de geheimen achter haar financiële succes.


Benieuwd naar het Vermogen van Roxy Dekker? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Roxy Dekker?

Wie is Roxy Dekker? Nou, laten we eens kijken naar het verhaal van deze opkomende ster. Geboren op 12 januari 2005 in Amsterdam, begon Roxy haar muzikale reis al op jonge leeftijd. In 2019 waagde ze zich aan het Junior Songfestival als onderdeel van de groep 6TIMES, maar het echte succes kwam toen ze solo ging.

Met haar catchy nummers en creatieve content op TikTok heeft Roxy de harten van velen veroverd. Van "Anne-Fleur Vakantie" tot "Sugardaddy", haar nummers zijn niet alleen aanstekelijk, maar hebben ook de hitlijsten bestormd.

Vermogen Roxy Dekker

Maar het hoogtepunt van haar carrière kwam in 2024, toen ze een Edison won voor beste nieuwkomer en werd uitgeroepen tot 3FM Talent tijdens de 3FM Awards. En alsof dat nog niet genoeg was, scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met "Sugardaddy" in de Nederlandse Top 40.

Nu, op slechts 19-jarige leeftijd, is Roxy Dekker een bekend gezicht in de Nederlandse muziekscene.

Haar huidige functie? Nou, laten we zeggen dat ze een multi-getalenteerde artiest is - zangeres, songwriter én TikTok-ster.

Dus, of je nu haar muziek streamt, haar TikTok-video's bekijkt of gewoon stiekem jaloers bent op haar succes, één ding is zeker: Roxy Dekker is hier om te blijven, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto heeft.

Maar het hoogtepunt van haar carrière kwam in 2024, toen ze een Edison won voor beste nieuwkomer en werd uitgeroepen tot 3FM Talent tijdens de 3FM Awards.


Waar heeft Roxy Dekker haar vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Roxy Dekker haar vermogen opgebouwd? Nou, laten we eens kijken naar haar succesverhaal! Met haar catchy nummers en slimme gebruik van sociale media heeft Roxy een flinke fanbase opgebouwd.

Haar hits, zoals "Sugardaddy" en "Anne-Fleur Vakantie", hebben niet alleen de hitlijsten veroverd, maar ook haar bankrekening flink gespekt. 

En laten we TikTok niet vergeten - met haar creatieve content en grote volgersaantal daar, heeft ze zeker niet stilgezeten. Dus ja, het vermogen van Roxy Dekker bestaat niet alleen uit muziekverkoop, maar ook uit advertentie-inkomsten en andere zakelijke kansen die haar weg zijn gekomen.

Met haar talent en doorzettingsvermogen heeft ze laten zien dat ze niet alleen een ster is in de muziekwereld, maar ook in het verdienen van geld!


Hoeveel verdient Roxy Dekker per maand?

Het salaris van Roxy Dekker? Nou, laten we zeggen dat ze niet bepaald op een houtje hoeft te bijten! Met haar hits die de hitlijsten bestormen en haar TikTok-beroemdheid, verdient ze zeker geen kruimels.

Hoewel het exacte bedrag misschien niet op straat ligt, kunnen we wel stellen dat het salaris van Roxy Dekker zeker passend is voor haar talent en harde werk.

En laten we eerlijk zijn, wie anders kan zoveel plezier hebben en tegelijkertijd de kost verdienen met haar passie voor muziek en creativiteit?Wat is het vermogen van Roxy Dekker?

Wat is het vermogen van Roxy Dekker? Deze Nederlandse singer-songwriter en TikTok-ster heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Haar vermogen wordt geschat op basis van haar hitnummers, TikTok-succes en zakelijke kansen. Hoewel het exacte bedrag niet bekend is, heeft ze zeker geen tekort aan succes.

En haar salaris? Nou, laten we zeggen dat het meer dan genoeg is om haar extravagante levensstijl te ondersteunen.


Leuke weetjes over Roxy Dekker

  • oxy Dekker begon haar carrière op het Junior Songfestival in 2019 als onderdeel van de groep 6TIMES, voordat ze solo ging.
  • Haar single "Sugardaddy" kwam binnen op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit behaalde op slechts 19-jarige leeftijd.

Naam

Roxy Dekker

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

12 januari 2005

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Artiest

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

TikTok / Muziek


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Roxy Dekker?

Het vermogen van Roxy Dekker is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Roxy Dekker?

Het salaris van Roxy Dekker is onbekend.

Is Roxy Dekker miljonair?

Het is helaas onbekend of Roxy Dekker daadwerkelijk miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>