Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Rose Bertam? Rose Bertam heeft een succesvolle modellen carrière, maar staat bij veel Nederlanders bekend als de inmiddels ex vrouw van oud-voetballer Gregory van der Wiel. Het gerucht gaat dat zij op dit moment aan het daten is met de Franse voetballer Kylian Mbappé. 

Naast haar leven als voetbalvrouw zit Rose Bertam zeker niet stil. Zo heeft ze contracten bij verschillende modellen agencies. Maar is een leven als model lucratief? Om daar achter te komen hebben wij onderzoek gedaan naar het vermogen van Rose Bertam. Meer weten? Lees dan vooral verder! 

Naam

Rose Bertam

Geschat vermogen

€1,5 miljoen 

Geboortedatum

26-10-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Model

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Modellenwerk


Wat is het vermogen van Rose Bertam?

Het vermogen van Rose Bertam wordt geschat op zo'n €1,5 miljoen. Dit heeft zij vooral te danken aan de deals met verschillende agencies. Ook de vele campagnes die ze heeft gedaan voor grote merken, waaronder Hunkemöller en Primark. 

Leuke weetjes over Rose Bertam

  • Ze was 16 toen ze voetballer Gregory van der Wiel ontmoette 
  • Rose heeft meegedaan aan Expeditie Robinson

Wie is Rose Bertam?

Stephanie Rose Bertam is geboren op 26 oktober 1994 in België. Haar vader is van Belgische en Schotse afkomst en haar moeder is van Portugese, Angolese en Senegalese afkomst. Rose is dus een echte mixed beauty. 

Op 13 jarige leeftijd tekende zij haar eerste contract bij een modellenbureau. Sinds dien heeft ze samengewerkt met merken als Hunkemöller en L'Oréal, maar ook met luxe merken zoals Dior en Agent Provocateur. 

Rose Bertam heeft acht jaar een relatie gehad met oud-voetballer Gregory van der Wiel. Het stel heeft samen twee kinderen. 


Waar heeft Rose Bertam haar vermogen aan verdiend?

Rose Bertam heeft haar vermogen verdiend door het modellen werk. Zo heeft ze onder andere contracten bij agencies in New York, Los Angeles, Milaan en Brussel. Ook heeft ze op social media samenwerkingen met verschillende merken zoals het Franse modehuis Dior. 


Hoeveel verdient Rose Bertam per maand?

Het salaris van Rose Bertam is helaas niet bekend. Haar maandelijkse inkomen hangt namelijk af van verschillende factoren. Zo ligt het aan het aantal modellen klussen zij per maand krijgt en aan het aantal samenwerkingen op social media. Wel kunnen we stellen dat Rose met een geschat vermogen van 1,5 miljoen een goed salaris heeft. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rose Bertam?

Het geschatte vermogen van Rose Bertam bedraagt €1,5 miljoen. 

Wat is het salaris van Rose Bertam?

Het salaris van Rose Bertam is niet bekend

Is Rose Bertam miljonair?

Met een geschat vermogen van €1,5 miljoen is Rose Bertam zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>