Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Robert van der Wallen? In dit artikel gaan we kijken naar het complete vermogen van Robert van der Wallen.

Voor een hoop mensen is deze naam wellicht geheel onbekend waarbij andere mensen deze man kunnen kennen van PSV of een van zijn andere ondernemingen.

We nemen een kijkje bij het vermogen wat deze man op dit moment heeft, hoe Robert van der Wallen dit vermogen bij elkaar verdiend heeft en natuurlijk hoeveel Robert van der Wallen ongeveer maandelijks op zijn rekening kan bijschrijven.

Naam

Robert van der Wallen

Geschat vermogen

€1.1 miljard

Geboortedatum

19-10-1966

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Zegels, deelscooters en wijn


Wat is het vermogen van Robert van der Wallen?

Op dit moment wordt door Quote het vermogen van Robrt van der Wallen geschat op 1,1 miljard euro.

Hiervan is natuurlijk een heel fors bedrag dat ondergebracht zit in vastgoed, maar een deel hiervan zal wel echt op zijn bankrekening staan. 

Leuke weetjes over Robert van der Wallen

  • Robert van der Wallen bezit zijn eigen golfbaan, genaamd Bernardus
  • Van der Wallen is topcommissaris bij PSV

Wie is Robert van der Wallen?

Maar wie is deze Robert van der Wallen eigenlijk? De meeste mensen zijn wel bekend met spaaracties en het sparen van zegels. Deze zegels kun je vervolgens weer inwisselen voor bijvoorbeeld handdoeken of andere voorwerpen.

Deze acties zijn in veel gevallen van Brand Loyalty. Dat is dan weer het bedrijf wat Robert van der Wallen heeft opgericht.

Van der Wallen heeft onder andere zijn geld gestopt in een villa in Den Bosch. Over het privé leven van Robert van der Wallen is verder maar weinig bekend, behalve wat roddels die eerder rondgingen over een eventuele relatie met Yolanthe, maar dit hebben beide personen eigenlijk altijd ontkend.

Wie op dit moment de vrouw of vriendin van de miljardair is en of hij deze daadwerkelijk heeft, is dus maar de vraag. Naast een prachtige woning heeft Robert van der Wallen nog meer bezittingen.

De miljardair heeft namelijk een superjacht tot zijn beschikking en bezit de duurste privéjet van Nederland. Dit vliegtuig heeft hem ooit 52 miljoen euro lichter gemaakt en kost hem daarnaast ook nog eens 5,5 miljoen euro per jaar om te onderhouden.


Waar heeft Robert van der Wallen zijn vermogen mee verdiend?

De grootste vraag blijft natuurlijk waar deze miljardair zijn vermogen mee heeft verdiend. Allereerst dus door zijn bedrijf Loyalty Brands.

Dit heeft hij een tijdje geleden verkocht aan een Amerikaans bedrijf voor 1 miljard euro. Uiteindelijk heeft Robert het bedrijf zelf in 2023 weer teruggekocht.

Het bedrijf liep namelijk niet goed, waardoor hij dit kon kopen voor 6 miljoen euro. Dat is natuurlijk een enorme winst voor hem geweest.

Daarnaast investeert hij in verschillende andere bedrijven, zoals in een Amerikaans wijnbedrijf genaamd Bernardus, Go-sharing, het bedrijf achter deelscooters- en fietsen, het moederbedrijf van Hema en Hunkemöller en een investering in de online supermarkt Crisp.

Al met al dus een hele hoop bedrijven waar Robert zijn vermogen in geïnvesteerd heeft. Een echte miljardair heeft daarnaast natuurlijk ook een eigen golfbaan en ook bij Robert is dat het geval. Als laatste is Robert van der Wallen ook nog de voorzitter van de Raad van commissarissen bij PSV. 


Hoeveel verdient Robert van der Wallen per maand?

Een schatting maken over Robert van der Wallen zijn salaris is wel erg lastig. De miljardair heeft inkomsten uit zoveel verschillende hoeken wat het bijna onmogelijk maakt om te schatten wat hij per maand binnen harkt.

Wel is het duidelijk dat hij zich de komende tijd geen zorgen hoeft te maken over eventueel duurder wordende supermarkten aangezien hij altijd nog een vermogen heeft om op te teren.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Robert van der Wallen?

Het vermogen van Robert van der Wallen wordt geschat op €1.1 miljard.

Wat is het salaris van Robert van der Wallen?

Het salaris van Robert van der Wallen is onbekend, maar vanwege zijn gigantische vermogen is deze informatie nauwelijks relevant.

Is Robert van der Wallen miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.1 miljard is Robert van der Wallen zelfs miljardair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>