Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Ronald Molendijk? Ronald Molendijk is een Nederlandse dj en muziekproducent die bij een breed publiek bekend is als jurylid in verschillende tv-shows. Dit artikel bespreekt zijn nettowaarde, werkgeschiedenis en andere relevante details.

Naam

Ronald Molendijk

Geschat vermogen

€6 miljoen

Geboortedatum

22-04-1965

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Farmaceutica


Wat is het vermogen van Ronald Molendijk?

Het vermogen van Ronald Mollendijk wordt geschat op ongeveer € 6 miljoen. Molendijk heeft dit fortuin voornamelijk verdiend door zijn werk in de muziekindustrie. Daar werkte hij als producer met veel bekende artiesten en schreef hij verschillende hitnummers. 

Leuke weetjes over Ronald Molendijk

  • In 2019 maakte Molendijk de overstap van RTL4 naar Talpa
  • Molenijk heeft een eigen label en shop, genaamd Basic Beat Records

Wie is Ronald Molendijk?

Ronald Molendijk werd in 1969 geboren in Rotterdam en begon zijn carrière als dj en producer in de muziekindustrie.

Hij werkte samen met artiesten als Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Nick & Simon en schreef zelf verschillende hits.

Molendijk staat bekend om zijn unieke mix van popmuziek en house. Hij begon met draaien in de jaren 80 en nam zijn eerste hit op in 1995.

Sindsdien heeft hij talloze nummers geproduceerd en geremixt en heeft hij zich gevestigd als een prominente figuur in de Nederlandse muziekscene.

Naast zijn werk in de muziekindustrie is Ronald Molendijk vooral bekend als jurylid bij verschillende tv-shows. Hij is een vast jurylid sinds het eerste seizoen van The Voice of Holland in 2010 en verscheen op andere shows zoals Holland's Got Talent en Dance Dance Dance.

Zijn werk als jurylid heeft hem geholpen een nog groter publiek te bereiken en zijn bekendheid te vergroten.

Naast DJ, producer en jurylid heeft Molendijk zijn eigen platenlabel genaamd 'Frequency'. Het label heeft al een aantal grote namen uitgebracht, zoals Joe Stone, Frankie Lizard en Ferek Dawn. Molendijk heeft ook zijn eigen radioshow genaamd "The Boom Room", die wekelijks de nieuwste house- en dancetracks draait.

Molendijk staat bekend om zijn uitgesproken mening en uitgesproken stijl, wat soms tot controverse en kritiek leidt. Zo zei hij in interviews dat Nederlandse hiphop "kinderachtig" is en dat veel Nederlandse artiesten "op elkaar lijken".

Ook zijn sommige kijkers van de tv-programma's die hij beoordeelt het niet noodzakelijkerwijs eens met zijn mening of beoordelingsmethoden.

Desalniettemin blijft Molendijk een van de bekendste en meest succesvolle Nederlandse dj's en muziekproducenten, met een carrière van meer dan 30 jaar.

Molendijk is getrouwd met Inge Molendijk en heeft twee dochters, Joia en Montana. Net als haar vader zit Joia in de muziekindustrie en werkt ze als dj en producer. Het gezin woont in een villa in Rotterdam, waar ook Molendijks eigen studio is gevestigd.


Waar heeft Ronald Molendijk zijn vermogen mee verdiend?

Zoals eerder vermeld, verdiende Ronald Molendijk zijn vermogen voornamelijk uit zijn carrière in de muziekindustrie. Naast zijn activiteiten als producer heeft hij met veel bekende artiesten gewerkt en verschillende hitnummers geschreven. Hij verdient ook geld als jurylid van een tv-programma.


Hoeveel verdient Ronald Molendijk per maand?

Wat Ronald Molendijk aan salaris heeft maandelijks is niet bekend, maar naar schatting verdient hij enkele duizenden euro's per aflevering als jurylid bij grote tv-shows. Ook verdient hij geld met zijn werk als dj en producer.

Concluderend, zoals hierboven vermeld, kennen we het vermogen van Ronald Molendijk, maar zijn maandsalaris kan niet direct worden gevonden en kan ook variabel zijn afhankelijk van het werk dat hij doet. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ronald Molendijk?

Het vermogen van Ronald Molendijk wordt geschat op €6 miljoen.

Wat is het salaris van Ronald Molendijk?

Het huidige salaris van Ronald Molendijk is helaas onbekend. 

Is Ronald Molendijk miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €6 miljoen is Ronald Molendijk zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>