Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Romee Strijd? Romee Strijd is niet zomaar een supermodel. Met haar buitengewone schoonheid en indrukwekkende portfolio heeft ze zichzelf bewezen als een van de grootste namen in de modewereld. 

Als gezicht van grote merken zoals Victoria's Secret, Calvin Klein en H&M heeft ze de catwalks en campagnes veroverd en haar stempel gedrukt op de industrie.  Maar wat heeft haar zo succesvol gemaakt? En wat is het financiële plaatje van deze beroemde schoonheid?

In dit artikel gaan we dieper in op het leven en de carrière van Romee Strijd en onderzoeken we Romee Strijd haar vermogen en hoe ze haar succes heeft bereikt.

Naam

Romee Strijd

Geschat vermogen

€5 miljoen

Geboortedatum

19-07-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Model

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft ze haar geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Romee Strijd?

Het vermogen van Romee Strijd wordt geschat op zo'n 5 miljoen euro. 

Dit vermogen heeft ze opgebouwd door haar werk als model en door samenwerkingen met bekende merken. Naast haar modellencarrière heeft Romee ook haar eigen YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video's plaatst over haar leven en haar werk als model.

Dit kanaal heeft meer dan 1,5 miljoen abonnees en draagt ook bij aan haar financiële succes.

Leuke weetjes over Romee Strijd

  • Romee Strijd heeft naast haar modellenwerk een sieradenlijn die Naetur heet
  • Romee Strijd heeft meegedaan met Het Jachtseizoen

Wie is Romee Strijd?

Romee Strijd is geboren op 19 juli 1995 in Zoetermeer en begon haar modellencarrière op vijftienjarige leeftijd toen ze werd ontdekt tijdens winkelen in Den Haag. Ze werd vervolgens gescout door Paparazzi Model Management en heeft sindsdien indrukwekkende modellenopdrachten op haar naam staan.

Haar doorbraak kwam in 2014 toen ze deelnam aan de prestigieuze Victoria's Secret Fashion Show. Sindsdien is ze een van de meest gevraagde modellen ter wereld en heeft ze samengewerkt met grote namen als Calvin Klein, H&M en Marchesa.

Romee Strijd staat bekend om haar elegante verschijning en haar atletische figuur, wat haar de perfecte keuze maakte voor Victoria's Secret. Haar populariteit nam snel toe en ze werd al snel een van de bekendste gezichten van het merk.

Naast haar werk als model heeft Romee Strijd ook geïnvesteerd in andere ondernemingen. Zo heeft ze een eigen kledinglijn in samenwerking met Hunkemöller en is ze betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten.


Waar heeft Romee Strijd haar vermogen mee verdiend?

Het succes van Romee Strijd is te danken aan haar harde werk en doorzettingsvermogen. Als model heeft ze altijd keihard gewerkt om haar dromen te verwezenlijken.

Haar doorzettingsvermogen heeft zich uitbetaald in haar werk als model en in haar vermogen. Door haar opvallende verschijning en haar professionele instelling is Romee uitgegroeid tot een van de meest gevraagde modellen ter wereld.

Het succes van Romee Strijd is te danken aan haar harde werk en doorzettingsvermogen. Als model heeft ze altijd keihard gewerkt om haar dromen te verwezenlijken. 

Haar doorzettingsvermogen heeft zich uitbetaald in haar werk als model en in haar vermogen. Door haar opvallende verschijning en haar professionele instelling is Romee uitgegroeid tot een van de meest gevraagde modellen ter wereld.


Hoeveel verdient Romee Strijd per maand?

Romee Strijd haar salaris is niet bekend. Het is gebruikelijk dat het salaris van modellen sterk kan variëren en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de opdrachtgever, het type opdracht en de duur van de opdracht.

Het is wel bekend dat Romee Strijd zeer succesvol is in haar werk als model en dat ze haar financiële succes heeft weten te bereiken door hard te werken en haar talenten optimaal te benutten.

Kortom, Romee Strijd heeft een indrukwekkende carrière in de modewereld opgebouwd en heeft daarbij ook nog geïnvesteerd in andere ondernemingen en goede doelen.

Hoewel haar precieze vermogen niet bekend is, is het duidelijk dat ze financieel succesvol is en haar succesvolle carrière als supermodel heeft weten te verzilveren.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Romee Strijd?

Het vermogen van Romee Strijd wordt geschat op €5 miljoen.

Wat is het salaris van Romee Strijd?

Het salaris van Romee Strijd is niet bekend.

Is Romee Strijd miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €5 miljoen is Romee Strijd absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>