• Home
  • /
  • Vermogens
  • /
  • Het vermogen van Rosario Mussendijk [2024 update]
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Rosario Mussendijk? 

Rosario, beter bekend als Sor, heeft als Nederlandse muzikant en producer een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Van zijn contract bij Universal en BMG Talpa Music tot zijn innovatieve muziekcreaties ondanks gehoorverlies, Sor's pad naar succes is uniek.

In dit artikel duiken we in zijn salaris en vermogen, en ontrafelen we hoe hij deze heeft opgebouwd.


Benieuwd naar het Vermogen van Rosario Mussendijk? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Rosario Mussendijk?

"Wie is Rosario Mussendijk?" vraag je je misschien af. Nou, laten we een duik nemen in het leven van deze opvallende figuur in de Nederlandse muziekscene.

Geboren op 22 september 1996 in Hoorn, groeide Rosario op met een passie voor muziek die hem zou vormen tot de artiest die hij vandaag is, bekend onder zijn artiestennaam Sor.

Als jonge knul was Sor al snel in de weer met muziek, experimenterend met verschillende stijlen en geluiden. 

Vermogen Rosario Mussendijk

Zijn reis naar muzikaal meesterschap nam een serieuze wending in 2019, toen hij tekende bij het gerenommeerde muzieklabel Universal (Noah's Ark) en publishing BMG Talpa Music.

Niet alleen is hij een getalenteerde zanger, maar hij draagt ook bij aan een groot deel van de producties. Een echte duizendpoot, zou je kunnen zeggen!

Maar het leven is niet altijd een vrolijk liedje.

In 2018 werd Sor geconfronteerd met gehoorverlies, een tegenslag die voor velen het einde zou betekenen. Maar niet voor Sor.

Hij paste zich aan en vond manieren om muziek te blijven maken, door het gebruik van synthesizers, een SubPac en een gehoorapparaat. Praten over veerkracht!

Deze creatieve aanpak resulteerde in twee succesvolle ep's: 'Phonak' en 'Professor'.

Zijn muziek trok de aandacht van andere artiesten zoals Yade Lauren, S10, Hef, Jonna Fraser, Cho en Winne, met wie hij samenwerkte.

Ook won hij het seizoen 2021/2022 van het televisieprogramma Maestro, wat bewijst dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen muziek.

Vandaag de dag is Sor een gevierde muzikant en producer binnen het hiphop-collectief Black Acid. Zijn unieke stijl en vastberadenheid hebben hem geholpen om een opmerkelijke plek in de muziekindustrie te veroveren.

Dus, als iemand je vraagt: "Wie is Rosario Mussendijk?", kun je met een glimlach antwoorden: "Een inspirerende muzikale kracht om rekening mee te houden!

In 2018 werd Sor geconfronteerd met gehoorverlies, een tegenslag die voor velen het einde zou betekenen. Maar niet voor Sor.


Waar heeft Rosario Mussendijk zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Rosario Mussendijk, beter bekend als Sor, is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Deze muzikale tovenaar heeft zijn vermogen opgebouwd met meer dan alleen een vleugje creativiteit en een snufje doorzettingsvermogen.

Laten we eens kijken hoe hij dit heeft gedaan.

Allereerst, die contracten bij Universal en BMG Talpa Music? Die kwamen niet zomaar aanwaaien. Sor heeft flink wat uurtjes in de studio doorgebracht, niet alleen zingend, maar ook als de man achter de producties.

Denk aan een chef-kok, maar dan voor beats en melodieën. En net als een sterrenchef, betaalt hard werken zich uit.

Maar wacht, er is meer! Toen gehoorverlies op zijn pad kwam, dacht Sor niet aan opgeven.

Nee, hij ging juist creatiever te werk, wat resulteerde in twee succesvolle ep's, 'Phonak' en 'Professor'. En alsof dat nog niet genoeg is, voegde hij een overwinning bij Maestro toe aan zijn lijst van prestaties.

Dus, hoe heeft Rosario Mussendijk zijn vermogen opgebouwd? Door zijn passie voor muziek te combineren met een onverwoestbare werkethiek en een flinke dosis creativiteit. Geen wonder dat zijn bankrekening net zo indrukwekkend is als zijn muzikale talent!


Hoeveel verdient Rosario Mussendijk per maand?

Het salaris van Rosario Mussendijk, a.k.a. Sor, blijft een beetje een mysterie. We kunnen wel gissen dat deze muzikale duizendpoot met zijn contracten bij grote labels als Universal en BMG Talpa Music geen broodjes pindakaas hoeft te tellen.

Maar een exact bedrag?

Dat is net zo geheimzinnig als de ingrediënten van zijn hitnummers.

 Met zijn innovatieve aanpak in muziekproductie en indrukwekkende samenwerkingen, zou het geen verrassing zijn als zijn bankrekening net zo creatief groeit als zijn muziekcarrière.

Maar de echte cijfers? Die blijven voor nu onder de pet.Wat is het vermogen van Rosario Mussendijk?

"Wat is het vermogen van Rosario Mussendijk?" Dat is de vraag van een miljoen, of misschien wel meer!

Rosario, beter bekend als Sor, heeft door de jaren heen gewerkt als muzikant en producer, en is nu een gevierd lid van het hiphop-collectief Black Acid.

Maar wat zijn zakelijke succes ook mag zijn, zijn exacte vermogen en salaris blijven een goed bewaard geheim.

Schattingen? 

Die zijn er in overvloed, maar exacte bedragen zijn net zo ongrijpbaar als de perfecte beat. We kunnen alleen maar speculeren dat deze creatieve geest het zeker niet slecht doet!

Leuke weetjes over Sor

  • Sor is in 2024 deelnemer van het programma Wie is de Mol?
  • Hij heeft samengewerkt met diverse artiesten, waaronder Yade Lauren, S10, Hef, Jonna Fraser, Cho en Winne.

Naam

Rosario 'Sor' Mussendijk

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

22 september 1996

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rosario Mussendijk?

Het vermogen van Rosario Mussendijk is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Rosario Mussendijk?

Het salaris van Rosario Mussendijk is helaas onbekend.

Is Rosario Mussendijk miljonair?

Het is helaas onbekend of Rosario Mussendijk daadwerkelijk miljonair is.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>