Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Geef de nacht maar de schuld.

Het is de hit van Robert Leroy, die inmiddels al aardig wat optredens in Nederland heeft gedaan. Maar wat levert hem dat nu eigenlijk op? 

Wij hebben het voor je onderzocht.

Om over zijn vermogen iets te weten te komen is zeer moeilijk, aangezien er op het internet weinig informatie te vinden is. We doen toch ons best om zo concreet mogelijk antwoorden te geven op de verschillende vragen.

Naam

Robert Leroy

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Online-marketing


Wat is het vermogen van Robert Leroy?

Na veel opzoek werk zijn we er mee bekend dat Robert Leroy zijn juiste vermogen nergens te vinden is. Er zijn alleen maar cijfers te vinden van hoeveel hij zou verdienen met een optreden. Deze cijfers zullen we later nog bespreken.

Leuke weetjes over Robert Leroy

  • Voor een optreden van zo'n 30 minuten vraagt Robert Leroy ongeveer €1950 
  • Aan Spotifystreams ontvangt Robert Leroy zo'n €120 per maand

Wie is Robert Leroy?

Robert Leroy is een zanger die geboren is op 5 maart 1971 in Nederland, Amsterdam. Hij groeide heel zijn jeugd op in Amsterdam en trad daar vanaf zijn zeventiende op doorheen de hele stad.

Robert heeft zijn eerste talentenjacht gewonnen, de Shorts of Londen aan het Rembrandtplein. Daar won hij een voorronde en kwam zo al snel in de halve finale, waar dan ook zijn carrière startte. Hij ondertekende zijn eerste platencontract, en begon met het uitbrengen van vele topnummers, zoals Doe niet zo stom en Laat mij maar gaan.

Hij heeft doorheen zijn carrière met deze topnummers op vele grote plaatsen mogen optreden, en doet dat nog steeds tot op de dag van vandaag.


Waar heft Robert Leroy zijn vermogen mee verdiend?

Aangezien het juiste vermogen van Robert Leroy nergens te vinden is, vermoeden we dat hij zijn vermogen vooral zal te danken hebben aan alle muziek die hij heeft gemaakt.

Hij zal in de jaren negentig vooral zijn geld hebben verdiend aan de verkoop van cd’s en optredens. Nu jaren later verdient hij zijn geld vooral met optreden, streamingdiensten en zijn samenwerkingen met andere artiesten en producers.


Hoeveel verdient Robert Leroy per maand?

Zoals eerder gezegd weten we niet juist wat zijn vermogen is, maar aan de hand van een paar cijfers online, kunnen we je wel vertellen wat hij ongeveer verdiend met optredens en zijn gestreamde liedjes.

Volgens meerdere bronnen zou het boeken van Robert Leroy voor een optreden starten vanaf €1.950 excl. BTW, dit is een optreden van dertig minuten.

Op de Streaming dienst Spotify heeft hij ongeveer 30.000 luisteraars per maand, als je dit calculeert naar verdiensten, zou dit ongeveer 120 euro per maand opbrengen.

Nu heb je ongeveer een idee van waar Robert Leroy zijn verdiensten komen, en er zullen zeer waarschijnlijk nog verschillende inkomstenbronnen zijn.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Robert Leroy?

Het vermogen van Robert Leroy is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Robert Leroy?

Het salaris van Robert Leroy is helaas onbekend.

Is Robert Leroy miljonair?

Het is helaas onbekend of Robert Leroy daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>