Hoe groot is het vermogen van Ronnie Flex? Ronnie Flex is misschien wel dé bekendste rappers in heel Nederland. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je benieuwd bent naar zijn vermogen.

En precies daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan naar het Ronnie Flex vermogen. Op deze pagina lees je alles wat je wil weten over de rapper en hoe rijk hij nou precies is!

Naam

Ronnie Flex

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

16-04-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

50.000 per jaar

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek / Youtube


Wat is het vermogen van Ronnie Flex?

Laten we direct met de deur in huis vallen over het Ronnie Flex vermogen, want dit is helaas niet bekend. Toch is de kans groot dat het gaat om een aantal miljoen, want de carrière van Ronnie Flex is de laatste jaren geëxplodeerd. 

Zo stond hij onlangs op Pinkpop, brengt hij jaarlijks veel hits uit en is hij te zien op meerdere mediakanalen. 

Leuke weetjes over Ronnie Flex

  • De echte naam van Ronnie Flex is Ronell Langston Plasschaert. 
  • Ronnie Flex heeft de stem ingesproken van Hap, een van de hoofdpersonages van de kinderfilm Twee kleine kleutertjes: een dag om nooit te vergeten. Wat een verrassing!

Wie is Ronnie Flex?

Ronnie Flex… wie is dat nou eigenlijk? Misschien heb je zijn naam wel ergens horen vallen of eens een liedje van hem gehoord. Deze Rotterdamse rapper was nog maar 14 jaar oud toen hij zijn eerste raps schreef. Hij maakte toen zelfs al zijn eigen beats.  

In 2012 won hij de State Award voor Rookie of the Year. Niet kort daarna tekende hij een contract bij platenmaatschappij TopNotch. Het nummer ‘Nooit meer slapen’ was de allereerste hit van Ronnie, in samenwerking met een paar andere muzikanten.

Een ander heel bekend nummer is ‘Drank en drugs’ die hij heeft gezongen samen met Lil Kleine. Dit nummer was zelfs zó populair dat ze er ook een Duitse versie van gemaakt hebben. 

Ook won hij in 2015 de Popprijs, evenals in 2019. Naast zijn carrière is Ronnie ook vader van twee dochters uit twee verschillende relaties. Verder heeft hij ook nog een halfbroer: Samir Plasschaert.


Waar heeft Ronnie Flex zijn vermogen aan verdiend?

Ronnie is zoals we eerder hebben verteld een énorm bekende rapper. Hij heeft dan ook aardig wat geld op zijn rekening staan, woont in een mooi optrekje én heeft een mooie auto voor de deur. Maar hoe heeft hij dit allemaal voor elkaar gekregen?

Zijn carrière als rapper is zijn grootste verdienmodel. Hier heeft hij ook het meeste van zijn vermogen aan te danken. Daarnaast heeft hij ook nog een eigen YouTube kanaal. Dit kanaal doet het best goed, en dankzij deze views pakt hij ook weer aardig wat geld. Op zijn YouTube staan onder andere videoclips van zijn nummers. Dat Ronnie Flex vermogen zit dus wel goed.


Hoeveel verdient Ronnie Flex per maand?

Ronnie Flex hoeft geen zorgen te maken over geld. Hij heeft het goed voor elkaar. Maar wat verdient zo’n succesvolle rapper op maandbasis? Dat is lastig te zeggen, want het salaris van een muzikant loopt nogal uiteen. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal shows dat hij geeft. Het schijnt dat Ronnie 12.750 euro vraagt voor een optreden van een half uur. 

Verder verdient hij ook nog een mooi bedrag per maand door Spotify. Klein rekensommetje: gemiddeld 1,8 miljoen streams per maand. Eén stream levert 0,004 cent op. Dat is dus ongeveer zevenduizend euro. De Ronnie Flex net worth blijft dus lekker stabiel door Spotify.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ronnie Flex?

Het geschatte vermogen van Ronnie Flex is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Ronnie Flex?

Het salaris van Ronnie Flex komt neer op zo'n 7000 per maand plus inkomsten uit optredens. Dit is tezamen zo'n 30.000 per maand.

Is Ronnie Flex miljonair?

Het is niet helemaal bekend of Ronnie Flex miljonair is. Toch is vanwege zijn populariteit de kans groot dat hij richting miljonair toegroeit - of al toegegroeid is. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>